Italia, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Prima Scelta este un trufă de vară de calitate excelentă, ușor inferioară categoriei Extra din cauza formei sau dimensiunilor, dar cu același aromă caracteristică. Cu o coajă neagră și o pulpă deschisă, striată de alb, aceste trufe sunt perfecte pentru cei care doresc să adauge gustul delicat al Tuber Aestivum în preparatele lor, fără a se preocupa de estetica perfectă. Recoltate din terenurile companiei sau de la trufieri italieni, oferă un raport excelent calitate-preț.
...Ingrediente: trufă neagră de vară (Tuber aestivum Vitt.), ulei de măsline, sare, aromă. Recomandări: ideal pentru preparate principale, carpaccio, carne albă fiartă sau fripturi și poate acompania chiar și unele deserturi. Disponibil și în format de 500 g...
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Fratta Todina
...Sos de trufe realizat doar cu ingrediente selectate de calitate. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. N.B.: FĂRĂ ACIZI - FĂRĂ AMIDON - Fără gluten...
Italia, Firenze
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate principale, pe carne, legume și bruschete.
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
Italia, Spoleto
...Produs selectat. Se garantează calitate și prospețime. Dimensiuni mixte. Tuber Aestivum, cunoscut sub numele de trufă de vară. Locul de proveniență: Apenninul umbro. Perioada de recoltare: 1 Mai - 15 Septembrie. Aromă ușoară, elegantă și non-invazivă, trufa neagră de vară evocă mirosurile subpădurii, umidității și frunzelor acoperite de brumă.
... pe piață la prețuri extrem de competitive. Pe parcursul anului, în perioadele de recoltare, Valtrebbia Tartufi furnizează o gamă largă de varietăți: trufă albă (Tuber Magnatum Pico), trufă neagră de vară (Tuber Aestivum), trufă neagră uncinată (Tuber Uncinatum Vit), trufă neagră de calitate superioară (Tuber Melanosporum Vit) și trufă marzuolo (Tuber Albidum). În prezent, compania gestionează 30...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play