Italia, Trino
...GOURMET CIOCOLATĂ: CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU CROCANDE DE NUCĂ ȘI BAZĂ DE MERINGĂ. GOURMET CIREȘĂ ACIDĂ: CREMĂ DE CIREȘĂ ACIDĂ, PANDIȘPAN MOALE LA BAZĂ. CUPA DE CAFEA: ÎNGHEȚATĂ DELICIOASĂ DE CAFEA. CUPA DE VANILIE ȘI CACAO...
...Realizate dintr-un amestec perfect de 40% boabe Arabica și 60% boabe Robusta, boabele noastre de cafea oferă un corp neted și catifelat, cu un gust persistent care te va face să îți dorești mai mult. Boabele noastre de cafea clasice sunt prăjite cu grijă în Italia până la perfecțiune, oferindu-le un gust blând cu un parfum distinct de cacao care îți va trezi simțurile cu fiecare înghițitură...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
...Il Cocozhi DXN este formulat cu cel mai bun cacao cu extract de Ganoderma. Este o băutură pulbere gata de consum care vă răsfață cu gustul de ciocolată. Pe lângă aroma fantastică de cacao, se poate beneficia și de Ganoderma. Trebuie doar să turnați conținutul într-o cană cu apă clocotită, să amestecați și puteți savura imediat o băutură tonifiantă potrivită pentru întreaga familie!
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Italia, Forli'
...Este un espresso dens și plin de corp, cu note delicate de cacao și cereale prăjite cafeină… sub 0,10% Capsulele practice permit întotdeauna obținerea unui produs simplu și proaspăt, de fapt, câteva gesturi sunt suficiente pentru a obține tot aroma unui bun espresso fără cafeină. Compatibile cu toate mașinile Nespresso* Folosim CLICK CAPS de la BisioProgetti Spa din Alessandria, brevetate pentru a nu avea crăpături în mașinile Nespresso* * Referința este doar descriptivă deoarece nu există o legătură comercială cu titularul mărcii.
Italia, Bonate Sopra
...pigmenți și amestecuri personalizate pentru orice nevoie, precum și pentru a produce și ambala orice tip de produs în pulbere pentru terți.</p><p>Se ocupă de cacao, ciocolată, edulcoranți, conservanți, coloranți naturali, uleiuri esențiale naturale pentru industria conservelor, caseinati, preparate în pulbere pentru băuturi, îndulcitori, agenți de îngroșare și acidifianți chimici, baze pentru înghețată, vanilină, lapte praf degresat și suc de lămâie.</p>...
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Reggio Emilia
... permite, pe baza rețetei clientului, preparate în ambalaje personalizate; având posibilitatea de a alege din peste 300 de referințe, pregătim amestecul dozând ingredientele cu precizie, garantând o reducere a costurilor și a timpilor de preparare pentru client. La Reire, acordăm o mare atenție nevoilor alimentare ale consumatorului final, prin urmare dispunem de ingrediente Bio și Vegan. Datorită rețelei noastre comerciale, vindem produsele în toată Italia și în Europa, datorită distribuitorilor și agenților din zonă.
Italia, Ferrazzano
... sunt obținute exclusiv din esențe sau ingrediente naturale. Ori de câte ori este posibil, creăm produse fără lactate și fără zahăr adăugat. Toate produsele noastre sunt, de asemenea, fără ulei de palmier și fără gluten. În ultimii ani, Shockino Mix Experience a fost protagonistul evenimentelor și degustărilor din întreaga Italie, începând cu EXPO2015 la Salone del Mobile și Salon du Chocolat din Milano, Cibus Parma și Vinitaly din Verona.
Italia, Schio
Suntem specializați în producția de mașini pentru prelucrarea ciocolatei și produse de patiserie. Colaborăm cu maeștri ciocolatieri și patiseri de renume internațional, care se bazează pe know-how-ul nostru, utilizând zilnic mașinile noastre în cadrul laboratoarelor lor prestigioase. Ne caracterizează o experiență îndelungată și o cunoaștere profundă a pieței. Clientul este cea mai importantă...
Oasi s-a înființat în 1989 ca o companie alimentară specializată în semipreparate pentru prepararea băuturilor calde și reci pentru canalul HO.RE.CA (baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, catering). Produsele noastre principale: orz și ginseng, granita, creme reci, frappé, sorbeturi, împreună cu material publicitar și echipamente oferite în regim de comodat.
Italia, Gussago
... proiecte pentru designul și producția de desene animate, jocuri video și produse editoriale destinate lumii copilăriei. Aceste proiecte sunt combinate cu designul și marketingul jucăriilor, îmbrăcămintei și accesoriilor sub marca logo. Pentru celălalt proiect, un front pur alimentar, Weataly nu își epuizează creativitatea, ci concepe și comercializează produse alimentare din ciocolată pentru...
