Italia, Reggio Emilia
...care trebuie acompaniată cu prețiosul oțet balsamic, o combinație irezistibilă, tipică tradiției italiene! Taralli crocanți și măsline verzi delicioase completează cutia de mâncare Milano. Cutia de mâncare Milano conține: - Spaghete din semolă de grâu dur 500g - Sos de roșii cherry 690g - Ulei de măsline extravirgin 250ml - Parmigiano Reggiano ambalat vid 24 luni maturat 240g - Taralli 100g - Oțet balsamic 5 ani maturat 250ml - Salam tradițional ambalat vid 300g.
Italia, San Pietro Clarenza
... verzi, pinoli, stafide, zahăr, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, oțet de vin învechit 36 de luni. Poate conține fragmente de sâmbure de măslină. ALLERGENI: Țelină, pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italia, Salerno
...Fileti de ton cu pinna gialla proaspeți sau congelați, prelucrați în aceeași zi și marinați în oțet de vin. Ambalat în ulei mixt, 20% ulei de măsline extra virgin, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui cu arome proaspete. Ambalat în tavă sub vid. Ton (Thunnus Albacares), (ZONA FAO 51), 80% ulei de semințe de floarea-soarelui, 20% ulei de măsline extra virgin, oțet, antioxidant, potențiator...
Italia, Roma
...cremă compactă Culoare: roșie Miros: tipic Gust: natural, tipic și plăcut Stare: solidă Allergeni: Produsul conține substanțe alergene sau produse care conțin astfel de componente: LAPTE. Nu conține gluten. Conține conservanți (Acidifiant: E270). Valori nutriționale per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Grăsimi: 1 g din care acizi grași saturați 0,5 g Carbohidrați: 21 g din care zaharuri 15 g Fibre: 0,6 g Proteine: 1,8 g Sare: 2,0 g...
Italia, Nave
...Combinații sugerate Indicat la rece pe legume gătite și la grătar, cartofi prăjiți sau fierți, somon și fructe de mare, pizza, orez, excelent pe carne fiartă, la cuptor sau la grătar, pește, brânzeturi, înghețată cu cremă, salată de fructe, panna cotta... Capacitate: 250 mll Cod: 03224 Categorie: Oțet Țară: Italia Regiune: Emilia-Romagna...
... impurităților grosolane. Cu o tehnologie specială, procesele de transformare aplicate la prelucrarea curmalelor permit obținerea de drojdii, alcool și oțet ca subproduse ale producției de siropuri (clarificate și neclarificate). Rossi Ingegneria Alimentare SRL deține tot know-how-ul necesar pentru a face față celor mai diverse cerințe de instalații în sectorul lactatelor: evaporatoarele și instalațiile de sterilizare produse de noi sunt aplicate cu succes și în acest domeniu.
Italia, Bagnara Di Romagna
... diferite tipuri de produse: musturi mute pentru oțet balsamic și pentru sucuri de struguri, vinuri termo-condiționate și pentru bază spumantă, vinuri de masă albe și roșii de calitate. La o cramă modernă, echipată cu frigider pentru procesarea musturilor și vinurilor, sunt alăturate hoppers pentru primirea strugurilor și un depozit de învechire pentru stocarea băuturii de vin, în butoaie de stejar.
Italia, Milano
...lăsând un aromă inconfundabilă și delicată. Naturale, în toate componentele, unice și inovatoare. Arome: vanilie, lămâie, căpșună, mandarină, busuioc, citrice-măr, mentă. Oțetul parfumat completează gama de produse pentru curățenie, folosind forța naturală și simplă a componentului său. Anticalcar, degresant, cu 4 parfumuri care contracarează mirosul clasic de oțet. Arome: struguri albi, roșu antic...
... din Munte, cu maturări care variază de la 36 de luni la 80 de luni. Oțet Balsamic Tradițional din Modena IGP, învechit în butoaie de lemn între 12 - 24 și până la 30 de ani. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) cu maturări minime de 24 de luni, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Precooked: Cotechino, Zampone, Salame cotto, și aromatizat cu Trufă...
