... rapidă și ușoară a matrițelor.
Cursa cilindrului hidraulic este de 500 mm, iar distanța dintre cele două planuri de lucru este de 600 mm.
Presă electrohidraulică MST este echipată cu un grup hidraulic cu electrovalve monitorizate Rexroth.
Alte dotări standard sunt următoarele:
– CPU Siemens pentru setarea dimensiunilor
– Reglare a cilindrului cu senzori de limită
– Comenzi pentru mișcarea automată prin utilizarea butoanelor duble
– Schimbător de căldură aer/ulei
– Presostat
– Plasă metalică de protecție posterior.
...Producție și Vânzare Ulei Extra Virgin de Măsline Bio, produs în Sicilia la ferma agricolă Pagano. Toate produsele primare ale fermei sunt cultivate și produse conform liniilor directoare ale bio, DOP, IGP. Uleiul biologic este obținut prin procese mecanice în presă la rece.
...Zona în care se află proprietatea este Chianti Rufina, iar aici se produce un ulei foarte intens și parfumat, care câștigă popularitate atât în presade specialitate, cât și pe piață. Produsul este elegant și autentic, demn să se exprime la maximum ca un condiment pentru cele mai rafinate preparate, evidențiind aromele fără a le acoperi. Delicatețea sa permite o utilizare abilă și pentru condimentarea peștelui de mare.
Capacitate: 0.50l
Cod: 03566
Categorie: Ulei
Națiune: Italia
Regiune: Toscana...
Producția și vânzarea de vinuri roșii și albe IGT și DOC tipice din regiunea Marche, cu struguri provenind exclusiv din propriile vii situate în zona Senigallia (AN). Producția și vânzarea deuleide măsline extravirgin de diverse arome, cu măsline provenind exclusiv din propriile livezi situate în zona Senigallia și procesate în propria presă. Ferma Agricolă Mazzola a adoptat un Sistem de...
...La MONACI REMO S.r.l este o companie de familie situată în PIENZA, în splendidă Val d'Orcia, în provincia Siena. Conștientă de numeroasele variabile care contribuie la determinarea calității unui uleide măsline extravirgin, compania urmărește personal toate etapele lanțului de producție, de la cultivarea în câmp până la măcinarea în presă. La baza unui ulei bun se află, înainte de toate, o...
...Compania noastră își are originea în Ceraso (SA), în Cilento, unde familia Iannicelli De Luca a continuat tradiția veche a cultivării măslinilor pentru producția deuleide calitate rafinată. Etichetele uleiului de măsline "Sopraffino di Ceraso" și "Finissimo di Ceraso" reînvie, de fapt, vechile mărci ale familiei Iannicelli, care începând cu anii 1800 se mândrea cu prestigiu în gestionarea unei...
Ferma agricolă Faggeto produce în principal uleide măsline extravirgin. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul fermei, de la recoltare până la măcinarea măslinelor, care are loc în presă. Presa este de tip continuu, iar extracția se face complet la rece. De asemenea, ferma produce produse de panificație realizate în principal cu uleide măsline extravirgin și făină obținută din...
... unelte utilizate în diferite epoci. Atrage atenția o impresionantă presă cu levier din lemn de stejar, o moară acționată de o roată cu tracțiune hidraulică (perfect funcțională) și alte exemplare originale de prese și echipamente specifice. O secțiune specială povestește despre cultivarea măslinului și producția deulei, prin intermediul panourilor didactice și al videoclipurilor.
...Frantoio Lenzi are o istorie care datează din anii '30, când familia Lenzi deținea o mică presădeulei în San Gennaro, Lucca. În anii '80, presa este mutată în sediul actual, cu o capacitate de procesare zilnică care crește de la 25 la 70 de quintali de măsline. La sfârșitul anilor '90, producția crește la 300 de quintali pe zi, datorită noilor echipamente cu ciclu continuu. În prezent...
... este cultura principală, dar se găsesc și pomi de Nocellara, Carolea și FS17. Când, la mijlocul lunii octombrie, începe recoltarea, măslinele sunt măcinate în câteva ore pentru a garanta cea mai înaltă calitate. Astfel, după mai bine de o jumătate de secol de tradiție și deulei excelent vândut la presă ca produs de calitate superioară și foarte solicitat, în 1997 compania decide să-l îmbutelieze...
Compania BioSpremi® s-a născut din obținerea brevetului pentru un sistem inovativ de extracție a uleiului, niciodată realizat până acum: presadeulei fără fizcoli și fără alte consumabile, care poate fi operată de un singur operator. Sistemul BioSpremi® este astăzi un echipament care se prezintă pe piața echipamentelor deulei ca o alternativă ecologică, economică și rapidă față de concurenții...
... recoltate înainte de a fi complet coapte, începând cu mijlocul lunii octombrie, pentru a garanta cele mai bune calități organoleptice și o conservare mai îndelungată. Măcinarea are loc într-o presă situată foarte aproape de locul recoltării, asigurând astfel timpi minimi de așteptare. Întreaga experiență de zeci de ani în producția deuleide măsline extra virgin, creativitatea și ingeniozitatea lui Matteo Cibic, precum și atenția la detalii în crearea fiecărei sticle de către Mastro Vetraio Pietro Viero ne-au permis să obținem un produs unic în lume, atât prin calitate, cât și prin design.
FC SERVIZI A FOST CREAT PENTRU A OFERI SOLUȚII MECANICE INDUSTRIALE, OFERIND URMĂTOARELE SERVICII: -ÎNTREȚINERE ȘI REVIZIE A INSTALAȚIILOR INDUSTRIALE -SERVICIU DE ASISTENȚĂ PROGRAMATĂ PENTRU ÎNTREȚINEREA INSTALAȚIILOR -REVIZIE ȘI REPARAȚIE A CILINDRILOR DEULEI DINAMICI ȘI PNEUMATICI -REVIZIE ȘI REPARAȚIE A PRESĂ, TĂIETOARE, CALANDRE ȘI LINIILOR DE TĂIERE -PROIECTARE ȘI CONSTRUCȚIE DE ECHIPAMENTE SPECIALE PENTRU SUPORTUL PRODUCȚIEI -INSTALARE ȘI TRANSFER DE INSTALAȚII...