Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Italia, Casoria
...Comerț en-gros și cu amănuntul de carne de bivol campanian și mezeluri. Printre produse: friptură T-bone de 500 g, tăietură florentină, felii, entrecôte, file, cârnați, carne tocată, hamburgeri, roast beef în plasă, ruladă în plasă, bresaola.
Italia, Monterotondo
...Industria alimentară specializată în panaturi condimentate (aurii - prăjite - fulgi de porumb - gratinate - sare și piper - picant - italice și spaniole), amestecuri de condimente, GRAND ROAST și în pachete de 7 gr, arome pentru carne și pește, vânzare de condimente, ciocolată, praline, cafea, bere, pentru sectorul industrial/angro/retail/horeca/bar/măcelării gdo etc. Deținută de una dintre cele mai prestigioase universități din Italia, ne bazăm pe competența lor profesională, pentru a garanta produse de înaltă calitate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play