...compania produce pompe de transfer, dopuri, mașini de umplere, prese și filtre. Grifo Enological Machines dispune, de asemenea, de o gamă completă de echipamente electro, cum ar fi: mașini electrice pentru roșii, mașini electrice de tocat carne și mașini de vid pentru conservarea alimentelor. Produsele companiei sunt rezultatul unui proces de creștere calitativă și tehnologică, de fapt, mașinile oferite pe piață răspund pe deplin nevoilor clienților, respectând mediul și menținând un standard înalt decalitate.
...tehnologia și cunoștințele de formulare. Cunoștințele de formulare ne permit să propunem aromele consacrate ale tradiției și noile arome pe care piața le cere. Înghețată, ciocolată, bomboane, băuturi, lichioruri, produse de panificație, suplimente alimentare, sărat, carne, zootehnie și tutun sunt sectoarele în care serviciul nostru crește valoarea produsului dumneavoastră. Laborator. DKS AROMATIC a...
...Industria alimentară specializată în panaturi condimentate (aurii - prăjite - fulgi de porumb - gratinate - sare și piper - picant - italice și spaniole), amestecuri de condimente, GRAND ROAST și în pachete de 7 gr, arome pentru carne și pește, vânzare de condimente, ciocolată, praline, cafea, bere, pentru sectorul industrial/angro/retail/horeca/bar/măcelării gdo etc. Deținută de una dintre cele mai prestigioase universități din Italia, ne bazăm pe competența lor profesională, pentru a garanta produse de înaltă calitate.
... fiecare produs să fie extrem de savuros și gustos; tradiția prelucrării cărnii de porc este veche de trei generații. Atenția la piață, grija deosebită pentru calitate și stagiu, autenticitatea, împreună cu un serviciu rapid și precis, sunt punctele noastre forte.
... distanțe scurte și destinate consumului uman. Fiecare tăietură decarne, fiecare tip de legumă și suplimentele de adăugat în fiecare rețetă sunt atent selectate pentru a garanta cea mai bună calitate a produsului. Materiile prime sunt mai întâi gătite la abur, pentru a împiedica bacteriile potențial patogene, prezente în mod natural în carne. Fiecare aliment este procesat și gătit separat, uscat...
Dacă cauți un produs ieftin, nu vizita pagina noastră; suntem o realitate bazată doar pe cea mai înaltă calitate a produselor noastre, respectând tradiția toscană a pastei proaspete cu ou și, mai specific, a pastei proaspete umplute artizanal, cum ar fi clasicul tortello decarne închis manual. Alegerea materiei prime de excelență ne plasează într-o nișă de sector, în contrast cu prețurile...
... nutriției, datorită dietelor bazate exclusiv pe făină naturală. Întregul proces de producție se desfășoară în laboratorul nostru artizanal, pe baza unei cercetări minuțioase și a unei dezvoltări continue, respectând în mod esențial arta tradițională a preparării cărnii, cu caracteristicile sale consolidate și verificabile. Produsele noastre din carne sunt destinate distribuției și consumului, cu conștiința și mândria de a oferi un aliment decalitate indiscutabilă și de înaltă tradiție culinară.
De șaizeci de ani, Caseificio și Salumificio Pieragnoli Nilo activează în domeniul gastronomiei de înaltă calitate, aducând pe masa ta produse autentice și naturale, rezultatul unei lungi tradiții artizanale toscane și italiene. Compania a fost înființată în 1949, când, după mulți ani dedicați creșterii animalelor pe colinele din Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli decide să înceapă o activitate de...
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carnede porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
... fermitate și transparență, dar și cu speranța necesară de a obține îmbunătățirea generală inevitabilă dorită și promovată de toți.
Carnede vită congelată
Suntem vânzători de grad A ai celor mai calificate centre decarnede vită din lume: Mercosur (Argentina, Brazilia, Uruguay și Paraguay). Cantitate, calitate și continuitate complet garantate. Amintește-ți cât de importante sunt aceste calități...
