Italia, Barletta
Întotdeauna în căutarea bunului, Ciocolata Biologică Orsini exprimă dorința noastră de a fi sinceri și transparenți cu lumea. Dragee de ciocolată biologică, tablete de ciocolată biologică, trufe de ciocolată Bio, Cremino de gianduia biologic, toate realizate cu ingrediente biologice și de origine italiană, alune și migdale selectate în Italia. Ciocolată și confiserie de calitate superioară, prec...
Italia, SALZANO
YC Italia, furnizorul tău de încredere! Suntem o companie care activează în domeniul HoReCa la nivel european și național, având o experiență de douăzeci de ani în spate, acum pe web pentru a oferi produse excelente la prețuri competitive. Prezenți pe piețele europene cu produsele noastre marcate CE, exclusiv „made in Italy“, sinonim al unui design excelent, fiabilitate și eficiență. Aducerea cali...
Italia, Torino
Sperandri este cu siguranță una dintre cele mai apreciate ciocolaterii artizanale din orașul Torino. Specializată în producția de gianduiotto extrudat, cremino clasic tăiat manual și turrón moale, realizate folosind exclusiv alune Piemonte IGP. Pe lângă clasicele tradiției ciocolateriei torineze, printre numeroasele propuneri pentru public se numără ouă de Paște decorate manual, o selecție variată...
Italia, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handmade in Italy Suntem un laborator de ciocolată artizanal în inima Italiei, în Molise. Am inventat pralina Mix & Match și producem creme, bomboane, tablete de ciocolată și multe altele. Ne-am început proiectul în 2015, obținând "Mențiune de Onoare la ADI International Compasso d'Oro" pentru pralina modulară, care recompensează cel mai bun design internațional...
Italia, Castiglione Di Sicilia
... fructelor uscate și semilavoratelor" se completează cu pinoli, nuci, stafide, granule de arahide, anacarde și cocos ras. Datorită unei selecții riguroase a fiecărei materii prime, cu metodologii de lucru precise și atenție la controlul calității în fiecare etapă a procesării, Gelfruit Italia este capabilă să ofere o varietate de semilavorate și materii prime pentru patiserii și gelaterii, cum ar fi pesto și cremă de pistachio, îmbrăcări, cacao pudră, creme instantanee, aromă în pastă, baze în pudră, topping-uri, ulei de migdale bio, pralină de fructe uscate, paste de fructe și arome tradiționale.
Italia, Aprilia
... îmbunătățească deja bogata experiență în producția de confetti și alte produse dulci. Într-o zi, suntem în septembrie 1995, după mai multe încercări, MAESTRO SOR FELICE creează o pralina făcută dintr-un bob de cafea Santos prăjit pe lemne și acoperit cu delicios ciocolată neagră. În scurt timp, această pralina va fi cunoscută sub numele de: „Cioccafè”. Produsul are imediat un succes răsunător: se...
Italia, Melpignano
Pralina este o companie care activează în inima Salento, la Melpignano, angajată de ani de zile în producția și comercializarea de sosuri gata preparate, creme, condimente pentru bruschette, creme și piureuri, respectând pe deplin biodiversitatea teritoriului și tehnicile de producție. Pralina realizează produse sub marcă proprie, dar și în regim de private label destinate publicului B2B. O...
Italia, Monteroduni
... cercetări, analize, tehnologie, dar a avea grijă de lucrurile pe care le facem și de cei din jur rămâne filosofia de viață care ne inspiră în fiecare zi. De aceea ne emoționăm încă atunci când gustăm o pralină sau un confetti făcut așa cum ar fi vrut părinții noștri sau când un prieten ne încredințează cadoul său pentru a-l pune într-un ou de Paște. Companiile alimentare de astăzi trebuie să urmeze proceduri standardizate, să obțină certificări, să "controleze lanțul de aprovizionare", iar toți par îngrijorați doar de a produce și a vinde din ce în ce mai mult.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play