... enzimele responsabile pentru oxidare. Această stabilizare poate fi realizată uscat – în recipiente speciale concave – prin aer sau prin abur. Pașii următori sunt foarte diferiți în funcție de produsul pe care doriți să-l obțineți. Ulterior, frunzele sunt uscate și pregătite pentru ambalare. Puteți alege între Kukicha, Zagara și Lychee Verde.
Italia, Milano
... GRĂSIMI 9.4 g CARBOHIDRATURI 27.4 g - INFORMAȚII LOGISTICE : UNITATE DE VÂNZARE SAC UNITATE LOGISTICĂ UNITATE LOGISTICĂ/ PALLET MATERIAL PRIMAR DE ÎMPACHETARE MATERIAL UNITATE LOGISTICĂ GREUTATE NETĂ UNITATE DE VÂNZARE GREUTATE BRUTĂ UNITATE LOGISTICĂ GREUTATE TOTALĂ BRUTĂ DIMENSIUNE UNITATE LOGISTICĂ 1000 g - boabe întregi 10 kg cutie 54 cutii PET+ALU+PE Carton ondulat 1000 g 11 kg 590 kg 26x38x33 cm 80x120x210 cm 24 luni Răcoros și uscat DIMENSIUNE PALLET TERMEN DE VALABILITATE CONDIȚII DE PĂSTRARE...
Italia, Goito
... suporturilor. Intervalul de diluție admis permite adăugarea de apă până la un raport maxim de 1:1. Se aplică cu pensula, rola, spray, în două straturi, distanțate unul de altul, cu aproximativ 24 de ore. Permite reproducerea ușoară a tipului de finisaj tradițional: sponging, frecare, marmorat, umplere. Sanafarbe P este uscat la atingere după 2 ore, poate fi acoperit după 4 ore, în timp ce va fi uscat în profunzime după 8-16 ore. Se aplică între 0.20 și 0.40 litri de Sanafarbe P pe metru pătrat de suprafață de vopsit. Găleată 4 l - Găleată 14 l...
Italia, Imperia
... tradiției liguriene. Pesto DOP de busuioc genovez Calvi are o culoare verde intensă și se caracterizează printr-un gust proaspăt și delicat. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Condiment excepțional pentru preparatele de bază. Metoda de păstrare A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, a se păstra în frigider (+4°C) și a se consuma în termen de 5 zile. Cod: PESTO 80...
Italia, Pasturo
... a favoriza dezvoltarea mucegaiurilor caracteristice gorgonzolei, care determină colorarea verde a mucegaiului. Pasta este omogenă, de culoare galben-pai, cu pete pentru dezvoltarea mucegaiurilor abundente. Gust dulce, caracteristic. Greutate medie: 12 Kg Maturare minimă: 90 zile...
Italia, Latina
...Prelucrare: Natural - Uscat la soare - Selectat manual Espirito Santo do Pinhal, în statul São Paulo, dă viață unuia dintre cele mai bune cafele din Brazilia. Colectarea cireșelor este realizată de cooperativa Coopinhal, care la fiecare recoltă selectează cele mai bune boabe pentru a obține o cafea excelentă. Rezultatul în ceașcă este un echilibru perfect între gust și aromă, o cafea cu o...
Italia, Pratola Peligna
... pentru doza zilnică (2 comprimate): Smochin de India 600 mg; Extract uscat de cassia nomame 200 mg; Extract uscat de senna 200 mg; Extract uscat de cascara 100 mg; Extract uscat de frangula 100 mg; Extract uscat de ceai verde 100 mg; Vitamina B1 1,4 mg; Vitamina E 10 mg; Vitamina A 0,8 mg; Vitamina D 5 µg. Mod de utilizare: 1 comprimat de 2 ori pe zi, în timpul mesei sau imediat după.
Italia, Sp
...). Ambalaj: 60 Capsule totale, dintre care 30 Capsule alb/verzi și 30 Capsule alb/galbene. Forma de administrare: Capsule alb/verzi conținând MGP Gold și Capsule alb/galbene (conținând Kluyveromyces marxianus B0399). Mod de utilizare: Se recomandă administrarea a 1 Capsulă alb/verde pe zi, în timpul sau imediat după masa principală, și 1 Capsulă alb/galbenă la aproximativ 3 ore după masa principală (în orice caz, pe stomacul gol). Mod de păstrare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină și surse de căldură.
... copiilor și nu are contraindicații pentru femeile însărcinate. Glicerina are de asemenea excelente proprietăți emoliente, pe lângă faptul că este revitalizantă și hidratantă. În plus, permite ca uleiul de măsline să devină „uscat”, astfel încât să poată fi rapid absorbit de piele, fără a unge corpul. Pot fi foarte util în cazul pielii uscate și deshidratate, chiar și în prezența crăpăturilor...
Italia, Turin
... apa sublimează) Pulbere de banană Pulbere de sfeclă roșie Pulbere de pepene verde Pulbere de piersici Pulbere de kiwi Pulbere de lămâie Pulbere de pepene galben Pulbere de mango Pulbere de căpșuni Pulbere de roșii Pulbere de ardei roșu...
Italia, Lauro
...Pistachiu este un fruct uscat cu o culoare verde caracteristică. Bogăția sa în vitamine și minerale îl face un aliment interesant datorită beneficiilor pe care le poate oferi organismului uman. De asemenea, granulația păstrează intacte aceste proprietăți fantastice. Granulația de pistachiu caramelizată, la fel ca și alte fructe uscate caramelizate, nu este doar o gustare delicioasă, ci poate fi și un ingredient pentru alte dulciuri, cum ar fi o prăjitură.
Italia, Bronte
...Produs doar cu fistic verde Bronte DOP (50%), ulei Nocellara dell’Etna și zahăr. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, maximum un an. Odată deschis borcanul, se consumă în termen de o lună.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play