Italia, MILANO
...măsline verzi, morcovi, capere, mazăre, măsline negre) Apă Oțet de vin Ciuperci prăjite cultivate (Agaricus bisporus)* Zahăr Sare Arome naturale Antioxidant: acid ascorbic (*) sulfiți PACHET DE 6 1 BUC = EURO 4,80 1 PALLET 10 PACHETE DE 6 = 60 BUC DATA LIMITĂ 30 / 04/ 2027 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 30 PALLET...
Italia, Paterno'
...Cunoscută în întreaga lume ca un fel de mâncare specific bucătăriei siciliene, a fost de asemenea inclusă printre P.A.T. ale Ministerului Politicilor Agricole. Vinete, ardei, ceapă, țelină, măsline verzi și negre, capere, oțet, sare, zahăr, piure de roșii locale și ulei de măsline extravirgin, acestea sunt ingredientele versiunii catanese a CAPONATEI; care, împreună cu respectul pentru tradiții și experiența în producție, contribuie la răspândirea și menținerea unui nume de prestigiu pentru Bucătăria Siciliană în lume.
Italia, Palagonia
...Format: Vas din sticlă de 212 gr Ideal pentru aperitive alături de gustări delicioase. Se pot asocia cu vinuri proaspete și spumante, cum ar fi Prosecco Di Valdobbiadene; temperatura de servire 8°. Greutate brută: 350 gr. Greutate netă: 212 gr. . Ingrediente: Sparanghel 35%, Roșii uscate 30%, Ulei de semințe de floarea-soarelui 30%, Pesmet 5%, Oțet de vin, Sare, Usturoi, Piper negru măcinat, Pătrunjel, Acid citric, Acid ascorbic. Recomandare: A se păstra într-un loc răcoros, cu o temperatură între +4°c și 20°c recipienti de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Italia, Salerno
... virgin, oțet, sare, arome naturale, antioxidanți, potențiatori de aromă, aromă. Compania operează în conformitate cu reglementările naționale și europene, în regim de autocontrol și în conformitate cu principiile sistemului HACCP. Compania aplică proceduri de curățenie și dezinfecție, dezinsecție și controale igienice, și efectuează controale microbiologice și chimice asupra materiilor prime...
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
Italia, Guidonia
...Prețurile afișate pe site sunt cu amănuntul. Ingrediente: Ardei iuți 44%, ulei de semințe de floarea-soarelui, ton 16%, pâine (făină de grâu moale „00”), apă, drojdie naturală, capere, amidon de cartofi, pătrunjel, oțet de vin, sare. Corectori de aciditate: Acid lactic, acid citric Ambalaje: Borcan de sticlă ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100 Reducere de 30% din prețul en-gros. Solicitați lista de prețuri...
... sau în bucăți legate Intestin de ovine: -Budellina de berbec de diverse calibre Produse accesorii pentru prelucrarea mezelurilor: -Conce și preparate speciale pentru mezeluri -Condimente de toate tipurile -Sfori și cordoane pentru toate utilizările -Rețele elastice pentru mezeluri și fripturi Sare marină Oțet de vin Cuțitării pentru uz profesional Accesorii și îmbrăcăminte pentru prelucrarea cărnii...
Întregul proiect MullerOne, cu utilizarea ozonului, este total inovator deoarece propune și realizează o extracție a mucusului în totală bunăstare a moluștelor, obținând un produs de înaltă calitate chimică și organoleptică, departe de cel al mucusului extras cu stimulatoare invazive și stresante (oțet, sare...) folosite până acum. Procentele de mucopolizaharide și proteine găsite în mucusul...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play