...Ideea acestei creme provine dintr-o primă viziune cromatică. Cele două produse, cu culori aproape opuse, dar care atrăgeau ambele atenția. Uniunea inimilor de anghinare cu trufele negre, toate în ulei de măsline, a generat un produs excelent ca umplutură pentru tartine, pizza și focacce. Ingrediente: anghinare (65%), ulei de măsline, măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 5%, sare, arome. Sfaturi: Un condiment excelent pentru preparate principale, carne albă sau o bază pentru sosuri.
Italia, Messina
...Pistachio-ul nu se ferește: la preparatele sărate oferă toată calitatea, gustul său, culoarea intensă, autenticitatea și naturalețea... Disponibil în diferite arome: Pesto de Pistachio cu Ciuperci Porcini; Pesto de Pistachio cu Trufe; Pesto de Pistachio cu Sare din Sicilia.
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Carne de porc național selectată, maturată timp de 70 de zile cu adăugare de trufă. Valoare energetică 235kcal 983kj Grăsimi 12,1g din care grăsimi saturate 3,9g Carbohidrați 1,8g din care zaharuri 1,3g Proteine 28g fibre alimentare 0,02g sare 4,4...
Italia, Firenze
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate principale, pe carne, legume și bruschete.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play