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italia, Ternate
... dozarea produselor alimentare și nealimentare, cu scopul de a realiza soluții personalizate adaptate la orice tip de necesitate de producție. Experiența acumulată în domeniul ambalării și pachetării de paste proaspete și uscate, produse de patiserie precum biscuiți, pâine și croissante, precum și altele precum fructe uscate, chipsuri, dulciuri, produse congelate, legume, pulberi precum făină, cacao, cafea și produse tehnice este considerabilă. Grupul Mondial Pack este format din 7 companii care permit diversificarea producției astfel încât să se obțină cel mai bun raport calitate-preț!
... Centrală și de Sud, în special ușoare, dulci, perfect echilibrate, cu un parfum floral intens, note de condimente și cacao, care conferă cafelei o aciditate scăzută și un gust persistent. Toate cafelele de diferite origini sunt tratate individual prin sistemul numit „prăjire lentă” (durată 15/20 minute), variind automat timpii de ieșire a „prăjirii” în funcție de caracteristicile specifice fiecărei calități.
Italia, Roma
... Activitatea principală a companiei se concentrează pe achiziția de produse de consum, de nișă și/sau de excelență, distribuite pe întreg teritoriul național și internațional, cum ar fi produse agroalimentare, gastronomie, rotiserie, măcelărie, patiserie, fructe și legume, mezeluri, lactate, ouă, uleiuri și grăsimi alimentare, zaharuri, ciocolată, dulciuri și produse de patiserie, cafea, ceai, cacao și...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Italia, Castiglione Di Sicilia
... fructelor uscate și semilavoratelor" se completează cu pinoli, nuci, stafide, granule de arahide, anacarde și cocos ras. Datorită unei selecții riguroase a fiecărei materii prime, cu metodologii de lucru precise și atenție la controlul calității în fiecare etapă a procesării, Gelfruit Italia este capabilă să ofere o varietate de semilavorate și materii prime pentru patiserii și gelaterii, cum ar fi pesto și cremă de pistachio, îmbrăcări, cacao pudră, creme instantanee, aromă în pastă, baze în pudră, topping-uri, ulei de migdale bio, pralină de fructe uscate, paste de fructe și arome tradiționale.
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Italia, Roma
... portofoliu cu un număr semnificativ de producători din întreaga lume; acest lucru ne permite să oferim cea mai largă varietate de produse pe diferite piețe și să satisfacem cererile de cercetare ale clienților noștri. Produsele noastre: Suntem în contact cu sute de producători din întreaga lume și putem oferi o gamă largă de bunuri, cum ar fi: - Fructe (Mango, Avocado, Cacao, Pitaya, Banane...
Italia, Montecchio Maggiore
Vânzare cu amănuntul de capsule de cafea compatibile, ceai, ceaiuri din plante. Ciocolată și dulciuri, creme tartinabile, tablete de ciocolată, prăjituri.
Italia, Pisa
... de producție unice, cum ar fi Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad și Grenada. Amedei produce, de asemenea, tablete excepționale precum Porcelana, 9 și Chuao. În vechea turnătorie situată în La Rotta, acum sediul fabricii Amedei, în fiecare an zeci de saci de jute conținând boabe de cacao prețioase sosesc din întreaga lume. Sub stricta supraveghere a Ceciliei Tessieri, aceste boabe de cacao sunt transformate în ciocolată după ce au trecut prin etapele necesare. Această excelență a apărut datorită dragostei Ceciliei Tessieri pentru ciocolată și dedicării față de viziunea sa.
Italia, Aci Sant'antonio
Companie producătoare de semifabricate pentru patiserie și gastronomie. Produsele noastre sunt: baba, savarè, bignè, bignè cu cacao, cu cafea, cu fistic, cu căpșuni, cu roșii, cu paprika iute, cu sparanghel, cu cerneală de sepie, pâine pentru sandvișuri, pâine pentru sandvișuri cu cărbune vegetal, cu făină de cânepă, cu 5 cereale, cu făină integrală, pâine de toast și panettone gastronomic. Pentru babà, savarè și bignè, pe lângă linia clasică uscată, există și o linie moale și cu o durată lungă de conservare, iar noi suntem SINGURII PRODCUTORI MONDIALI.
Italia, Eboli
Producători de cafea și cacao prăjite la foc de stejar, cu vizibilitate locală, națională și internațională. Pe lângă transformarea produselor coloniale, se ocupă și cu comercializarea zahărului cu marcă furnizată de client pentru personalizarea pliculețelor. Companie angajată în distribuția automată atât pentru producția de amestecuri specifice, cât și în mod direct pentru instalarea de mașini...
...lichior de cacao, linii de modelare semi-automate și automate pentru producția de tablete și ciocolată solidă și umplută, temperatoare continue și pentru loturi. Instalații pentru producția de ciocolată artizanală începând de la boabele de cacao. Tehnologie pentru producția diverselor produse de ciocolaterie cu aplicare în sectorul specific de interes. Școala de ciocolată artizanală: "from bean to bar".
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Italia, Induno Olona
OUTLET DE FABRICĂ Program: lun-ven de la 9:30 la 12:30 și de la 13:30 la 18:30 Vânzare publică a întregului sortiment de produse LINDT (tablete, praline, produse sezoniere)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play