Italia, Misano Adriatico
...Birra rossa CHIMAY este o băutură belgiană deosebită, produsă conform unor tehnici monastice vechi și cu o lungă istorie de fermentare și maturare în sticlă. Cu amestecul său bogat de malț și hamei, această bere roșie cu un volum alcoolic de 12% oferă un gust unic și complex care va satisface cele mai exigente palate. De savurat în sticlă de 33 cl pentru o experiență autentică de înaltă calitate.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extra virgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
Italia, San Pietro Clarenza
...Ulei de măsline extravirgin realizat folosind măslinele parfumate tipice din Sicilia de Est, Nocellara Etnea. Rezultatul este un ulei cu un gust armonios și catifelat, ușor fructat, cu o ușoară senzație de picant. Îmbogățește fiecare preparat, fiind ideal pentru a condimenta paste, preparate din carne albă sau roșie și pește. Ambalaje de: 0,75 cl; 1,00 lt; în sticle de sticlă. Ambalaje de: 3,00 lt; 5,00 lt; în cutii metalice.
Italia, Nave
...Abbinamenti sugeriti La Grola este recomandat pentru a acompania preparate pe bază de carne roșie, atât la cuptor, cât și cu sosuri brune, în special miel și ied. De asemenea, este delicios cu ciuperci călite sau la grătar și cu brânzeturi maturate, dar nu picante. Note Este rezultatul extraordinar al întâlnirii dintre două mari personalități: colina Grola și viile autohtone din Valpolicella...
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play