Italia, Bronte
...Produs doar cu fistic verde Bronte DOP (50%), ulei Nocellara dell’Etna și zahăr. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, maximum un an. Odată deschis borcanul, se consumă în termen de o lună.
Italia, Conversano
...Plăcile ortofrutta sunt utilizate pentru expedierea mărfurilor în medii de refrigerare, ideale pentru "quarta gamma", dar și pentru produse alimentare și de patiserie. Acestea sunt produse întinse, plane, dacă dispuneți intern de mașini pentru lipire sau deja montate, gata de utilizare, cu un timp de livrare de câteva zile de la momentul în care le comandați. Ele găsesc aplicație și în domeniul industrial în sectorul lactatelor.
Italia, Turin
... coloranților artificiali. Amestecați sfecla liofilizată în salate, supe și sosuri sărate. Adăugați pudră de sfeclă în smoothie-uri și produse de patiserie pentru un plus de nutriție din superalimente și o culoare profundă, bogată.
Italia, Taranto
...Unt proaspăt, miere de acacia, gălbenușuri de ouă crescute la sol și citrice confiate din Sicilia sunt câteva dintre ingredientele deosebite folosite pentru producția panettone-ului tradițional și nu numai. Cu o atenție deosebită, Pastry Chef-ul nostru Nilde Diciolla selectează materiile prime din țara noastră pentru a experimenta noi combinații și a da viață unor producții moderne și inovatoare. - PanPulia Elisir - Panettone cu fructe roșii și fistic - Panettone cu pere și ciocolată neagră - Panettone Trilogia ciocolatei - Panettone cu migdale - Panettone Milano Ricco...
Italia, Monterotondo
... aliment versatil și cu un gust cu adevărat plăcut, fructat, o aromă între fructe de pădure și ciocolată. În plus, are un conținut ridicat de fibre și este o sursă de vitamina A, potasiu, calciu și fier. Solubil și cu o culoare caracteristică violet, este potrivit pentru utilizarea în aluaturi și preparate de patiserie de diverse tipuri, de la produse de panificație la înghețată.
Italia, Olgiate Olona
... atât de creșterea temperaturii în timpul verii, cât și de dispersia căldurii în timpul iernii. Indiferent dacă trebuie să expediți cu camionul, pe calea ferată, pe mare sau pe calea aerului, produsele Eredi Caimi sunt soluția. Printre numeroasele produse diferite pe care le protejăm, se numără: Produse chimice, detergenți Fructe și legume, aluat pentru prăjituri, produse de patiserie...
Italia, Caltagirone
Barul patiserie Zagara este răspunsul perfect pentru cei care doresc prăjituri delicioase, preparate cu ingrediente naturale. Torturi pentru ceremonii, patiserie pentru bufet și multe altele, pentru orice tip de eveniment. Vânzăm în Italia și în străinătate produsele noastre tipice siciliene: Paste de migdale, colorelle, biscuiți artizanali și multe altele. Oferim servicii de catering pentru...
Italia, Pineta-Laives
Din 1968, Gilli este sinonim cu specialități alimentare deosebite, produse de patiserie și compoturi de fructe. Compania noastră de familie a mizat întotdeauna pe cea mai înaltă calitate și autenticitate. Delicii selectate cu pasiune pentru toți cei care iubesc particularitățile și exclusivitatea!
... pornește de la o idee îmbrățișată dintotdeauna: a produce și distribui produse tipice siciliene de înaltă calitate artizanală. Fructe și legume GDO, specialități alimentare - gastronomie de înaltă calitate, Arancini (sau Arancine) și mâncare caldă, mic dejun, cornuri goale și umplute, croissante, fine patiserie, Cannoli și Cassatine, Granitori și exquisite granite și brioșe dintr-o țară, Sicilia, care a...
Italia, Roma
... Activitatea principală a companiei se concentrează pe achiziția de produse de consum, de nișă și/sau de excelență, distribuite pe întreg teritoriul național și internațional, cum ar fi produse agroalimentare, gastronomie, rotiserie, măcelărie, patiserie, fructe și legume, mezeluri, lactate, ouă, uleiuri și grăsimi alimentare, zaharuri, ciocolată, dulciuri și produse de patiserie, cafea, ceai, cacao și...
