Italia, Forlì
... intoleranți la gluten sau celor care urmează diete vegane sau vegetariene. Acest aliment este bogat în diverse substanțe nutritive utile pentru bunăstarea organismului: fibre, săruri minerale (magneziu, potasiu și fier), acizi grași Omega 3 și 6. Înainte de a fi gătită, quinoa fără gluten trebuie întotdeauna spălată sub apă curentă și apoi gătită timp de 10-12 minute, după care se pot prăji boabele pentru a le face și mai gustoase. Poate fi utilizată pentru a prepara aperitive delicioase, feluri principale ușoare, supe pe bază de legume, burgeri sau chiftele vegane sau salate proaspete și autentice.
Italia, Maruggio
...Ulei de măsline extravirgin Culoarea sa intensă aurie este obținută prin metoda presării la rece. Are un gust unic, echilibrat și catifelat. Disponibil în recipient de 5,00 l. Și la cerere în sticle: 0,75 l. Uleiul de măsline extravirgin este potrivit pentru cele mai diverse preparate culinare: poate fi folosit pentru a prăji crocant la foc mare sau pentru a găti lent și îndelungat preparate precum tocănițe de carne și legume. În multe rețete, înlocuiește untul la cuptor, aducând o notă nouă la dulciurile de casă, cum ar fi prăjiturile și plăcintele cu mere.
Italia, Andalo Valtellino
... capacitatea sa de a selecta, amesteca și prăji cafeaua, folosind cele mai avansate tehnologii, garantând un control al calității constant și riguros. De Roccis garantează: - serviciu "internationally oriented" - personal multilingv - colaborare cu expeditori internaționali - acoperire în peste 40 de țări din lume - 30 de ani de experiență în domeniul cafelei - Apartenență la al doilea grup de prăjire italian - Capacitate de a produce cantități mari - Capacitate de a dezvolta amestecuri de cafea "ad hoc" de cea mai înaltă calitate cu cel mai bun raport calitate/preț.
Italia, San Bonifacio
Barberix permite grătarul ca un adevărat barbecue pe gaz sau gătirea cărnii, peștelui, legumelor și chiar a pizzei! Folosește tehnologia cu infraroșu și poate fi utilizat pentru a încălzi orice fel de mâncare deja gătită și pentru a prăji pâinea.
Italia, Buggiano
... abandonată de mult timp deoarece este mai greu de realizat, mai dificil de obținut corect și nu poate fi produsă în masă. Din aceste motive, alegem să continuăm să prăjim în acest mod, în timp ce toți ceilalți au trecut la alte metode. MiKoffee are un gust distinct de prăjire. Pe măsură ce flacăra stejarului ars atinge boabele pentru a le prăji, oferă, de asemenea, cafelei un gust distinct pe care...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play