Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
Creșterea și comercializarea celor mai bune melci gastronomici. Vânzare cu amănuntul și pe bază de rezervare (minim 10 zile) pentru persoane fizice, restaurante, trattorii și festivaluri. Melcii sunt autohtoni din teritoriul messapic (Manduria, în provincia Taranto) și aparțin speciei Helix Aspersa Muller. Carne delicioasă și de cea mai înaltă calitate. Alimentați cu numeroase varietăți de legume, verdețuri, fructe și făină de la 0 km pentru a oferi necesarul energetic corect pentru sănătatea animalului.
Italia, Ceglie Messapica
... orecchiette, adevăratul bijuterie al companiei, a cucerit pe toată lumea, obținute cu tehnici de producție de vârf, respectând cea mai veche tradiție. Fusilli, cavatelli și orecchiette integrale și din semolă, evidențiate de un sos simplu de roșii sau de sos de carne sau alte sosuri, vă vor încânta papilele gustative. Vârful de diamant al producției celei mai variate și noutate absolută pe piață este Pasta alla Malvasia, obținută din amestecarea semolei de grâu dur și vin autohton din struguri malvasia, fără nicio adăugare de apă.
Italia, Napoli
... zi cu zi, cum ar fi feliator, mașină de tocat carne, tăietor de legume, răzătoare, spălător de scoici, curățător de cartofi și casă de marcat. Linia Bar este cea mai completă, compusă din produse moderne și de calitate, cum ar fi barul, spatele barului frigorific, vitrina caldă, vitrina de patiserie, spatele barului cu aparat de cafea, bancul de cocktailuri, producător de gheață, mașină de spălat vase, blender, storcător de citrice, frappé etc. Asistență tehnică calificată pentru toate echipamentele.
Vânzare cu amănuntul de carne de bovine. Familia Gatti, încă din sfârșitul anilor 1800, se dedică cu pasiune cultivării câmpurilor și creșterii animalelor. În 1979 se înființează actuala agrozootecnică, din care, în 1998, ia naștere PIO BOVE, marcă înregistrată de calitate garantată și pionier al lanțului scurt. Produse: carne de porc, mezeluri locale, fructe de sezon, legume de sezon, ouă proaspete.
Italia, Fasano
... prime de calitate, atenție și multă pasiune pentru produsele noastre, cum ar fi Capocollo, Salam, Pancetta sărată și steccata, adăugând mezeluri de nivel național precum Bresaola, Speak, Würstel, Mortadella și Prosciutto Cotto. Mezelurile noastre provin din carne locală de la pășunile pugliese, la KM 0.
La mijlocul promenadei din Pesaro, în Piazzale della Libertà, restaurantul pizzerie Alta Marea oferă o bucătărie simplă, cu ingrediente de calitate. Meniu à la carte de carne și pește, cu ingrediente proaspete și preparate gătite pe loc. Locația se află în Pesaro, în inima zonei de coastă, cu vedere la mare și la celebra sculptură a mingii de roșii, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul...
Italia, Andria
Macelăria lui Amorese Giuseppe oferă o varietate de delicatese din carne, carne de calitate superioară și produse gastronomice. Giuseppe Amorese a crescut iubind această meserie și produce preparate excelente, specifice bucătăriei pugliese, având în vedere și inovația. Carnea este întotdeauna proaspătă și de o calitate excelentă.
Exploatare de tip vacă-vițel - îngrășarea vițeilor de înaltă calitate din cele mai bune rase de carne (Limousine - Charolaise și încrucișări F2). Producție proprie de materii prime BIO pentru finisare - furnizare de carne.
... SbraciaMole este carnea la grătar, exclusiv de prima calitate și provenind din întreaga lume pentru a garanta întotdeauna o alegere maximă pentru client. SbraciaMole se află pe Via delle Orfane, 17 în Torino. Pentru mai multe informații sau pentru a rezerva o masă, sunați la 011285763.