... interpretarea rețetei tradiționale turcești. Experiența în domeniu și atingerea unor standarde decalitate din ce în ce mai ridicate au permis Percin Doner să satisfacă pe deplin cerințele celor mai exigenți consumatori. Investițiile continue în tehnologii, cercetare și resurse umane stau la baza rezultatelor pozitive obținute până acum. Menținerea și îmbunătățirea calității și a condițiilor igienico...
Experiență și tradiție într-o măcelărie decalitate cu produse provenite de la ferme și producători locali. În Salerno din 1963 pentru a oferi ce e mai bun din teritoriu.
Cu grijă și pasiune, în câmpiile din Marche, creștem gâște și rațe autohtone; le lăsăm libere să pască fără limite de spațiu: pe pământ, sub soare, sub ploaie și mâncând iarbă; vindem restaurantelor, măcelăriilor și persoanelor fizice carne proaspătă de gâscă, de rață, ouă, carne sărată, mezeluri și alte specialități. Cu un ciclu complet (de la fertilizarea oului până la animalul adult) ne ocupăm de produsele noastre, asigurând o calitate extrem de ridicată și prețuri mici.
De peste 40 de ani în domeniul articolelor de uz casnic, producem accesorii de bucătărie, deschizători de sticle, zdrobitoare de nuci, ciocane decarne, articole pentru vin. O companie tânără și dinamică, suntem capabili să satisfacem toate cerințele, oferind un raport excelent calitate-preț. Toate produsele sunt garantate, realizate din materiale de prima calitate și personalizabile individual. Mărci private. Cadouri promoționale.
Cucù Chanel este un restaurant brazilian care oferă clienților săi cele mai bune rețete braziliene, printre care se numără celebrul churrasco, o friptură mixtă compusă din diferite tipuri decarne marinate și apoi gătite la grătar. Restaurantul tipic propune un mediu în care este ușor să te simți ca acasă, degustând o bucătărie decalitate și în același timp agresivă. Pe lângă preparatele din...
Restaurantul Sapori del Mondo oferă o gamă variată de preparate legate de bucătăria indiană și italiană, ideal pentru vegetarieni sau vegani. Prezent pe piață din 2017, activitatea pune la dispoziția clienților produse de prima calitate, atent selecționate, și un personal foarte specializat, mereu disponibil să satisfacă orice cerință. Sapori del Mondo este, de asemenea, un restaurant de pește și...
Mondial Carni Due srl, industria de prelucrare a cărnii, exclusivist în comercializarea produselor UNIPEG și în colaborarea cu aceasta, se ocupă de vânzarea en-gros decarnede bovine, porcine, ecvine și ovi-caprine de cea mai bună calitate națională și internațională către companii din sectorul hotelier, restaurante, supermarketuri, măcelării. Prelucrarea și distribuția cărnii sunt realizate cu...
... specializat pentru a garanta un serviciu de înaltă calitate. Avem o grădină mare în aer liber pentru petreceri sau evenimente primăvara și vara. Veniți să ne vizitați pe Via Camillo Benso di Cavour 77/79 în Borgo a Buggiano, provincia Pistoia. Pentru informații și rezervări, contactați direct 0572318116.
Magazinul decarne Giuseppe Amorese oferă multe delicatese din carne, carne fină și produse gastronomice. Giuseppe Amorese a crescut iubind această meserie și produce preparate excelente, specifice bucătăriei apuliene, având în vedere și inovația. Carnea este întotdeauna proaspătă și de o calitate excelentă.
... conștient. Suntem specialiști în creșterea și sacrificarea cărnii Grass Fed, carnedecalitate superioară hrănită exclusiv la pășune în Lessinia. În magazinele noastre avem carne selectă de bovine, vită, porc, vânat și păsări, precum și preparate gata făcute și produse biologice.
