Italia, MILANO
... prăjite de alune și migdale; se încheie cu tutun, vanilie și ciocolată, pe un fundal balsamic de eucalipt. Gustul este moale, cu taninuri fine și o mare structură, în special datorită notei alcoolice importante dar nu invazive, ajungând la finalul extrem de lung, de chină și condimente întunecate. PACHET DE 6 1 BUC = 13,00 1 PALLET 72 PACHETE DE 6 MINIM DE COMANDĂ 20 PALLET...
Italia, Forlì
... minerale și antioxidanți, și de asemenea, este considerată alimentul cel mai bogat în fibre. Totuși, trăsăturile organoleptice ale migdalelor crude decojite sunt atât de interesante încât pot fi utilizate în diverse domenii ale bucătăriei. Le întâlnim în panificație și patiserie, în producția de băuturi, ceaiuri și înghețate, în prepararea aperitivelor, gustărilor, felurilor principale și deserturilor. De asemenea, pot fi prăjite, caramelizate, măcinate în granule sau făină, arătând un caracter versatil.
Italia, Palo Del Colle
...producția și comercializarea migdalelor din Apulia, decojite, fără coajă și cu coajă...
Afacerea agricolă Due Palmenti este situată în Pedara, în inima Siciliei de Est și este specializată în producția și comercializarea de ierburi aromatice care, datorită apropierii de Etna, reușesc să dezvăluie caracteristici organoleptice deosebite și aromatice, dar și produse tipice siciliene, cum ar fi condimente, măsline și fructe uscate. Fiecare etapă a realizării produselor noastre, de la tra...
Italia, Taranto
...Unt proaspăt, miere de acacia, gălbenușuri de ouă crescute la sol și citrice confiate din Sicilia sunt câteva dintre ingredientele deosebite folosite pentru producția panettone-ului tradițional și nu numai. Cu o atenție deosebită, Pastry Chef-ul nostru Nilde Diciolla selectează materiile prime din țara noastră pentru a experimenta noi combinații și a da viață unor producții moderne și inovatoare. - PanPulia Elisir - Panettone cu fructe roșii și fistic - Panettone cu pere și ciocolată neagră - Panettone Trilogia ciocolatei - Panettone cu migdale - Panettone Milano Ricco...
Italia, Partinico
...Pinoli, fructe uscate, nuci, alune, de la recoltare la separare, etc. - Proiectare, prin intermediul organismelor, companiilor, profesioniștilor calificați, de instalații pentru prelucrarea fructelor uscate, (inclusiv eventuale planificări ale instalațiilor de irigație). Fistic (sicilian sau american), nuci, alune, migdale, până la consultanță în alegerea mașinilor pentru producția derivatelor...
Italia, Bronte
... atent selectate pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate. Expertiza noastră se extinde dincolo de fructele uscate crude, incluzând producția de produse cu valoare adăugată, cum ar fi crema de fistic, pesto de fistic și o varietate de produse semifinite, cum ar fi fisticul și alunele semifinite. Ne angajăm să livrăm excelență în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare, asigurându-ne...
Italia, Marsala
...Bună Alagna vini are 70 de ani de experiență în producția vinurilor siciliene, cum ar fi: KOSHO Sushi wine (Vin conceput pentru a fi amestecat cu sushi, realizat din struguri sicilieni) (REFERINȚĂ NOUĂ PE PIAȚĂ) Lanni' Super Sicilian red wine (Vinuri roșii întunecate, netede, maturate în butoaie de Marsala) (REFERINȚĂ NOUĂ PE PIAȚĂ) Grillo Nero d'Avola Marsala Alte vinuri siciliene la cerere Cremovo Vermut Zibibbo Moscato Vino da santa messa (Vinul Bisericii Sfinte) Vin de migdale De asemenea, noi: 1) organizăm tururi ale cramei 2) vindem vin en-gros 3) facem etichete private...
Italia, Truccazzano
... migdale pentru patiserii și gastronomie, tăietoare de legume și tăietoare de mozzarella, tăietoare de varză, pentru hoteluri, restaurante și cantine. Rotunditoare și ruptoare pentru brutării și pizzerii. Compania noastră montează standard pe toate feliatoarele din producție o lamă din oțel inoxidabil cu 58-59 HRC duritate, suprafața având un tratament brevetat de noi care garantează conformitatea perfectă pentru contactul cu alimentele, antiaderent pentru rezultate excelente cu mezeluri, carne și brânză. Putem garanta lama din oțel timp de 6 ani împotriva ruginii și coroziunii.
