De trei generații, în fiecare zi vă oferim momente dulci cu biscuiții noștri pregătiți zilnic cu aceeași pasiune și aceeași grijă ca odinioară. Biscuiții de dimineață, buclele, prăjiturelele, tricotele, taralele, savoiardele, cele cu smochine și migdale, bauleții, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, cruscolotti integrale și pancacao sunt produse simple și autentice care provin...
Italia, Catanzaro
COMPANIE DE CONFECTIONERIE CARE PRODUCE: LAPTE DE MIGDALE, PASTĂ DE MIGDALE, BISCUITI CU MIGDALE, PRALINE, CIOCOLATĂ, PANETTONE, TORRONE.
Italia, Milano
... garanteze servicii de calitate în diverse domenii. În prezent, Pistacchio S.p.A. se mândrește cu trei unități de producție, una dedicată cremelor tartinabile, pesto-ului și pate-ului; una dedicată producției de paste (fistic, alune și migdale) și, în final, una dedicată tuturor produselor de patiserie, cum ar fi turronii, crocantele sau crocantele acoperite.
Italia, Somma Vesuviana
... largă de: Alimentație Biologică cu cereale, leguminoase, orez, îndulcitori, gemuri și sucuri de fructe, ciocolată și bomboane fără zahăr, lemn dulce, produse de panificație dulci și sărate, condimente și arome, băuturi din orez-soia-migdale, elixire și amari, infuzii de fructe și ceai atât vrac cât și în plicuri; Cosmetice naturale și biologice cu creme pentru față și corp, săpunuri solide și...
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Italia, Catania
PRODUSE TIPICE SICILIANE, NĂSCUTE DIN ARTA CULINARĂ A GUGINI RAO, DEZVOLTATE DE-A LUNGUL ANILOR NUMAI CU PRODUSE GENUINE ȘI SICILIANE, DE LA PISTACII LA MIGDALE ȘI CIREȘE. AȘTEPTĂM CU PLĂCERE SĂ VĂ ÎNTÂLNIM.
... de trufe, lămâie, mandarină roșie, rozmarin și ardei iute. Vini IGT Salento de înaltă calitate din struguri de primitivo, negroamaro, ottavianello și malvasia. ROSE', BIANCO, ROSSO și PASSITO. În plus, avem o producție limitată de migdale dulci din copaci vechi răspândiți în livezile noastre de măslini, care sunt folosite de obicei în patiseria de înaltă calitate, în rețetele culinare sau ca...
Italia, Noto
Compania produce produse 100% organice, cum ar fi: ulei, măsline și migdale într-o zonă neatinsă din Val di Noto (Siracuza), cu certificări din Agricultura Ecologică și rezultate transparente ale analizelor de sol.
Italia, Canicattì
...Din pasiunea și dragostea dezvoltate de o lungă tradiție în patiserie, se naște patiseria Dolci Pensieri. Încastrată într-un local elegant și rafinat, patiseria Dolci Pensieri se dedică cercetării și inovației în arta patiseriei: Cake Design, noutățile torturilor moderne din pastă de zahăr, mousse 'Setteveli', dulciurile exclusive cu migdale. Dolci Pensieri, Patiserie și Gelaterie. Și la comandă, bunătatea rosticeriei ca făcută acasă. Patiseria Dolci Pensieri de Vincenzo Messina. De asemenea, pentru evenimente precum: comunii, botezuri, cununii, aniversări. Arta patiseriei, Făcută cu Inimă!
Italia, Cellole
...FOOD'S BAIA este compania născută din experiența a trei generații. Din întâlnirea competențelor noastre cu cele mai semnificative realități productive ale teritoriului nostru, Napoli și Campania, s-a născut ideea de a distribui în Italia și în străinătate cele mai bune produse de panificație artizanală, dulci și sărate. Biscuiți din grâu, taralli cu migdale și multe produse de patiserie. Rețete...
Italia, Palermo
...biscuiți, prăjituri și cereale pentru mic dejun preparate cu făinuri de calitate din Timilia, Russello și Maiorca. Nu puteau lipsi linte, năut, migdale, alune și alte leguminoase și fructe uscate bio. Multe produse din patiseria siciliană: cannoli, cassate, paste de migdale, crocante și turroni de fistic. Iubim mâncarea sănătoasă, bio, gustoasă și hrănitoare. Selecția noastră povestește despre această pasiune. Vizitați site-ul nostru, veți fi asistați de biroul nostru pentru consumatori în fiecare etapă a achiziției. Livrare rapidă și sigură.
... acesteia. În plus, o a doua unitate de producție se află în provincia Napoli. Produsele noastre sunt apreciate nu doar în Italia, ci și în străinătate: Europa, Africa, Asia, America Latină, Noua Zeelandă, Australia etc. Compania beneficiază de un sistem de control HACCP integrat cu diverse certificări. Gama de produse include: roșii și leguminoase conservate în cutii (roșii decojite, pulpă, pastă, fasole, legume, amestec de leguminoase etc.).
Crema de fistic din Bronte, pesto de fistic din Bronte, cremă de migdale din Noto (Sicilia), pesto de migdale din Noto (Sicilia), prăjituri dulci cu fistic din Bronte, prăjituri dulci cu migdale din Noto (Sicilia). MONIL, o companie tânără și dinamică, s-a născut dintr-o cercetare atentă de a regăsi, printr-o călătorie Made in Sicily în tradiție, toată savoarea autentică și genuină a produselor...
