Italia, Chiaramonte Gulfi (rg)
... subtropicale, putem fi prezenți pe piețe din iulie până în octombrie, cu soiurile de struguri Vittoria, Italia și Apirene. Ulei de măsline Uleiul de măsline - de la tăiere la recoltare, la presare la rece, până la ambalare - doar prin mâinile noastre. Pomii sunt irigați cu sistemul de micro-picurare pentru o gestionare rațională a apei. Metode naturale Bolile și paraziții sunt preveniți prin metode...
... migdale, fistic, alune și arahide. Coji de citrice confiate, de asemenea acoperite cu ciocolată neagră, albă sau cu lapte. Pate de șuncă fiartă și crudă. Biancomangiare, la fel ca și cremele cremoase, sunt disponibile în foarte multe arome (28), la fel ca și preparatele pentru torturi, cremele instantanee la rece.
Italia, Fano
... este rezultatul combinației diferitelor factori: baza varietală, solul și mediul climatic al regiunii Le Marche, tehnicile agromice antice și, nu în ultimul rând, tradiția înțeleaptă de măcinare, cu un proces la rece care garantează un ulei unic. Le Marche este deosebit de apreciată pentru patrimoniul său natural minunat și variat, format din peisaje colinare splendide, împodobite cu vii și livezi de măslini, și realități costiere la fel de splendide care se află la malul Adriaticii.
Italia, Roma
Din măslinii seculari ai câmpurilor cultivate fără niciun tratament chimic, se extrage la rece uleiul nostru de măsline extravirgin, folosind metode de producție artizanală, respectând tradiția și cele mai inovatoare standarde de calitate. Colectarea măslinelor respectă, de fapt, timpii corecți de maturare. Apoi, în termen de două ore, se începe măcinarea. Astfel, uleiul își păstrează toate substanțele nutritive, cum ar fi polifenolii și alți antioxidanți naturali, care conferă, în final, uleiului gustul caracteristic al măslinelor verzi proaspăt culese.
... oxigenului și prin presare la rece; terenurile sunt fertilizate prin utilizarea de substanțe naturale. Rămânem atenți la biodiversitate. INFORMAȚII DESPRE PRODUCȚIA DE VIN: Capacitatea agronomică neobișnuită, dedicarea totală și pasiunea iluminată pentru agricultură și natură ne-au determinat să investim toate resursele noastre în achiziționarea companiei, cu plantarea de noi vii și achiziționarea de...
Italia, Loreto Aprutino
... „dritta”. Toate terenurile agenției sunt fertilizate cu substanțe organice, iar plantele nu sunt supuse niciunui tratament fitosanitar, respectând pe deplin normele care reglementează producțiile biologice. Măcinarea măslinelor se face strict în termen de 24 de ore de la recoltare printr-un proces de extracție la rece. Produsul final este un ulei extravirgin de înaltă calitate, caracterizat printr-un aromă fructată medie, de tip erbaceu, cu note de anghinare și accente amare și picante. Se recomandă asocierea cu supe de cereale sau leguminoase, fripturi și salate.
Italia, Augusta
... de smochine de India Bio Pulpa de smochin de India BIO congelată sub formă de fulgi Pulpa de smochine de India congelată sub formă de fulgi, gata de utilizare (cu concentrat și agent de îngroșare natural) Ulei de semințe de smochin de India Bio, presat la rece pentru utilizare alimentară și cosmetică...
... măsline extravirgin 100% italian, cu procesare mecanică și în moară cu ciclu continuu la rece. După finalizarea procesării uleiului extravirgin, începem procesarea uleiului aromatizat cu măsline și fructe proaspete direct la moară. Regim biologic. Trasabilitate și certificat biologic.
Il Vecchio Frantoio Pace produce ulei de măsline extravirgin din 1910, folosind măsline din culturi tipice ale pământului pugliese. Tradiția oleară a Pugliei se traduce într-un ulei de calitate superioară, produs prin metoda tradițională de presare la rece. Astăzi, la a treia generație, familia Pace extrage sucul măslinelor prin vechea metodă de măcinare și presare, păstrând tradiția și aceeași...
