Italia, Paterno'
...Gândit și creat în Conserve Conti, acest pesto încorporează tradiții siciliene care datează de mult timp. "Finocchietto Selvatico", o legumă spontană din zona etneană, cu un gust unic, puternic, de caracter, ideal ca condiment pentru preparatele principale (paste cu sardine), este adesea folosit în asociere cu un fel principal de pește, dar este de asemenea lăudabil dacă este adăugat într-o supă de legume, de exemplu, năut sau fasole. Rămânând fideli tradiției pentru a-i evidenția aroma, îl producem exclusiv în ulei de măsline extravirgin. Încercați-l și savurați adevărata tradiție siciliană.
Italia, Carbonara Al Ticino
... afumate Arome de legume și condimente Aromele, disponibile sub formă lichidă, solubile în apă sau lipo-solubile, în pulbere și pastă, utilizează tehnologiile avansate pe care P.A. Aromatics le-a dezvoltat în ultimii ani pentru a satisface tendințele pieței.
Italia, Trento
...Bauer, care de fiecare dată alege cu grijă cele mai bune legume, a îmbogățit rețeta cubului său vegetal bio cu adăugarea de miso, obținut din soia cultivată ecologic. Cubul Miso BIO Bauer îmbogățește preparatele tale cu o notă savuroasă, ideal pentru a pregăti rețete inovatoare și a da caracter fiecărei mâncăruri fără a adăuga alte arome. Pentru a obține un supă plăcută, dizolvă 1 cub în 500 ml...
Italia, Forlì
... (Triticum aestivum), bobul este mai alungit, translucid și, așa cum sugerează numele, „dur”. De obicei, acesta însoțește carne gătită și/sau legume fierte. Poate fi făcut picant, fiind însoțit de harissa (folosită în special în Tunisia). În Italia, cuscusul este preparat în zona Trapani din Sicilia; este gătit la aburi într-o oală specială din teracotă smălțuită, dar condimentul, spre deosebire de cel magrebian, este un supă de pește.
Italia, Mortara
...La finalizarea gătitului și după ce a fost scos de pe foc, se adaugă unt clarificat, câteva fulgi de Castelmagno și pătrunjel proaspăt tocat în Risotto cu Porcini. Ingrediente: Orez Carnaroli Clasic (88%), supă vegetală granule (sare, amidon și maltodextrine din cartofi, legume deshidratate (morcov, țelină, pătrunjel), ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez...
Italia, Caraglio
... precum fulgi de cartofi, făină de grâu "00", semolă de grâu dur, ouă și carne selectată. Acestea sunt congelate instantaneu și aduse la temperatura de -18°C, fără niciun fel de conservant, garantând un produs autentic și de calitate superioară. Printre noutăți găsiți: sosuri congelate gata de utilizare și supă de legume congelată gata de utilizare.
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play