Italia, San Mauro Pascoli
... „punctului de fum” pentru o gătire mai sănătoasă, menținând în același timp calitatea organoleptică ridicată a alimentelor. DERAT: Deratizatoare seismice pentru rezultate pe termen nedefinit, protejând zona tratată într-un mod permanent și definitiv. WINDRY: sistem de uscare a paharelor și tacâmurilor pentru rezultate strălucitoare și lucioase fără a folosi mâinile. OZONCLEAN: sistem inovator de igienizare a aerului capabil să sanifice prin reducerea, printr-un proces de oxidare, germenii, bacteriile, sporii, polenul și mucegaiurile, vapori și fumuri chimice. SOFTWATER: Sisteme de osmoză inversă.
Italia, Vinchiaturo
L’azienda Sapori di Bosco Molisani se ocupă în principal cu transformarea trufelor, ciupercilor porcini și legumelor molisane, realizând pateuri de trufă, sosuri cu trufă, creme de legume, murături și ulei aromatizat cu trufă. L’azienda selectează cele mai bune produse cu abilitatea celui care cunoaște și iubește fructele propriului pământ, lucrează materia primă cu un proces artizanal atent...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play