... PRESSE HIDRAULICE, GARNITURI DIN PIELĂ PENTRU TOATE POMPELE, CARRELE DIN OȚEL INOXIDABIL, FORATINE DIN OȚEL INOXIDABIL, DUȘURI DE SPĂLARE DIN OȚEL INOXIDABIL, DERAMIFOGLIATURI DIN OȚEL INOXIDABIL, SISTEME DE PELLETIZARE A SANSEI, GRUPURI DE MANEVRĂ DIN OȚEL INOXIDABIL, REVIZIE LA RECE A CILINDRILOR OLEARI, REPARAȚIE CILINDRI OLEARI, REVIZIE CARRELE OLEARE...
... recoacerea oțelului, în timpul cărora materialul metalic este încălzit până la temperatura de 760 - 870 °C și apoi răcit în apă sau ulei, conferind o mai mare robustete și întărire. Recoacerea oțelului este o prelucrare care se efectuează atunci când întărirea a generat imperfecțiuni în material. Această operațiune, realizată prin încălzirea oțelului la temperaturi mai scăzute și răcirea lentă la temperatura camerei, permite conferirea unei mai mari ductilități și maleabilități oțelului, astfel încât să elimine cu ușurință bavurile create prin întărire.
PROCESARE LA RECE...
Italia, Belmonte Mezzagno
Ulei de măsline extravirgin biologic sicilian. Oliosa este o tânără companie specializată în vânzarea și distribuția de ulei de măsline extravirgin sicilian, produs și îmbuteliat în provincia Palermo. Un ulei biologic lipsit de urme de pesticide sau alte substanțe nocive, obținut prin presarea la rece a măslinelor siciliene, cu un parfum intens și un gust puternic, îmbuteliat în formate de 750-500-250-100ml, disponibil și în versiunea aromatizată cu usturoi, ardei iute, busuioc, lămâie, salvie, rozmarin și oregano.
Italia, Bagnatica
... semințe oleaginoase, cu un conținut de ulei superior de 5%. Instalațiile noastre sunt destinate companiilor care utilizează în special extracții de tip mecanic și la rece, cu excluderea extracției cu solvenți sau reactivi chimici. Inovația cea mai importantă este că zdrobirea se realizează prin presare la RECE și nu prin MACINARE CU CIOCANE, separând la începutul procesului de presare, pasta produsului în lucru, de sâmburele propriu-zis, care este apoi măcinat și descărcat separat sub formă de pelete.
... parfumul cutiei, făcând-o astfel cu adevărat unică. Printre ideile originale de cadouri poți găsi cele mai bune produse italiene: - Vinuri albe, vinuri roșii și vinuri roze DOC și DOCG - Ulei de măsline extravirgin presat la rece - Oțet balsamic învechit din Modena - Paste di Gragnano - Sosuri și conserve - Produse de patiserie dulci - Produse de panificație sărate - Miere organică - Condimente și alte arome - Lichioruri și infuzii - Grappa - Limoncello - Vin spumant spumante - și multe altele. Descoperă acum gama noastră variată de coșuri și pachete cadou pentru companii.
Ulei de măsline extravirgin - Presat la rece Companii Agricole RAV s.r.l.
... sistemul tradițional al pietrelor de moară și printr-o singură presare la rece. Uleiul extra virgin obținut, pe lângă faptul că are o aciditate foarte scăzută, este fragrant, bogat în arome și are un gust caracteristic fructat: o adevărată stoarcere de măsline! Compania Agricolă Le Farnie este certificată ca fiind o companie Biologică (ccpb) PACHETARE: LATTINA de litri 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25; BOTTIGLIA...
Italia, Gualdo Cattaneo
Exploatarea noastră este situată în centrul Italiei, în regiunea Umbria, și se întinde pe 30 de hectare. Produsul nostru este BIO, exclusiv de înaltă calitate, cu denumire de origine protejată (DOP). În fiecare an, recolta se efectuează în mod tradițional pentru a păstra calitatea măslinelor. De asemenea, folosim metoda de presare la rece, iar o mașină de înaltă tehnologie (AlfaLaval de ultimă...
Italia, Campobello Di Mazara
... măslinelor sănătoase, integrale, încă necoapte, culese cu drag în cele mai bune livezi de măslini, în parte conduse direct. O atenție deosebită este acordată operațiunilor importante de recoltare, transport și măcinare, riguros la rece, în moara companiei, în termen de 24 de ore de la recoltare, obținându-se un produs extrem de fructat și cu o aciditate oleică foarte scăzută. Uleiul obținut astfel, după o perioadă de sedimentare naturală în silozuri din oțel inoxidabil în absența oxigenului, este ambalat cu puțin timp înainte de expediere.