Suntem meșteșugari, produsele noastre sunt tipice zonei Cuneo (Piemonte), obținute din combinația de materii prime selectate și lucrate manual pentru a satisface cea mai exigentă clientelă: - AMARETTI, prăjitură cu migdale în 25 de arome (clasic, alun, pară, castană etc.) - 8 luni - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi), foiță de bezea + umplutură de cremă cu diverse arome (alcoolice și nealcoolice...
...Confetti de Varese de la Ernesto Brusa sunt astfel: confetti cu migdale și materii prime de cea mai bună calitate, asociate cu o prelucrare atentă și pricepută. Confetti de Varese pot fi achiziționate doar de la Ernesto Brusa în punctul de vânzare anexat fabricii.
... raționalizării spațiilor și a utilajelor de vârf. Zilnic se garantează dezinfectarea și curățenia impecabilă a mediilor de lucru. Produse tradiționale din Puglia, cum ar fi pâine de casă, taralli pugliesi, friselle pugliesi, focaccia barese, calzone cu ceapă, dulciuri cu migdale pugliesi și multe altele.
Italia, Siracusa
Producție și vânzare en-gros de dulciuri tipice siciliene, pastă de migdale, biscuiți cu unt, cannoli, tarte, chifle pentru lapte de migdale...
...Cornetificio Fiorito s.a.s. de Cacciapuoti & C. se află în Napoli și este un producător cu vânzare en-gros de produse alimentare de patiserie (cornete, cornettoni, brioșe, bananine, biscuiți din aluat fraged, biscuiți din pastă de migdale) și rosticerie (taralli, danubio, hot dog, freselle, bruschette, saltimbocca).
...Calitatea produselor, planificarea afacerii și legătura cu teritoriul sunt pilonii pe care se bazează Ferma Agricolă Grassenio. O provocare începută la începutul anilor '90 pentru o gamă de produse unice: - migdale decojite bio - smochine de cactus bio - suc de smochine de cactus bio - măsline de masă bio - ulei de măsline extravirgin bio...
Italia, Villa San Giovanni
Misiunea este de a face cunoscute produsele și meșteșugul patiseriei cu migdale și, în special, al produselor made in Italy în restul lumii, menținând întotdeauna legătura cu tradiția dulciurilor și cultura din Calabria și Sicilia. Esența este teritoriul, iar privirea este îndreptată spre viitor într-un mod concret și inovator.
Italia, Suvereto
Biscuiții noștri sunt realizați în totalitate artizanal din 1992. Produci panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi și Cantucci cu migdale și cantucci cu făină de castane și multe altele... producție de familie și de înaltă calitate artizanală. Biscuiții noștri au o poveste... cea a Văii di Cornia și a Mării Înalte Toscane, pe care Dante a lăudat-o, definind-o de...
Italia, Zola Predosa
Producem o gamă de cantucci, care sunt cele mai renumite biscuiți tipici toscani, cu ingrediente certificate Fair Trade: cantucci cu migdale, cantucci cu condimente și ghimbir cristalizat, cantucci cu făină de speltă, cantucci cu merișoare, cantucci cu ciocolată.
Italia, Caltabellotta
... provine din măcinarea măslinelor Biancolilla din Caltabellotta (cultivarul Biancolilla este autohton din Caltabellotta), care îi conferă culoarea inconfundabilă verde cu reflexe aurii și aspectul său natural tulbure. Este apreciat pentru gustul său excelent, plin și rotund de măslină verde, cu o ușoară notă de amăreală și picant. În plus, are un fructat intens și echilibrat, cu note de migdale.
Italia, Roccapalumba
Afacerea agricolă se ocupă cu producția și comercializarea migdalelor și uleiului de măsline extravirgin, cultivate prin metoda agriculturii biologice. Din migdale, obținem un lichior deosebit de prețios, cu un gust autentic și unic, deoarece este realizat într-un mic laborator artizanal, urmând pas cu pas fiecare etapă a producției.
Italia, Ispica
... conservanți, fără derivate din petrol și fără aditivi chimici. Magazinul include toate tipurile de produse, de la vin și bere la lichioruri, făină integrală, paste din grâu antic dur, varietăți Russello și Timilia, care conțin mai puțin gluten, orez integral, condimente, leguminoase, ciocolată de Modica fără gluten, fără lactoză, 100% vegetală, fistic de Bronte, migdale de Avola, miere de Sortino...
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Italia, Montecompatri
biscuiți artizanali cei mai buni din producția Castelli Romani gogoși cu vin, biscuiți cu migdale, nuci, alune, biscuiți cu ciocolată...
... precizie. În prezent, Dolce Universo produce torturi de ziua de naștere și torturi de nuntă pentru restaurante, clienți privați și organizatori de nunți. Organizația, deși mică și de familie, se extinde și poate conta pe 3 designeri de torturi și la fel de mulți angajați administrativi și comerciali, precum și un showroom pe Via Carrara 121, unde pot fi vizionate cupcakes, torturi și prăjituri decorate cu pastă de zahăr, migdale sau glazură royală.
Laborator artizanal specializat în producția de paste de migdale, bignè mignon și magnum, tartellete și barchette de frolla, biscuiți tipici sicilieni. Exportăm deja în câteva țări europene și am fi foarte bucuroși să începem noi relații comerciale cu străinătatea.
Compania mea produce paste uscate, cremă de migdale și semolă de grâu dur, folosind exclusiv metode de producție biologică cu materii prime de cea mai înaltă calitate. Ferma este situată în Lombardia și acoperă o suprafață de aproximativ 80 de hectare. Sunt angajate 40 de persoane și suntem activi pe 8 piețe externe.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play