...datorită fiului său, Antonino. Încă de la început, măcelăria, norcineria Galvano din 1971, oferă carne și mezeluri artizanale de prima calitate, rezultatul unui dialog constant cu crescătorii de animale de referință, iar din această muncă profundă și din această dragoste se naște producția foarte specială de mezeluri artizanale de înaltă calitate, de la cârnații tipici maturati la diferitele...
Pizzeria și Braseria din Perugia, Fuocovivo, se angajează constant în selecția materialelor. Toate celelalte ingrediente sunt, de fapt, riguros alese „la km 0”. Ideea este de a propune papilelor gustative o pizza gourmet care să fie și democratică, autentică, de calitate și la prețuri accesibile, precum și o friptură de primă clasă! Noutatea constă în Braseria Fuoco Vivo cu carne locală, toate...
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
De șaizeci de ani, Caseificio și Salumificio Pieragnoli Nilo activează în domeniul gastronomiei de înaltă calitate, aducând pe masa ta produse autentice și naturale, rezultatul unei lungi tradiții artizanale toscane și italiene. Compania a fost înființată în 1949, când, după mulți ani dedicați creșterii animalelor pe colinele din Val di Bisenzio, Nilo Pieragnoli decide să înceapă o activitate de...
Italia, Cinisello Balsamo
... interpretarea rețetei tradiționale turcești. Experiența în domeniu și atingerea unor standarde de calitate din ce în ce mai ridicate au permis Percin Doner să satisfacă pe deplin cerințele celor mai exigenți consumatori. Investițiile continue în tehnologii, cercetare și resurse umane stau la baza rezultatelor pozitive obținute până acum. Menținerea și îmbunătățirea calității și a condițiilor igienico...
Italia, Salerno
Experiență și tradiție într-o măcelărie de calitate cu produse provenite de la ferme și producători locali. În Salerno din 1963 pentru a oferi ce e mai bun din teritoriu.
Italia, Cavour
Italcarni spa este specializată în producția de preparate din carne proaspete și congelate, precum și produse dietetice fără gluten. Specialitățile sunt italiene, în special siciliene. Produse autentice, preparate cu ingrediente de înaltă calitate.
Italia, Bortigali
...Compania se află în Bortigali, în localitatea "Tancas De Mesu" și beneficiază de o experiență de mulți ani în domeniu. Producția de carne de calitate este cheia principală a succesului obținut; în plus ...
...De 40 de ani, Latteria Sociale Sant'Angelo este specializată în producția brânzei Grana. Secretul bunătății brânzeturilor constă în alegerea atentă a laptelui, care este de calitate excelentă și cu proveniență sigură, respectând normele igienico-sanitare și în evoluția tehnologică continuă a departamentului de producție. Pe lângă producție, Latteria Sociale Sant'Angelo comercializează, în Italia...
Italia, Cavriago
... noastre atât de suculente. Mai mult de 110% fructe, ceea ce înseamnă că folosim cel puțin 110 g de fructe pentru a face 100 g de gem. Pe lângă gemurile dulci, propunem compoturi sărate, concepute pentru a însoți perfect brânza sau ca garnituri delicioase pentru carne și mezeluri. Toate fructele și legumele sunt gătite la temperaturi scăzute pentru a păstra gustul produselor proaspete. Cârnații perfecți sunt gustoși și autentici, făcuți manual, așa cum cere tradiția emiliană.
Italia, Tv
...Chef nu este un grătar tradițional, ci o plită de gătit din oțel inoxidabil AISI 304, funcționând pe gaz, care are avantajul de a aduce și pe cei mai puțin experimentați în lumea bucătăriei de calitate, deoarece cu o ușurință extremă, se pot prepara.
Italia, Lusiana
Carne de cea mai înaltă calitate, cele mai bune bucăți și preparate delicioase, ideale pentru a vă ajuta să creați rețete unice și delicioase. Vă așteptăm în E-Bottega noastră!