Italia, Palagonia
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare. Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
Italia, Cortazzone
La Baldaiassa, o companie italiană, se află în comuna Cortazzone, într-o zonă colinară denumită Val Rilate, adică în porțiunea Monferrina cunoscută sub numele de Colinele Alto Monferrato Astigiano. Compania se ocupă din 2009 cu vânzarea și transformarea alunelor Tonda Gentile Trilobata, cu producția și vânzarea de Ulei de Alune, de migdale, de nuci și de Specialități piemontese atât dulci, cât și...
Italia, Barletta
...precum și realizări de granule industriale pentru înghețată și iaurt. Confetti și ciocolaterie cu lemn dulce din Calabria și mentă din Piemonte. Suntem certificați pentru producția biologică, vegană și nutriaceutică, FDA, ISO 140001 mediu. În 2020, ideea și cercetarea noastră au dezvoltat ciocolată cu vitamine și minerale, în 6 versiuni diferite: afine cu vitamina C, portocală și magneziu, toate cu...
Italia, Soriano Nel Cimino
... nuci, la fel și pentru cereale și făină. Am început în anii '60 în provincia Viterbo, la aproape 60 km de Roma, în districtul Soriano nel Cimino, o zonă folosită pe scară largă pentru producția de alune. În această regiune renumită deținem mai mult de 100 de hectare de pomi de alun. În anul 1996 am intrat într-un parteneriat cu Cooperative Ecolazio, care reunește peste 200 de fermieri din zonă...
Italia, Maruggio
... gradul de coacere corespunzător, sunt recoltate direct din plantă manual sau cu ajutoare mecanice; acest fruct prețios este măcinat după recoltare în termen de 12 ore. Această organizare permite obținerea unui ulei cu proprietăți organoleptice extraordinare, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin „armonios”, cu o culoare galben-aurie tipică și un gust echilibrat cu o notă de migdale sau extravirgin „fructat”, cu un aromă intensă și percepții picante, cu note amare de frunze.
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Italia, Gravina
Italian Almond este o companie specializată în producția de migdale siciliene, transformarea și decojirea acestora, ambalarea, exportul și distribuția lor. Având o întreagă filieră, ne permite să garantăm nu doar calitatea materiei prime, ci și continuitatea furnizării. Toate migdalele de la Italian Almond provin din culturi îngrijite conform principiilor agriculturii biologice (Organic) și sunt...
Familia Della Peruta este implicată de trei generații în activitatea comercială, prima și a doua fiind angajate atât în cultivarea, cât și în comerțul produselor agricole, în special a roșiilor, dezvoltând astfel bazele pentru ca a treia generație să înceapă activitatea de transformare începând din 1989. Familia se ocupă în prezent nu doar de transformarea materiei prime, ci și de producția...
Italia, Milano
La Pistacchio S.p.A. astăzi are sediul în Milano, fiind o companie specializată în producția, transformarea și comercializarea semilavoratelor din fistic, alune și migdale. Activitatea principală a companiei este reprezentată în prezent de producția de pastă de fistic și pastă de alune, produse ideale pentru cele mai bune industrii de înghețată și pentru cele mai renumite laboratoare de patiserie...
societate agricolă, specializată în producția de plante aromatice (oregano sicilian și șofran), oregano la buchet cu tulpini și oregano măcinat, posibilitatea de diverse formate de ambalare. decojirea și prelucrarea migdalei siciliene, migdale decojite, migdale curățate, migdale prăjite, făină de migdale, creme de migdale, ulei de măsline extravirgin și cereale.
Laborator artizanal specializat în producția de paste de migdale, bignè mignon și magnum, tartellete și barchette de frolla, biscuiți tipici sicilieni. Exportăm deja în câteva țări europene și am fi foarte bucuroși să începem noi relații comerciale cu străinătatea.
Italia, Montecompatri
biscuiți artizanali cei mai buni din producția Castelli Romani gogoși cu vin, biscuiți cu migdale, nuci, alune, biscuiți cu ciocolată...
...Confetti de Varese de la Ernesto Brusa sunt astfel: confetti cu migdale și materii prime de cea mai bună calitate, asociate cu o prelucrare atentă și pricepută. Confetti de Varese pot fi achiziționate doar de la Ernesto Brusa în punctul de vânzare anexat fabricii.
Italia, Roccapalumba
Afacerea agricolă se ocupă cu producția și comercializarea migdalelor și uleiului de măsline extravirgin, cultivate prin metoda agriculturii biologice. Din migdale, obținem un lichior deosebit de prețios, cu un gust autentic și unic, deoarece este realizat într-un mic laborator artizanal, urmând pas cu pas fiecare etapă a producției.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play