... camerelor cu mici ajustări. Tehnica și studiul continuu stau la baza competențelor ei fotografice și de editing. Activează în toată Italia, a publicat în 2016, în colaborare cu jurnalistele gastronomice Tania Mauri și Luciana Squadrilli, cartea „La Buona Pizza”, editată de Giunti, urmată de blogul Pizzaontheroad. Este în continuare implicată într-un proiect în jurul Italiei, destinat să valorifice...
Italia, Gioia Del Colle
Bază pentru Pizza” realizată cu făinuri selectate și drojdie naturală, lăsată să dospească timp de peste 24 de ore și întinsă manual, de către Mestrii Pizzaioli. Este soluția pentru cei care doresc să ofere Pizze de Calitate în timp rapid și fără personal calificat. „Baza pentru Pizza” nu este un produs congelat, nu are nimic în comun cu pizzele pe care le găsiți în supermarketuri. Este...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play