...Officina dell'Hamburger este un restaurant/hamburgerie care din 2014 oferă o gamă variată de preparate pe bază decarne. Sandvișuri umplute, hamburgeri gourmet și grătare servite de un personal extrem de specializat și mereu pregătit să satisfacă cerințele clienților. Locație primitoare și relaxantă, raport calitate/preț imbatabil și utilizarea de materii prime exclusiv made in Italy, cu pâine...
Profesionalism în creșterea animalelor de fermă și în cultivarea alimentelor pentru animale, pentru a obține carnede înaltă calitate și nutriție umană de standard și clasă superioară, până la a constitui produse nutraceutice utile celor mai răspândite sindroame ale societății moderne: acesta este obiectivul atins și pe care ne propunem să-l îmbunătățim constant în activitatea noastră, până la a crea produse specifice pentru sindroame particulare și răspândite în societatea noastră.
...Măcelăria noastră El Haramin a fost înființată pentru a oferi tuturor mezeluri și carnede prima calitate, dar și prețuri imbatabile pe piață. Site web: http://www.macelleriaelharamin.com...
... produsului. Creștem VACCHE decarne Bruno Sarde. BACHI DA SETA din rasa Orgosolo, care produc o mătase brută de culoare galbenă; odată extrasă, aceasta este prelucrată, o parte fiind lăsată în culoarea naturală și o parte fiind colorată cu șofran, pusă pe război și țesută, rezultând un acoperământ de mătase antic care completează ținuta femeii căsătorite și reprezintă femeia căsătorită. Este un...
... specialitățile noastre decarne (black angus, tomahawk) și de pește, reinterpretate în fiecare aspect pentru a satisface toate gusturile. Suntem deschiși la prânz și cină, iar duminica doar pentru ocazii speciale sau evenimente. Ristorante Don Giulio se află pe Corso Vittorio Emanuele II 112/B în Villafranca di Verona. Pentru mai multe informații, sunați la 3472231483.
Antica Osteria di Rosa este un restaurant pizzerie care oferă preparate tipice valtellineze și milaneze (pizzoccheri, mistreț), carne, pește (fritto misto, grătar, doradă, branzino), pizza și aperitive cu creveți, midii și scoici. Cortesia, seriozitatea și profesionalismul sunt cele trei piloni principali pe care se bazează activitatea noastră de familie. Nu oferim doar preparate decalitate...
...Frescarni este un angros decarne care se adresează nu doar cetățeanului de rând, ci și celor mai luxoase și elegante restaurante. Ne adresăm cantinelor, serviciilor de catering, restaurantelor și cetățenilor obișnuiți, oferind carnede Fassone Piemontese și Blonde D'Aquitaine de cea mai bună calitate, la un preț excelent. Suntem deja furnizori pentru 2 restaurante cotate în ghidurile Michelin și pentru mai multe pizzerii din zonă.
Companie înființată în 1900, transmisă din tată în fiu, se ocupă cu sacrificarea bovinelor bio provenite din Austria sau naționale. Suntem capabili să furnizăm cantități mici, deoarece suntem o realitate mică. Avem posibilitatea de a sacrifica bovine de înaltă calitate provenite din Slovenia, iar jupuirea se efectuează manual, fără smulgere. Produs ideal pentru o piață de nișă.
... distinge prin calitate și rafinament. Societatea se ocupă cu transformarea, comercializarea și distribuția de ciuperci uscate și trufe. Oferim în fiecare sezon trufe proaspete, selectate, parfumate și perfecte. Gama de produse se completează cu sosuri și pateuri cu trufe și ciuperci, uleiuri aromatizate, brânză pecorino cu trufe, tagliatelle cu trufe, ciocolată tartinabilă cu trufe, sosuri decarne artizanale, condimente deshidratate, ciuperci uscate și roșii uscate. Produsele noastre sunt fără conservanți și coloranți, cu materii prime exclusiv italiene.