Italia, Radicofani
...Este un brânză produsă din lapte de oaie la o temperatură de aproximativ 30/32°C. Cu acest tip de transformare, se obține un pecorino cu pastă albă, ușor sfărâmicioasă, cu un gust uscat și delicat. Producția este prevăzută în două dimensiuni: una în format de bol, cu o greutate de aproximativ 1,450 kg, cealaltă cu margini drepte, cu o greutate de aproximativ 1,900 kg. Înainte de comercializare, este tratată pe crustă cu un plasticoat de culoare neagră. Maturarea durează aproximativ 60/70 de zile.
Italia, Bronte
...Produs doar cu fistic verde Bronte DOP (50%), ulei Nocellara dell’Etna și zahăr. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, maximum un an. Odată deschis borcanul, se consumă în termen de o lună.
Italia, Montelibretti
... semi-maturată, potrivită pentru consumul la masă și comercializată după câteva săptămâni de maturare. Sărarea la uscat și maturarea în spații naturale o fac unică datorită caracteristicilor sale senzoriale.
... obicei tehnologia inovatoare Gatedryer®, care permite obținerea unor rezultate excelente cu investiții și costuri de operare mai reduse în comparație cu tehnologiile utilizate în mod normal pentru uscarea produselor lichide. Pentru produsele solide sau semi-solide, compania poate alege între diferite sisteme de uscare, cum ar fi Flashdryer, Uscătorul cu Tambur Rotativ și Uscătorul cu Bandă Multistrat. De asemenea, în acest caz, alegerea tehnologiei de uscare propuse se va baza pe cantitățile de material de uscat, pe caracteristicile acestuia și pe cerințele clientului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play