Italia, Villarbasse
...rezistent la temperaturi scăzute și ridicate, la șocuri și la razele solare. Fiecare produs este disponibil în diverse versiuni și culori pentru a permite integrarea ușoară în orice context; de asemenea, la cerere, poate fi PERSONALIZAT conform cerințelor specifice. Produsele noastre sunt ideale pentru HO.RE.CA. (Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Cocktail Baruri, Fast Food și Slow Food etc.) și pentru CONTRACT (Centre Comerciale, Centre Sportive, Centre de Fitness și Wellness, Birouri, Francize Comerciale, Bănci, Companii în general, Plaje, Aeroporturi și Gări, Parcuri Tematice)...
... înscrisă pe lista FDA, așteptând aprobarea Ministerului Sănătății. Avem două brevete: un produs cu tăietură Coccia, fără fesa de pe picior, și Guanciamia, primul guanciale rotund neîntors. În plus, avem un Presidio Slow Food, La susianella, un produs pe care îl produceau etruscii, primii locuitori ai teritoriului nostru, La Tuscia. Produse 136 de produse, de înaltă calitate, cu un gust tradițional...
Italia, San Vito Dei Normanni
... beneficiază de profesionalismul a peste 200 de colaboratori și de cele mai avansate tehnologii din domeniul conservelor alimentare. Acest lucru ne permite să transformăm legumele direct din recoltă, în câteva etape și întotdeauna în câteva ore de la recoltare. Am obținut cele mai importante certificări de calitate din domeniul alimentar, inclusiv BRC food, ISO 9001:2008 și Certificatul ICEA pentru produsele biologice. În ultimii ani, datorită colaborării cu Slow Food, producem sosul de roșii Fiaschetto di Torre Guaceto.
Italia, Castelleone Di Suasa
... măcinare a măslinelor pentru terți. Din 2003, începe o afirmare constantă în toate concursurile regionale și naționale de uleiuri de măsline extra virgin, printre care Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso, Slow Food. În 2016, în companie intră doi tineri asociați: Davide Morganti (Responsabil Producție) și Federico Pandolfi (Responsabil Comercial & Marketing) care, împreună cu Valter...
... cultivării și comercializării fisticului. De fapt, motto-ul companiei a fost întotdeauna „Respectați tradiția și căutați inovația”. Tradiția este reprezentată de acest splendid fruct apreciat în întreaga lume, în timp ce inovația constă în procesările noastre care îi pun în valoare gustul. Noi, de la Evergreen, putem oferi fructul decojit, făina și excelenta pastă de fistic pentru utilizarea în producția de înghețată. Facem parte și din rețeaua slow food, garantând astfel și mai mult seriozitatea noastră în ceea ce privește PISTACCIUL VERDE DE BRONTE DOP.
Italia, Torino
... Eataly Torino în momente de degustare sau sesiuni de educație. Din 2017 suntem printre cele mai bune cinci locații pentru 'Merenda' conform Saporario din Torino și din 2018 facem parte din 'Ghidul Torino pentru Gustoși' și La Pecora Nera cu evaluarea 'merită să traversezi orașul'. Alte două mențiuni sunt 'Ghidul Gusturilor și Plăcerilor din Torino și Piemonte' de la Repubblica și 'A face cumpărături cu Slow Food'.
Italia, Roma
... dedică promovării cunoștințelor despre produsele tradiționale grecești în Italia, organizând evenimente pentru degustarea vinurilor la principalele sedii ale cercurilor de somelieri italieni. Kostas Linardos, patronul Ellenikà, apare adesea în mediile slow food, prezentând unele vinuri grecești în emisiunea EAT PARADE de pe Rai 2. Selecția produselor grecești este orientată exclusiv către excelență...
Italia, Somma Vesuviana
Respect maxim pentru mediu și o mare pasiune pentru creșterea albinelor, astfel FIORILANDYA, cu excelența Slow Food, produce în inima Parcului Național Vesuvius adevărate daruri ale naturii: miere de acacia, de citrice, de castan, de flori de câmp, de eucalipt, de rouă de pădure; lăptișor de matcă; polen; propolis; ceară și roiuri de albine. În plus, produse: tipice; biologice și apicosmetice. Livrări la domiciliu în toată Italia.
... uleiul de măsline extravirgin, produs direct de familiile Uguccioni și Brunetti. Odată așezați la masă, ca și cum am fi într-o mașină a timpului, începem să călătorim pentru a redescoperi vechile tradiții culinare ale Marchei, unde abundența libațiunilor se naște dintr-o combinație între fantezie și tradiție, totul cu respect pentru calitate. O filozofie reflectată în căutarea și alegerea continuă a cărnii, brânzeturilor, mezelurilor, legumelor și vinurilor de excelență, toate din producție artizanală, cu o atenție deosebită pentru produsele Slow Food și tot ceea ce este Bio și Natural.
... ghiduri ale uleiului (Gambero Rosso și Slow Food). Printre produsele noastre se numără prețiosul Monocultivar de Tortiglione, monovarietalul de Pendolino și Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane și uleiurile noastre aromatizate, utilizând tehnici precum macerarea și presarea, fără utilizarea aromelor chimice de sinteză.
Italia, Termini Imerese
Suntem unul dintre cele 200 de puncte de sprijin Slow Food din Italia, fiind în prezent singurii crescători recunoscuți de albinele siciliene. Compania noastră, pe lângă producerea unei game variate de miere monofloră, toate tipic siciliene (eucalipt, cimbru, portocal, mandarin, sulla, nespă, migdal, citrice, astragalus nebrodensis etc.), vinde și pachete de albine, roiuri pentru polenizare, roiuri pentru apicultori, albine regine siciliene.
...Ingrosarea citricelor (inclusiv BIOLOGICE) și a produselor agricole ÎN GENERAL, vinuri, brânzeturi, ULEI (inclusiv BIO) și măsline, conserve și tot ce ține de gastronomia pentru restaurante și persoane private. Numai produse GENUINE.-- Presidi 'SLOW FOOD' pentru canalele interesate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play