...Suntem furnizori pentru McDonald's Italia pentru mai multe referințe, atât în interior, cât și în exterior. Căutăm distribuitori pentru produsele noastre congelate care sunt dispuși să încheie acorduri de servicii de distribuție. Am achiziționat o companie din Treviso, Salmon Club, pentru a extinde oferta de pe piață cu produse și rețete noi, inclusiv fără gluten. Eforturile noastre de a asigura produse de calitate și verificate sunt atestate de certificări recunoscute internațional: ISO 9001, BRC, IFS și GREENER.
Italia, Piadena (cr)
...compania produce pompe de transfer, dopuri, mașini de umplere, prese și filtre. Grifo Enological Machines dispune, de asemenea, de o gamă completă de echipamente electro, cum ar fi: mașini electrice pentru roșii, mașini electrice de tocat carne și mașini de vid pentru conservarea alimentelor. Produsele companiei sunt rezultatul unui proces de creștere calitativă și tehnologică, de fapt, mașinile oferite pe piață răspund pe deplin nevoilor clienților, respectând mediul și menținând un standard înalt de calitate.
Italia, Corsico
...tehnologia și cunoștințele de formulare. Cunoștințele de formulare ne permit să propunem aromele consacrate ale tradiției și noile arome pe care piața le cere. Înghețată, ciocolată, bomboane, băuturi, lichioruri, produse de panificație, suplimente alimentare, sărat, carne, zootehnie și tutun sunt sectoarele în care serviciul nostru crește valoarea produsului dumneavoastră. Laborator. DKS AROMATIC a...
Italia, Monterotondo
...Industria alimentară specializată în panaturi condimentate (aurii - prăjite - fulgi de porumb - gratinate - sare și piper - picant - italice și spaniole), amestecuri de condimente, GRAND ROAST și în pachete de 7 gr, arome pentru carne și pește, vânzare de condimente, ciocolată, praline, cafea, bere, pentru sectorul industrial/angro/retail/horeca/bar/măcelării gdo etc. Deținută de una dintre cele mai prestigioase universități din Italia, ne bazăm pe competența lor profesională, pentru a garanta produse de înaltă calitate.
Italia, Ginestreto-Pesaro
... fiecare produs să fie extrem de savuros și gustos; tradiția prelucrării cărnii de porc este veche de trei generații. Atenția la piață, grija deosebită pentru calitate și stagiu, autenticitatea, împreună cu un serviciu rapid și precis, sunt punctele noastre forte.
... distanțe scurte și destinate consumului uman. Fiecare tăietură de carne, fiecare tip de legumă și suplimentele de adăugat în fiecare rețetă sunt atent selectate pentru a garanta cea mai bună calitate a produsului. Materiile prime sunt mai întâi gătite la abur, pentru a împiedica bacteriile potențial patogene, prezente în mod natural în carne. Fiecare aliment este procesat și gătit separat, uscat...
Italia, Viareggio
Dacă cauți un produs ieftin, nu vizita pagina noastră; suntem o realitate bazată doar pe cea mai înaltă calitate a produselor noastre, respectând tradiția toscană a pastei proaspete cu ou și, mai specific, a pastei proaspete umplute artizanal, cum ar fi clasicul tortello de carne închis manual. Alegerea materiei prime de excelență ne plasează într-o nișă de sector, în contrast cu prețurile...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... nutriției, datorită dietelor bazate exclusiv pe făină naturală. Întregul proces de producție se desfășoară în laboratorul nostru artizanal, pe baza unei cercetări minuțioase și a unei dezvoltări continue, respectând în mod esențial arta tradițională a preparării cărnii, cu caracteristicile sale consolidate și verificabile. Produsele noastre din carne sunt destinate distribuției și consumului, cu conștiința și mândria de a oferi un aliment de calitate indiscutabilă și de înaltă tradiție culinară.
Italia, Montegiorgio
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play