Italia, Castellazzo Bormida (al)
... Doua Selecție este incredibil de versatil și potrivit pentru numeroase utilizări în bucătărie: - Sosuri și Creme: Perfect pentru a crea condimente bogate și aromate. - Feluri de Mâncare Principale: Ideal pentru a fi ras pe paste, risotto sau gnocchi. - Preparatele din Carne: Un complement sofisticat pentru tartare, fripturi și fripturi. - Antipasti și Garnituri: Îmbunătățește gustul bruschettelor...
Italia, Orbassano
...Fiecare țară poate avea propria rețetă tradițională de gnocchi, cu dimensiuni, forme și ingrediente diferite. Dar în Italia, unde "gnocchi" au fost creați pentru prima dată, este o pastă simplă și delicioasă făcută din cartofi, perfectă pentru sosuri roșii și fondue de brânză. Un fel principal bogat și consistent, o tradiție pentru toate anotimpurile. Gnocchi-urile noastre au o moliciune și o consistență care le fac potrivite pentru toate gusturile, chiar și pentru cele mai delicate. Ideale pentru preparate vegane.
Italia, Carbonara Al Ticino
...Produse aromele pentru o gamă largă de produse: sosuri, supă, supe, paste umplute, produse din carne, mese gata preparate, gustări etc. Atenția deosebită se concentrează asupra formulării multor „tipuri de carne” prin dezvoltarea aromelor de procesare care includ: Arome de carne prăjită: vită, vițel, porc, pui Arome de carne fiartă: vită, vițel, porc, pui Arome de pește Arome de brânză Arome...
...Piureul de roșii (sau passata) este un ingredient foarte versatil și unul dintre alimentele fundamentale folosite pentru a prepara multe rețete Made in Italy, precum și multe altele, de la sosuri pentru paste la condimentele de bază pentru pizza, fiind folosit și în diverse feluri principale pe bază de carne sau preparate vegetariene. Este realizat exclusiv din roșii proaspete, iar doar produse...
...Sosurile și dressingurile nu conțin aditivi, conservanți sau coloranți și sunt deosebit de potrivite pentru paste și bruschetta. Desigur, toate materiile prime utilizate sunt produse și cultivate în Toscana sau recoltate din plante sălbatice.
Italia, Villafranca
...În bucătărie, Paccheri sunt cu adevărat versatili: se potrivesc foarte bine atât cu sosuri, cât și cu legume, carne sau pește. Paccheri Del Vesuvio sunt inconfundabili, trebuie doar să-i condimentezi cu un sos bun de carne sau cu un tocăniță la cuptor pentru a-și elibera delicatețea apetisantă și un gust unic și inconfundabil. Corelația între Pastele Proaspete și Pastele Uscate: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pastele Proaspete 350 kcal/100g pentru Pastele Uscate Paste Proaspete Mediteraneene Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
...Ingrediente: trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 70%, ulei de măsline, sare, aromă. Sugestii: Ideal pentru aperitive, omlete, antipasti, preparate din paste, risotto, carne albă și salate. De asemenea, disponibil în format de 500 g.
Italia, Firenze
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate principale, pe carne, legume și bruschete.
Italia, Trento
... autenticitatea fiecărui ingredient și vi-l servește la masă. *supă preparată conform instrucțiunilor: Dizolvați 1 Cub de Carne Bauer în 500ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute, amestecând din când în când. Cubul poate fi adăugat de asemenea în alimente (supe, ciorbe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.) pe parcursul gătitului, în cantitatea dorită.
Italia, Nave
...Abbinamenti sugeriti La Grola este recomandat pentru a acompania preparate pe bază de carne roșie, atât la cuptor, cât și cu sosuri brune, în special miel și ied. De asemenea, este delicios cu ciuperci călite sau la grătar și cu brânzeturi maturate, dar nu picante. Note Este rezultatul extraordinar al întâlnirii dintre două mari personalități: colina Grola și viile autohtone din Valpolicella...
Italia, Lauro
...salate, sosuri, budinci sau le poți folosi pentru a conferi crocănțeală și gust preparatelor principale, fie că sunt din pește sau carne. În plus, sunt cu adevărat valoroase în patiserie și înghețată, deoarece constituie un ingredient de bază pentru numeroase creații, cum ar fi cremele, înghețatele și torturile. Alunele decojite și prăjite, pe lângă faptul că sunt delicioase și irezistibile, sunt și benefice pentru organismul nostru: sunt bogate în vitamina E, un antioxidant util pentru prevenirea unor tipuri de cancer și sunt o sursă excelentă de fosfor, potasiu, calciu și proteine.
Italia, Campello Sul Clitunno
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
Italia, Paterno'
Companie artizanală siciliană producătoare de conserve vegetale de înaltă calitate de mai bine de 50 de ani. Zone deservite: Italia, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, SUA, Canada, Australia. Furnizări pentru containere de 20 sau 40 ft. Palete complete. Distribuție retail pentru Italia și Europa. Sosuri de roșii, pesto, pateuri, creme dulci, conserve în ulei de măsline sau oțet, cum ar fi antipasti, măsline verzi și negre, măsline umplute, anghinare, ardei, vinete, ardei iuți, ciuperci champignon, pleurotes, nameko, roșii uscate S. Marzano și roșii cherry.
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
Boutique Mila sas este o companie artizanală care lucrează carne, vânat și animale sălbatice, prezentă pe teritoriul colinelor CERBAIE din Toscana din 1969. Compania a făcut din CALITATE motto-ul activității sale, producând sosuri, sosuri și tocănițe cu produse din teritoriu provenind din Tenute și Parcuri Naturale Italiene. Toate produsele sunt gătite ca odinioară, așa cum le găteau bunicile...
...-aromare pentru derivatele de leguminoase, sinteză (amestec Bordeaux, gips, săruri de fosfat de calciu…), vulcanizare, modificarea chimică a amidonului… Turbo-Granulator pentru aglomerare, producând particule compacte, rezistente, cu flux liber, sferice. Turbo-Frământător pentru orice producție de aluat. Turbo-Gătitor pentru producția de gnocchi, sosuri, creme, producția de umpluturi din carne sau...
Italia, Caraglio
... precum fulgi de cartofi, făină de grâu "00", semolă de grâu dur, ouă și carne selectată. Acestea sunt congelate instantaneu și aduse la temperatura de -18°C, fără niciun fel de conservant, garantând un produs autentic și de calitate superioară. Printre noutăți găsiți: sosuri congelate gata de utilizare și supă de legume congelată gata de utilizare.
Italia, Ceglie Messapica
... orecchiette, adevăratul bijuterie al companiei, a cucerit pe toată lumea, obținute cu tehnici de producție de vârf, respectând cea mai veche tradiție. Fusilli, cavatelli și orecchiette integrale și din semolă, evidențiate de un sos simplu de roșii sau de sos de carne sau alte sosuri, vă vor încânta papilele gustative. Vârful de diamant al producției celei mai variate și noutate absolută pe piață este Pasta alla Malvasia, obținută din amestecarea semolei de grâu dur și vin autohton din struguri malvasia, fără nicio adăugare de apă.
Italia, Imperia
... distinge prin gustul său delicat și plăcut fructat. Se potrivește perfect cu toate preparatele din bucătăria mediteraneană și cu dietele alimentare, în special crude în salate sau cu legume. Savuros și delicios parfumat, L'Olio di Cannelle evidențiază foarte bine gustul preparatelor în sosuri, dressinguri și cu toate tipurile de carne sau pește.
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play