Întregul proiect MullerOne, cu utilizarea ozonului, este total inovator deoarece propune și realizează o extracție a mucusului în totală bunăstare a moluștelor, obținând un produs de înaltă calitate chimică și organoleptică, departe de cel al mucusului extras cu stimulatoare invazive și stresante (oțet, sare...) folosite până acum. Procentele de mucopolizaharide și proteine găsite în mucusul...
Italia, Città Di Castello
Din 1990, compania Tartufi Bianconi este specializată în prelucrarea trufelor și producția de produse tipice, cu materii prime provenite din Umbria. Nu doar produse proaspete de sezon, ci și o gamă largă de sosuri și condimente cu trufe, ciuperci porcini și, de asemenea, ragù, ulei de trufe, pesto, miere cu trufe, oțet balsamic, ierburi picante și ciuperci uscate, unt cu trufe, risotto cu trufe...
Italia, Terranuova B.
... oferi produse de excelență și pentru a satisface cele mai exigente gusturi, am integrat șofranul nostru cu: ulei de măsline extravirgin din colinele noastre toscane de la o renumită companie care produce exclusiv cu marcaj BIO, oțet obținut din strugurii colinelor noastre toscane cu marcaj BIO, miere de acacia, unde șofranul, numit aur roșu, se integrează, evidențiind gustul și aroma, păstrând toate calitățile sale organoleptice. Considerat cel mai puternic antioxidant, șofranul este cu adevărat elixirul tinereții, având calități afrodisiace pronunțate.
La MERIDIONAL CAPSULE s.r.l. activează în domeniul închiderilor pentru lichide alimentare. Compania oferă o gamă largă și diversificată de capsule destinate mai multor domenii de piață (ulei, vin, oțet, băuturi alcoolice și produse farmaceutice). Capsulele din PVC termoretractabil sunt disponibile în diverse dimensiuni, cu culori lucioase, mate, satinate și metalizate, personalizate prin...
Italia, Modena
... training de formare a operatorilor din partea personalului specializat. Operăm în principal în sectorul alimentar, unde există o cerere mai mare pentru linii de îmbuteliere, linii de spălare și sterilizare pentru produse lichide, fie ele plate sau carbogazoase, cum ar fi apă, vin, spumante, băuturi, sucuri de fructe, lapte, oțet balsamic, băuturi alcoolice, dar și în alte sectoare precum cel chimic/farmaceutic și în toate acele domenii unde este necesar transportul și ambalarea unui produs.
Italia, Lecce
... recipiente alimentare de diverse capacități, complet "Made in Italy". În acest din urmă sector, avem produsele "TOP" ale comerțului nostru electronic. Recipientele pentru lichide alimentare (ulei, vin, oțet, lapte, miere etc.) pot fi utilizate nu doar în domeniul alimentar, ci și în cel farmaceutic, cosmetic și în industria chimică. Toate recipientele noastre sunt echipate cu robinete anti-picurare din...
Italia, Guastalla
La Guastalla, între Reggio Emilia și Parma, o afacere de familie îmbină cele două cele mai bune tradiții ale Emiliei-Romagna, arta culinară și competența ingineriei. Bertazzoni este moștenitorul patrimoniului gastronomic al regiunii, produse precum prosciutto di Parma, salam și mortadella, Parmigiano Reggiano și oțet balsamic. Din acest motiv, cei care iubesc să gătească folosesc bucătăriile și plitele Bertazzoni, construite cu pasiune și competență de experți în gastronomie.
Italia, Bagnolo San Vito
Producția de plicuri monodoză, sticle miniaturale, kituri de condimente complete cu furculiță, cuțit și șervețel. Cu mai mult de 30 de linii de producție, suntem printre liderii europeni în domeniu și ambalăm 6.000.000 de plicuri monodoză de condimente și 5.000.000 de produse pudră în fiecare zi. Ambalăm condimente precum ulei și oțet, sosuri precum maioneză și ketchup, zaharuri, îndulcitori și...
