Italia, Turin
Italia, Prato
... (fără alcool). Sucurile concentrate din linia "Breakfast Professional" sunt produse cu un conținut ridicat de suc și pulpă de fructe. Acestea sunt utilizate în principal pentru: hoteluri la micul dejun, catering, băuturi carbogazoase, băuturi fără alcool, long drink-uri, băuturi din fructe etc. Aceste siropuri concentrate sunt foarte ușor de utilizat: - manual, adăugați apă plată sau carbogazoasă la pulpa concentrată, amestecați și serviți într-un pahar sau carafă. - Cu mașini post-mix la robinet pentru un serviciu mai rapid sau self-service.
Italia, Monterosso Almo
Produse și transformăm fructele din teritoriul nostru în gemuri extra cu un minim de 65% până la 85% piure de fructe pur. Cultivăm în special piersici și le transformăm în Cotognata Siciliană deshidratată sau în borcane. Producție de Gemuri Extra de Fructe doar de prima calitate. Producția noastră se desfășoară la foc direct și, în special, fără adăugarea de apă, doar Fructe, Zahăr și suc de Lămâie.
... de trasabilitatea produsului din agricultură biologică. Capacitatea de 300.000 de quintali de refrigerare permite conservarea kiwi-ului pe parcursul întregii sezoane de vânzare, care se desfășoară de la octombrie până în iunie. În urma unei evaluări atente a caracteristicilor organoleptice ale fiecărei loturi și în funcție de proveniență, se optimizează calitatea fructelor, ambalând produsul în momentul optim. În perioada de vară, compania ambalează și expediază aproximativ 150.000 de quintali de piersici, nectarini, prune și mere, acoperind perioada care se întinde de la iulie până în octombrie.
Italia, Mezzolombardo
Este o societate comercială fondată în 2007, specializată în comerțul cu produse hortofruticole proaspete la nivel național și internațional. Principalele produse sunt: mere, pere, piersici, cireșe și kiwi, utilizate pentru procesarea în concentrate, sucuri, piureuri și cuburi. De asemenea, compania dispune de o instalație frigorifică pe care o pune la dispoziție pentru stocarea și conservarea în frig, în regim de terță parte, a fructelor proaspete și industriale în atmosferă controlată.
Suntem o cooperativă agricolă, activăm în Palermo, în zona Ciaculli, cunoscută pentru mandarina târzie pe care o cultivăm în mod natural, și pentru nespola atât albă, cât și roșie. Avem membri care cultivă portocale la Ribera (AG), piersici la Bivona, pepeni în zona Trapani etc. Toate citricele și fructele sunt de prima calitate, care ne sunt livrate. În plus, producem gemuri și confituri extra folosind doar produse proaspete, utilizând doar fructe proaspete, suc de lămâie, zahăr din trestie și pectină de fructe. În curând se va asocia și un apicultor pentru producția de miere.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play