Italia, Imperia
...Sos clasic al tradiției mediteraneene, gustos și proaspăt. Un sos italian autentic pe bază de roșii, măsline Taggiasca fără sâmburi, morcovi, țelină, capere, ceapă și busuioc. Tot caracterul italian, într-o combinație care reflectă cele mai pasionate tradiții mediteraneene. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs...
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, lievito Madre (lievito natural din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, lievito, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșii, mozzarella, ricotta, ceapă de Tropea, ardei roșii, vinete, pecorino romano, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
...Numele provine de la Capone, care pe vremea aceea se găsea ușor în bucătăriile siciliene datorită abundenței sale. Capone era servit împreună cu roșii și vinete. La începutul secolului trecut, acest preparat a devenit parte din tradiția culinară populară, iar capone a fost înlocuit cu alte legume. Legumele, atent selectate, sunt prăjite separat și ulterior gătite cu un sos special de roșii. Ingrediente: Vinete prăjite tăiate cubulețe 37%, sos de roșii, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină, măsline, capere, zahăr, arome naturale, oțet.
Italia, Casoria
...sos gata preparat pe bază de ceapă și carne pentru servicii alimentare și retail...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play