Italia, Coriano
Barul-restaurant Kontatto este locul ideal pentru o pauză de prânz rapidă și gustoasă. Bucătăria oferă în fiecare zi o selecție de trei feluri de mâncare principale și trei feluri secundare, mereu diferite, precum și salate și meniuri pentru angajați. La mic dejun nu lipsesc dulciurile delicioase, cu brioșe proaspete și diverse prăjituri. În weekend, se propune un meniu variat și savuros, bazat pe carne, pește și pizza. Prețuri convenabile și posibilitatea de convenții cu companiile din zonă.
Italia, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina din Brindisi este sinonim cu gusturi sănătoase și autentice. Meniul propus de restaurant este constituit în întregime din preparate realizate conform rețetelor originale ale tradiției pugliese, cu elemente cultivate, crescute sau produse în cadrul fermei. Ulei, vin, legume, zarzavaturi, pâine, mezeluri, carne, fructe și gem sunt trăsăturile unui agriturismo apreciat pentru istoria sa, valorile sale, bunătățile sale și bunăstarea pe care o inspiră.
Italia, Ascoli Piceno
Compania CIAM srl este lider în sectorul veterinar și al alimentelor pentru animale. Din 1967, CIAM oferă clienților săi cele mai bune produse și servicii pe care acest sector le are de oferit. CIAM dispune de un magazin de retail imens, care stochează o varietate mare de produse pentru toate tipurile de animale, distribuie către sute de distribuitori, magazine și veterinari și, începând din 2014...
Italia, Ancona
... FI: PASTE USCATĂ, PASTE PROASPETE, OREZ, CAFEA, BRÂNZA LA FELII, BRÂNZA RĂZUITĂ, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, BISCUITI, TORON, BRIOȘE, CROISSANT, CARAMELĂ, CONDIMENT, DROGURI, CARNE, FRUCTE USCAȚI, FELII VARIATE, OUĂ PASCALE, COȘURI DE CRĂCIUN, PRODUSE CHIMICE, FURAJ PENTRU ANIMALE, ANTIGRITTOGAMICE, PRODUSE PENTRU CONSTRUCȚII, DETERSIVE ȘI AȘA MAI DEPARTE.
Italia, Rapallo
Suntem o companie artizanală. Produsează preparate gata de consum, (doar feluri principale și o supă minestrone cu 10 legume și adăugare de paste) sosuri de pește, ciuperci, carne, legume, amatriciana, pesto genovez, toate specialități liguriene. Lucrăm de asemenea cu rețete furnizate de client. În ciuda cererii mari de produse, continuăm să menținem sisteme de procesare artizanală, alături de procese de producție moderne. Din acest motiv, suntem capabili să oferim o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, cu un serviciu rapid și eficient.
Italia, Magenta
Salut, Simao. Suntem o companie care activăm în sectorul alimentar, oferind produse de bază din animale, cum ar fi carne proaspătă și congelată, burtă și piei de bovine, atât procesate, cât și crude sau fierte, precum și piei sărate. În plus, furnizăm în China multe alte produse provenite din alte state.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produce tradiționalele tortellini din Valeggio sul Mincio. Pastele proaspete de la Pastificio al Ponte sunt folosite pentru a produce o gamă de produse care evocă tradiția culinară din Verona și Mantova: Tortellini clasici cu carne, Tortellini cu dovleac autohton, Tortellini cu ricotta și spanac, Tortellini cu ricotta și radicchio roșu IGP.
Produse din fermele noastre - Vânzare de carne și mezeluri...
Italia, Bagnarola di Budrio
... camerei. Deținem certificarea UNI-EN-ISO 9001:2000. Lucrăm cu mărci proprii și, în unele cazuri, garantăm exclusivitate pe zonă; desigur, lucrăm și în regim de private label la cerere, cu termeni și prețuri competitive. Avem formate standard: Tortellini cu prosciutto crudo, cu carne, Tortelloni cu carne, ricotta și spanac, cu brânzeturi - Ravioli, ciuperci, brânzeturi, ricotta și spanac. De asemenea, avem „SPECIALITĂȚI”: Saccottini cu trufe, speck și rucola, roșii, mozzarella și busuioc. Produse și paste Halal, precum și Kosher certificate.
Italia, TRESANA
...COMPANIA PRODUCE MEZELURI FRESCE (CÂRNĂCIOARE, BUCĂȚI, LUGANEGA) ȘI AFUMATE CU CARNE EXCLUSIV ITALIANĂ ȘI DE O CALITATE EXCELENTĂ, FĂRĂ GLUTEN, GLUTAMAT, LACTOZĂ, COLORANȚI, UTILIZÂND REȚETE TRANSMISE DE BUNICII NOSTRI ȘI RESPECTÂND TRADIȚIA LUNIGIANESE. PRINCIPALELE MEZELURI PRODUSE SUNT: MORTADELA NOSTRALĂ DIN LUNIGIANA, SALAM LARDELLAT, FILET DIN LUNIGIANA, BRESAOLA LUNIGIANESE (AMBALATĂ CU CARNE FRESCĂ) ȘI FLOAREA LA OCHIE "DUCA DI TRESANA", UN FILET CU LARD AROMATIZAT CU PIPER, O ADEVĂRATĂ DELICATESSEN PENTRU GURMANZI.
Italia, San Donato Milanese
...Cafe' 22 este o hamburgerie gourmet și steakhouse care oferă publicului o selecție deosebită de carne de black angus, chianina, zebra, kobe și pata negra. Fiecare preparat este conceput pentru a evidenția rafinamentul cărnii selectate și a satisface cele mai rafinate gusturi. Fiecare hamburger poate fi asociat cu un tip special de pâine, din cărbune vegetal, roșii și spanac. Restaurantul, care în...
Italia, Fenile Di Fano
Restaurantul La Rezdora din Fano este o unitate care oferă o gamă foarte variată de preparate din bucătăria marchigiană și modenese, precum și o selecție remarcabilă de pizze coapte în cuptor cu lemne. Restaurant, specialități de carne și pizzerie, La Rezdora dispune de săli spațioase și o terasă splendidă, locație ideală și pentru evenimente și ceremonii. Totul este însoțit de numeroase etichete...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play