Alte produse
sachet stick
sachet stick
Pasta Riscossa din 1902. Paste din semolă de grâu dur italian și străin de înaltă calitate cu un conținut minim de 12,5% proteine. Pastificio Riscossa acoperă mai mult de zece categorii de produse: Paste uscate din semolă, Paste speciale regionale, Paste semifrăcate și artizanale, Paste cu ou, Paste gourmet extrudate la bronz, Linia roșie, Sosuri, Ulei și Oțet, Biscuterie, Făini și Semolă, Orez, Gnocchi din cartofi. 120 de forme. 250 de distribuitori în 80 de țări.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
...pentru care mama rămâne cea mai bună bucătăreasă, iar tradiția, cea mai bună inspirație. De aceea, în borcanele lor cu ulei, găsești produsele tipice din Cilento pregătite conform rețetelor preparatelor din Dieta Mediteraneană. Produsele lor tipice campane conservate în ulei, oțet și saramură sunt specialități cu un gust rafinat, dar de savurat fără formalități. Gemuri, sosuri, conserve, sosuri...
Italia, Palazzolo Sull'Oglio
FILLBER proiectează, produce și comercializează mașini de spălat și suflat, umplutori, capsulatoare, monoblocuri, triblocuri și linii complete de îmbuteliere pentru vin, ulei, oțet, lichioruri, sucuri de fructe, apă, băuturi carbogazoase și produse chimice. Toate mașinile sunt realizate conform celor mai recente reglementări CE și sunt dotate cu protecții antinfortunistice din oțel inoxidabil...
Italia, Toscanella Di Dozza
... spumante. Servim industriile alimentară, de băuturi și chiar de vin. Tradiția și tehnologiile inovatoare de procesare a alimentelor sunt perfect combinate pentru a garanta cele mai bune produse. Brusa 1888, servicii inspirate de corporație cu o abordare familială.
... parfumul cutiei, făcând-o astfel cu adevărat unică. Printre ideile originale de cadouri poți găsi cele mai bune produse italiene: - Vinuri albe, vinuri roșii și vinuri roze DOC și DOCG - Ulei de măsline extravirgin presat la rece - Oțet balsamic învechit din Modena - Paste di Gragnano - Sosuri și conserve - Produse de patiserie dulci - Produse de panificație sărate - Miere organică - Condimente și alte arome - Lichioruri și infuzii - Grappa - Limoncello - Vin spumant spumante - și multe altele. Descoperă acum gama noastră variată de coșuri și pachete cadou pentru companii.
...COMPANIE PRODUSĂ DE CONSERVE VEGETALE ÎN ULEI ȘI OȚET, SUNTEM PRODUSORI DE PESTE DOUĂZECI DE ANI ȘI LUCRĂM PRODUSE TIPICE DIN FRUMOASA NOASTRĂ ȚARĂ "APULIA". SUNTEM PREZENȚI PE PIAȚA ITALIANĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ CU BRANDUL "GUSTI ANTICHI". CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE NE DISTINGE. CATALOGUL NOSTRU ESTE DISPONIBIL ONLINE LA ADRESA www.gustiantichi.com...
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Italia, Avigliana
... BRÂNZETURI DE VACĂ SAU DE OI AFINATE CU OȚET BALSAMIC CU UN GUST EXCEPȚIONAL, AVEM ERBORINATE DE 3 KG AFINATE ÎN SUC DE MIRTIL ȘI O ALEGE EXTINSĂ DE BRÂNZETURI ȘI MEZELURI CU TRUFĂ, SALAMURI ARTIZANALE PE CARE, O DATĂ CE LE VEȚI DEGUSTA, NU LE VEȚI UITA NICIODATĂ, PRODUSE UNICE CARE SUNT FORȚA NOASTRĂ, CAMEMBERT DE BUFALĂ ȘI DE CAPRĂ, BRÂNZETURI FRESCE CU UN GUST UNIC ȘI TOATE BRÂNZETURILE ȘI PROSCIUTTO DOP ITALIENE, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU ORICE INFORMAȚIE.
Italia, Bologna
... operăm cu comercializarea de produse precum paste, ulei de măsline extravirgin, vin, condimente, brânzeturi, șuncă, ceaiuri, oțet balsamic și arome, toate produse în Italia, pentru care cerem furnizorilor noștri certificarea. Avem o gamă de produse specifice pentru celiaci, care în acest moment este foarte solicitată și de un interes comercial considerabil, formată din produse precum paste, produse alternative la pâine, gemuri, ulei și biscuiți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play