Italia, Maida
Compania noastră, situată în Calabria, mai precis în piana lametina, produce ulei de măsline extravirgin organic, extras la rece. Suntem mereu în căutarea de noi clienți potențiali cu care să intrăm în contact, pentru a începe o nouă relație de afaceri profitabilă și reciproc avantajoasă, în scopul de a extinde gustul italian în străinătate.
Italia, Marone
Prelucrare la rece Vânzare directă de ulei...
Ferma agricolă Faggeto produce în principal ulei de măsline extravirgin. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul fermei, de la recoltare până la măcinarea măslinelor, care are loc în presă. Presa este de tip continuu, iar extracția se face complet la rece. De asemenea, ferma produce produse de panificație realizate în principal cu ulei de măsline extravirgin și făină obținută din...
...realizată tocmai pentru a oferi consumatorului un produs provenit dintr-o filieră scurtă și cu adevărat dintr-un parcurs la km 0. Unicul obiectiv, de la recoltarea măslinelor până la extracția la rece a uleiului, este de a obține un produs excelent și de absolută calitate. Ne adresăm în principal Consumatorului care în profilul său pune accent pe calitatea vieții, asumând regula de a proteja...
Italia, Capriglia Irpina
...recoltare, extracție, ambalare. Fiecare pas este delicat și important pentru a obține un ulei de măsline extra virgin de înaltă calitate. Măslinele, din care obținem uleiul nostru, sunt recoltate manual, cu metoda veche a „bacchiaturii” și măcinate cu pietre. Presarea la rece a pastei obținute, realizată exclusiv prin procedee mecanice, oferă un ulei cu aciditate scăzută (max 0,5%). Totul se desfășoară în Capriglia Irpina și, pentru o garanție mai mare, putem găzdui pe toți cei care doresc să vadă personal procesul.
Italia, San Cipriano Picentino
Familia Elia produce din 1909 un ulei de măsline extravirgin de cea mai înaltă calitate, prin utilizarea de vibratoare pentru recoltare și măcinare în termen de 24 de ore, cu un sistem de transformare prin extracție la rece cu moara. Varietățile de măsline sunt Rotondelle și Frontoio. Controlul calității certificat, recoltarea și transformarea cu trasabilitate de lanț certificată (APROL Salerno...
MOARA DE ULEI - MĂCINARE LA RECE ȘI ORGANIC VÂNZARE ULEI - ÎMBUTELIERE PENTRU TERȚI...
Proprietarul Frantoio oleario Chiaramonte, de peste 30 de ani, transformă profesia de măcelar de ulei într-o adevărată artă; îngrijind și controlând personal toate etapele, de la recoltare până la ambalare. Măslinele recoltate prin „sfilare manuală” la momentul potrivit de maturare, pe colinele verzi și însorite din Saracena, la poalele Parcului Național Pollino, sunt măcinate la rece, cu pietre...
... neplăcute cauzate de dezghețarea excesivă și instantanee (amară). 2) Extracție centripetă, deci fără agitație (spre deosebire de centrifugă), la turații foarte mici și fără utilizarea separatorilor centrifugi (clarificatori), de prima presare și complet la rece. PRIN ACESTE DOUĂ METODE EXCLUSIVE se păstrează intacte toate caracteristicile celui mai bun ulei: parfum, culoare, gust, aromă și calități organoleptice. Varietățile de producție exclusivă sunt: rotondella, carpellese, frantoio și leccino. Marca noastră comercializată este „ORO DEL SELE”.
Italia, San Salvatore Telesino
... gelaterii. Livrăm în termene scurte cu curieri la temperaturi controlate pe întreg teritoriul național. Suntem o companie care pune accent pe calitate și dorim să menținem standarde înalte ca producători de excelențe ale made in Italy. În acest sens, comercializăm Ulei de Măsline Extra Virgin la km 0, obținut din agricultură ecologică, cu măcinare la rece în termen de 24 de ore de la recoltare; obținând astfel un produs de înaltă calitate.
Italia, Sora
Presare la rece cu moară...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play