Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Italia, Langhirano
...Este o capodoperă a naturii și a omului. Se naște din bunătatea acestei țări, din respectul pentru o tradiție pură, din înțelepciunea meșteșugărească care face din fiecare șuncă o capodoperă a gustului italian. Numai pulpe de porc italian, carne proaspătă, niciodată congelată, prelucrată, îngrijită și maturată cu o atenție care este patrimoniu exclusiv al acestei țări, al tradiției sale, al aerului și al climatului său. Greutate medie:kg. 9.5-11 Bucăți pentru gât:2...
Global Trading Italia S.r.l. situată în via ss.115 modica, în provincia Ragusa, este specializată în mediația cărnii. La Global Trading Italia S.r.l., situată în Modica, provincia Ragusa, ne ocupăm de mediația cărnii, în Italia și în Europa, în special de comerțul cu carne, exportul de carne proaspătă, prelucrarea cărnii, inclusiv carne bovină, carne de porc, carne de vițel, carne suină, angro...
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Italia, Taurisano
... principiile sănătoase ale unei tradiții de lungă durată. Principii pe care le puteți observa cu ușurință în toată producția noastră de carne, întotdeauna de calitate și de necontestat bună. Contactați-ne pentru a cunoaște produsele noastre și procesele de prelucrare a cărnii.
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina se ocupă cu creșterea și sacrificarea avicolă, producția și porționarea cărnii. Recunoscută cu marca CEE IT 1047/M. Fondată în 2003, astăzi este prezentă în special pe piața africană. Comerț cu amănuntul și en-gros de carne proaspătă și congelată, pui, găină, vițel, porc. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa noastră de email.
Italia, Bussolengo
Comerț cu carne de porc și vită proaspătă și congelată.
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset este o fermă agricolă cu lanț scurt de aprovizionare, specializată în creșterea porcinelor și în prelucrarea acestora în carne și mezeluri fără gluten, tipice pentru Piemonte. La Ferrere (AT), în Monferrato Astigiano, creștem porcii în aer liber, din care obținem carne de porc proaspătă, cum ar fi coaste, capocollo, fripturi și mezeluri tipice piemontese, precum salam de la...
Italia, San Miniato
...Compania Buggiani Domenico & C. snc activează în sectorul vânzărilor en-gros de carne de vită, porc, miel și păsări, furnizând de la măcelării mici, la restaurante și mari distribuitori.
De 40 de ani, Latteria Sociale Sant'Angelo este specializată în producția brânzei Grana. Secretul bunătății brânzeturilor constă în alegerea atentă a laptelui, care este de calitate excelentă și cu proveniență sigură, respectând normele igienico-sanitare și în evoluția tehnologică continuă a departamentului de producție. Pe lângă producție, Latteria Sociale Sant'Angelo comercializează, în Italia, ...
Companie certificată ISO 9001 Prelucrarea și producția de carne de porc...
Italia, Torre De Passeri
Producția industrială de carne italiană - Miel, Oaie, Capră, Arrosticini, Porc, Mezeluri - Certificare Halal Italia...
Italia, Campo Calabro
... organoleptice ale salamurilor. Datorită tehnicilor tradiționale de creștere care recompensează sănătatea și creșterea echilibrată și sustenabilă a animalului, precum și combinației de factori genetici și de mediu, carnea porcului negru calabrez rămâne extrem de hrănitoare și fragedă. Carnea de porc negru din Calabria este, de fapt, recomandată pentru a îmbogăți și completa dieta zilnică, deoarece...
Italia, Castelvetro (Mo)
Italia, Pomigliano D'arco
Italia, Messina
Carne de vită, porc, miel Pui, ouă, mezeluri și brânzeturi...
Italia, San Pietro Al Tanagro
kebab en-gros și distribuție, bucăți începând de la 5 kg, 7, 10, 15, 20, 25, 30, până la 60 kg de carne de pui, pui și curcan, vițel și curcan și gyros grecesc de porc, pâine arabă, pita grecească, tortillas, puccia panpizza, sosuri pentru kebab, șervețele pentru sandvișuri. echipamente pentru gătit și tăiat kebab. amenajare kebabpoint. închiriere cu opțiune de cumpărare a echipamentelor pentru...
Italia, Pandino
Producători de lame pentru feronerie și feronerie în jumătate de lună, comercializăm oțel inoxidabil personalizat, cuțite Icel, repararea mașinilor de prelucrare, ascuțire.
Italia, Villafranca Padovana
Prelucrarea cărnii de porc...
Italia, Santa Maria A Monte
Prelucrarea cărnii de porc - Mezeluri...
Italia, Viadana
PROCESAREA CARNII DE PORC...
Italia, Melissano
Compania noastră se ocupă cu procesarea cărnii de porc, producând produse finite pentru alimentație și vânzând tăieturi specifice de carne.
Italia, Dusino San Michele (At)
Carne de porc (proaspătă, maturată, gătită) miei, pui, iepuri, susianella, porchetta...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play