Italia, Mesoraca
...Guanciale de porc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe de mușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă). Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
... produs, care va aduce pe masa dumneavoastră aromele și toată căldura Calabriei. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute calabrez, sare și ulei de măsline. Ingrediente: grăsime de porc, carne de porc, ardei iute, ulei de măsline, sare, condimente, arome naturale. Ambalaj de 290 gr.
Produse corespunzătoare
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
'NDUJA CU CÂINE DE PORC ITALIAN
Italia, Guidonia
...Salam tipic calabrez din carne de porc pur, măcinat gros, amestecat cu sare, arome naturale și ardei iute de calitate, îndesat și maturat în intestin natural timp de aproximativ 45 de zile. Greutate de aproximativ 300 gr în intestin natural. Ambalare: A.T.M. - S.V Fără Conservanți Fără Gluten Fără Lactoză Fără Coloranți...
Italia, Campo Calabro
... organoleptice ale salamurilor. Datorită tehnicilor tradiționale de creștere care recompensează sănătatea și creșterea echilibrată și sustenabilă a animalului, precum și combinației de factori genetici și de mediu, carnea porcului negru calabrez rămâne extrem de hrănitoare și fragedă. Carnea de porc negru din Calabria este, de fapt, recomandată pentru a îmbogăți și completa dieta zilnică, deoarece...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play