...Cafeneaua Caffe delle Rose, situată în apropierea pieței centrale din Marina di Ragusa, o cunoscută destinație turistică de litoral, la 20 km de Ragusa, oferă clienților săi produse de patiserie și înghețată obținute din prelucrări complet artizanale ale materiilor prime. Deține, de fapt, trei laboratoare: unul pentru înghețată și granita, unul pentru produse de panificație, unul pentru patiserie proaspătă. Patiseria propune, pe lângă clasicele mini-bucățele de eclere cu creme și ricotta, biscuiți cu fructe, clătite, tiramisu și originale "dulciuri la pahar" prezentate în delicioase pahare monoporție.
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... pulbere pe bază de gelifianți și emulgatori pentru prepararea la cald sau la rece a înghețatelor din lapte sau fructe. Compoziția lor conferă înghețatei moliciune, cremozitate și o excelentă creștere în volum. Tuttacrema este o linie de paste clasice potrivite pentru a aromatiza înghețatele din lapte și cremă, mousse-uri, creme de patiserie și semifreddo: un ansamblu de ingrediente purissime, dozate cu atenție conform rețetelor tradiției venețiene. Albert srl a obținut certificarea sistemului de calitate conform normei UNI EN ISO 9001 în 1996.
Italia, Trino
Din 1981, GELPAS oferă înghețată, croissante și gustări pentru baruri și restaurante. Cu produse inimitabile, suntem singura alternativă valabilă pentru barul tău! Serviciu, calitate și conveniență. Această filozofie a fost întotdeauna un punct de sprijin și, încă și astăzi, este trăită cu pasiune și determinare. GELPAS este specializată exclusiv în furnizarea de produse pentru baruri...
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin selectează și transformă fructele în ingrediente nobile pentru sectorul de patiserie, atât industrial, cât și artizanal, pentru a obține fructe confiate, cireșe confiate, piure de fructe, confite pentru patiserie, industria dulciurilor, gelaterie, prăjituri, înghețate. Piureul de fructe este noua gamă de produse gata de utilizare obținute din prelucrarea fructelor proaspete, recent...
Italia, Conversano
... noastră în domeniu ne-a permis, de asemenea, să colaborăm prin producția de private label cu unele dintre cele mai importante branduri. În scopul de a extinde și completa oferta noastră, am crescut semnificativ gama de produse cu bicarbonat de sodiu, ciocolată în discuri, picături și fulgi, fructe confiate și decorațiuni din zahăr.
Italia, Olbia
Sa Busa Food produce paste proaspete și congelate artizanale, adică făcute manual. A fost înființată în 1982 și produce prăjituri de patiserie uscată, în principal pe bază de fructe uscate și deshidratate. Are sediul în Olbia și se mândrește cu o echipă de experți în producție cu 40 de ani de experiență. Produsele sunt selectate și procesate cu atenție pentru a oferi moliciune, parfum și un grad...
Italia, Almenno San Bartolomeo
... ambalajul pentru care a fost obținut un brevet. Acesta constă într-un recipient special cu compartimente care permite menținerea separată a aromelor. Pe lângă înghețată, sunt oferite produse speciale pe bază de ciocolată, datorită experienței acumulate în Belgia cu sprijinul unor mari maeștri ciocolatieri, precum Eduard Bechoux, și produse de patiserie de înaltă calitate, cum ar fi brioche integrale, biscuiți, semifreddo, plumcake. La Pasqualina se află în Almenno San Bartolomeo, sediul principal, și în Bergamo și Porto Cervo, unde se pot savura și produse pe bază de iaurt.
Italia, Raffadali
La Lauricella sas este specializată în prelucrarea migdalelor și a fisticului din Sicilia. Compania utilizează cele mai moderne tehnologii și este capabilă să garanteze un produs final cu standarde calitative ridicate. Firma noastră colaborează cu GDO, cu industriile de produse de patiserie, cu restaurantele, cofetăriile, gelateriile și serviciile de catering naționale și internaționale.
Italia, Canepina
Comerț cu fructe uscate, snacks-uri și bomboane...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play