Italia, Formigine
...Proteine obținute din izolarea și precipitația laptelui și a componentelor sale. Procese specifice permit obținerea proteinelor din zer, proteinelor din lapte și cazeinelor.
Italia, Reggio Emilia
... spray, instant, permeat și demineralizat. În această categorie, prezentăm de asemenea o gamă completă de proteine derivate din zer și lapte, printre care: proteinele concentrate din zer Wpc (Whey Protein Concentrate), proteinele concentrate din lapte Mpc (Milk Protein Concentrate) și diverse tipuri de Cazeinat obținut cu săruri de sodiu, calciu și potasiu.
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufă de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate de bază, pe carne, legume și bruschete.
Italia, Firenze
...Ingrediente: busuioc 20%, ulei de floarea-soarelui, cartofi, brânză (lapte, sare, cheag, lizozim proteină din ou), pinoli, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt. - origine Italia) 3%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu preparate principale, pe carne, legume și bruschete.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play