Italia, Acquaviva Picena
...Versați conținutul ambalajului într-o tigaie și adăugați 800 g de apă și o bucată de unt. Lăsați să fiarbă timp de 18 minute la foc mediu și amestecați cu o bucată de unt la sfârșitul gătitului. Variantă a rețetei: Adăugați, la sfârșitul gătitului, pancetta prăjită sau somon la grătar sau alte ingrediente preferate prăjite separat. Risotto-ul gata este pentru 2/3 porții.
Italia, Orsogna
...SPRAY DE SARE cu AROME NATURALE CONȚINUT REDUS DE SODIU -70% NUTRACEUTIC - RECOMANDAT pentru HIPERTENSIVI IDEAL PENTRU CATERING ȘI PIZZERII PENTRU A ADĂUGA O NOTĂ AROMATĂ ȘI SAVUROASĂ DISH-URILOR. EXCELENT PE CARNEA LA CUPTOR ȘI LA GRĂTAR...
... cultivate în grădina noastră. Meniul include specialități de casă precum Tagliatelle cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Pappardelle cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Gnocchi cu trufe, cu sos de gâscă, căprioară sau mistreț, Grătar mixt de carne, excelente bruschette cu ulei de măsline umbric, Crescia sau pâine cu cârnați, slănină de casă, cu barbozza, cu prosciutto, cu cotlete. Structura este compusă din 5 camere de dormit și 1 cameră pentru persoane cu dizabilități. Fiecare cameră dispune de: baie, 4 locuri de dormit, dintre care unul dublu și 2 paturi single, birou, televizor.
Il Naif ristorante e pizzeria este întotdeauna unul dintre cele mai bune din Ravenna și oferă clienților săi un serviciu atent și de calitate. La localul nostru puteți găsi: Meniu variat cu specialități marine. Pește proaspăt în fiecare zi, Fritto misto de pește, grătar mixt de pește și cruditate de pește, Crustacee, Ciuperci, Trufe, Paste făcute manual, Carne la grătar, Salate și Legume de toate tipurile. Pizze coapte în cuptor cu lemne. Pizze cu Kamut, acordăm o atenție deosebită bucătăriei fără grăsimi și echilibrului corect între proteine și carbohidrați. Meniu cu platou unic pentru sportivi.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
...roșii uscați sau umpluți, vinete la grătar, creme de dovleac, anghinare, broccoli, măsline umplute, ardei umpluți și ardei iuți sunt doar câteva dintre produsele tipice din Cilento transformate în borcane cu ulei.
Italia, Atripalda
Vânzare de subproduse din 1946, de la producător la consumator. Specialități gastronomice în ulei de măsline și semințe de floarea-soarelui, preparate artizanal și multe alte specialități la grătar. Gama produselor noastre include ciuperci spontane: hribi, ouă, ciuperci de pădure, trufe, fructe de pădure etc. (uscate, congelate, proaspete, în ulei și similare) Calitatea și fiabilitatea produselor noastre sunt dovedite prin proceduri de control conform legislației în vigoare, precum și prin experiența noastră de mai mulți ani în domeniu.
Italia, San Gimignano
Mezeluri toscane, șuncă toscană D.O.P. Specialități la grătar. Produse din mistreț - Mezeluri organice.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play