Italia, Trepuzzi
... de salată de mare și o aromă proaspătă de sare. -Gustul dezvăluie o savoare proaspătă și sărată. Se potrivește perfect cu preparatele din pește, crustaceele proaspete și sushi și sashimi cele mai la modă.
Italia, Sizzano
...Salami Preparatele din pește Carne albă CULOARE Galben pai deschis Reflexii verzi strălucitoare AROMĂ Complexă Note de fructe și citrice Nuante florale și de fân GUST Uscat Foarte proaspăt și mineral TEMPERATURA: 6-8 °C ALCOOL: 12% - 13% vol...
Italia, Paterno'
...Gândit și creat în Conserve Conti, acest pesto încorporează tradiții siciliene care datează de mult timp. "Finocchietto Selvatico", o legumă spontană din zona etneană, cu un gust unic, puternic, de caracter, ideal ca condiment pentru preparatele principale (paste cu sardine), este adesea folosit în asociere cu un fel principal de pește, dar este de asemenea lăudabil dacă este adăugat într-o supă de legume, de exemplu, năut sau fasole. Rămânând fideli tradiției pentru a-i evidenția aroma, îl producem exclusiv în ulei de măsline extravirgin. Încercați-l și savurați adevărata tradiție siciliană.
...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
Italia, Lauro
...salate, sosuri, budinci sau le poți folosi pentru a conferi crocănțeală și gust preparatelor principale, fie că sunt din pește sau carne. În plus, sunt cu adevărat valoroase în patiserie și înghețată, deoarece constituie un ingredient de bază pentru numeroase creații, cum ar fi cremele, înghețatele și torturile. Alunele decojite și prăjite, pe lângă faptul că sunt delicioase și irezistibile, sunt și benefice pentru organismul nostru: sunt bogate în vitamina E, un antioxidant util pentru prevenirea unor tipuri de cancer și sunt o sursă excelentă de fosfor, potasiu, calciu și proteine.
Italia, Pontecagnano
...Rucola are frunze cu un gust puternic și un aromă intensă și aromatică. Este un acompaniament ideal pentru preparatele din carne și/sau pește. Se potrivește bine și cu alte legume, iar adăugând creveți și somon, poate deveni un fel de mâncare excelent. O cultivăm prin metode tradiționale pe care le respectăm și informăm consumatorul despre întreaga filieră de producție, respectând pe deplin standardele de calitate italiene și europene.
Produse corespunzătoare
Rucola
Rucola
Italia, Trento
... ulei sau apă în cratiță, obținând astfel baza pentru a găti preparatele dorite. Continuă apoi pregătind carne, pește, legume sau sosuri conform rețetei preferate, verificând eventuala necesitate de sare spre sfârșitul gătitului.
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Italia, Vizzini
Azienda de producție alimentară italiană cu marca înregistrată Buon Appetito Chef! realizează preparate principale, feluri secundare, aperitive și finger food congelate, în principal pe bază de pește. Rețetele și preparatele sunt concepute și realizate de cunoscutul Chef cu stele Pietro d’Agostino, care a ales ingredientele și a pregătit pentru noi cele mai bune preparate din tradiția...
Italia, Castelnovo Di Sotto
Restaurantul Da Poli de la gară se mândrește cu o tradiție de peste patruzeci de ani în peisajul gastronomic din Reggio Emilia și provincie. Situat într-o veche gară feroviară din începutul anilor 1900, restaurată cu grijă, acest restaurant oferă, pe lângă preparatele tradiționale emiliene, caracterizate prin paste făcute manual și autenticitatea ingredientelor selectate, o alegere rafinată de...
Locația, administrată de familia Zambon de patruzeci de ani, dispune de 50 de locuri în trei săli, plus alte o sută în grădina spațioasă din Campo Santo Stefano. Bucătăria propusă de chef este cea tradițională venețiană. O privire asupra meniului: aperitive mixte de pește și italienești, risotto-uri variate, linguine cu fructe de mare, grătare de pește; deserturi la pahar și tarte făcute în casă. Preparatele tipice sunt gnocchetti alla Santo Stefano și branzino la cuptor. O mare varietate de pizze completează un meniu deja foarte tentant.
Italia, Riccione
... mării. Iarna, un șemineu aprins și vederea mării ne readuc într-o dimensiune liniștită și relaxantă. Bucătăria Restaurantului Mariscos vă va surprinde nu doar prin varietatea și bogăția preparatelor, ci mai ales prin gustul unic al preparatelor pe bază de pește. Preparatele de primă și secundă sunt gătite cu măiestrie, folosind cele mai prețioase specii, cum ar fi mândria noastră: crabul regal. Chef-ul nostru iubește să propună în fiecare zi un meniu variat, al cărui protagonist indiscutabil este peștele proaspăt, tocmai prins și gătit pentru dumneavoastră.
Italia, Marcon
...Il Ca' Nostra este un restaurant pizzerie situat în Marcon, în provincia Veneția, care oferă preparate delicioase pe bază de carne și pește, gătite conform celor mai rafinate rețete venetiene. La Ca' Nostra puteți savura cele mai bune preparate din bucătăria locală și națională, datorită unei bucătării care folosește doar cele mai bune ingrediente, inclusiv pește proaspăt excelent prins în marea...
Italia, Imperia
... distinge prin gustul său delicat și plăcut fructat. Se potrivește perfect cu toate preparatele din bucătăria mediteraneană și cu dietele alimentare, în special crude în salate sau cu legume. Savuros și delicios parfumat, L'Olio di Cannelle evidențiază foarte bine gustul preparatelor în sosuri, dressinguri și cu toate tipurile de carne sau pește.
... categoriile sociale. Mâncarea excelentă stă la baza meniului restaurantului nostru. Mâncare excelentă. Serviciu prietenos. O mare familie Stil Brescian, meniul nostru este centrat pe preparatele tipice ale tradiției bresciene. Așadar, risotto-uri excelente, casoncelli și spiedo bresciano, dar pentru iubitorii de pește, o excelentă catalană de crustacee. Veți fi întâmpinați și îngrijiți de...
Il Mare Nostrum propune o bucătărie de pește inspirată din adevăratele tradiții maritime, cele ale porturilor și ale caselor pescarilor. Rețetele sunt simple și ușoare, bazate pe căutarea calității ingredientelor, pe utilizarea uleiului de măsline și pe prospețimea produselor folosite, începând de la peștele care este în mod natural proaspăt, până la ierburile aromatice. Preparatele sunt savurate...
... preparatele din pește, întotdeauna proaspete. Frecventarea unor personalități din politica națională și internațională este o constantă la Osteria Romana, de la Bill Clinton la Regele Spaniei, personalități din spectacol precum Jane Fonda, Jerry Calà, Massimo Ranieri, Stefano Accorsi sau chiar personalități din sport precum Spalletti, Pescante și mulți alții. Tradiția, bucătăria și istoria se îmbină...
... preparate excelente din pește proaspăt, carne, mezeluri și producție directă de paste și prăjituri. Pentru a însoți preparatele noastre, pe masă nu lipsește o selecție de vinuri din Oltrepò Pavese, alături de etichete naționale și distilate. Aici puteți savura și o pizza fabuloasă la metru, coaptă în cuptorul nostru cu lemne, sau vă puteți lăsa sfătuiți cu propunerile zilei. SERATE ESTIVE LA LUMINA LUMÂNĂRILOR ÎN GRĂDINĂ... SERATE ENOGASTRONOMICE TEMATICE... GRĂTAR SUB STELE...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play