Italia, Misano Adriatico
...Răsfață-ți papilele gustative cu deliciul brânzei OCCELLI Crutin! Un bucată de 290g de pură bunătate, această brânză este perfectă pentru a fi savurată singură sau adăugată în preparatele tale preferate. Cu textura sa cremoasă și gustul său puternic, îți va încânta simțurile și va face fiecare moment unic și plin de savoare. Încearcă și vei crede!
Italia, Siano
... cu măsuri la ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometru gradat -10 +110 °C - 4 Forme pentru brânză pentru a obține 300/500 g de brânză fiecare. - 2 Forme pentru ricotta sau primosale de 200-300g fiecare. Rețetar: Un manual de ghid pentru prepararea unor brânzeturi bune cu maturare foarte scurtă și scurtă.
Italia, Pasturo
...Brânză Gorgonzola DOP și mai moale și cremoasă, ușor de întins. Marmorarea sa se distribuie uniform în întreaga pastă, iar gustul capătă o nuanță mai apropiată de lapte. Aroma generală dezvăluie o dulceață atrăgătoare fără a fi invazivă, iar cremozitatea superioară o face perfectă pentru toate utilizările în bucătărie. Greutate: 6Kg Maturare minimă: 90 zile...
...Model de tăietor de brânză semi-automat pentru tăierea orizontală a brânzei cu fir de oțel. Mai întâi se face o incizie în coajă, după care brânza este tăiată electric orizontal cu un fir din oțel inoxidabil. Întreaga procedură de tăiere este fără deșeuri. Echipament tehnic: tăietor circular motorizat pentru incizii precise ale cojii, fără deșeuri dispozitiv de control al desfacerii firului și...
Italia, Martina Franca
...Burrata Pugliese este un brânză proaspătă și cremoasă, specifică tradiției lactate italiene. Producția sa din lapte de înaltă calitate face ca burrata să se distingă prin inima sa moale și untosă, învăluită într-o subțire foaie de mozzarella. Această brânză este perfectă pentru a fi savurată singură sau însoțită de roșii proaspete și un strop de ulei de măsline, evidențiind astfel gustul său delicat și unic. Burrata este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență culinară autentică și rafinată.
Italia, Codogno
... brânză și maturarea trebuie să aibă loc obligatoriu în zona de origine; așadar, doar lapte și tradiție italiană. Pentru a face o formă cu o greutate de aproximativ 32-34 kg sunt necesari 500 de litri de lapte, care ajung la brânzărie în decurs de 1-2 ore de la mulgere. Laptele este lăsat să se odihnească timp de 12-18 ore, timp în care cedează prin aflorire o parte din grăsime, forma care va fi îndepărtată astfel încât laptele semigras să poată oferi acea excelentă brânză cu o maturare îndelungată, păstrând gustul laptelui proaspăt.
Italia, Forlì
... vedere conținutul său ridicat de proteine, este indicat și pentru cei care urmează o dietă hipocalorică vegană sau vegetariană. Înainte de a găti năutul bio, este necesar să-l spălați cu apă curentă pentru a elimina toate impuritățile și apoi să-l lăsați la înmuiat timp de 12 ore pentru a-l face moale și pregătit pentru a fi fiert. Pentru o gătire perfectă a năutului sunt necesari aproximativ 45 de minute, dar timpul de preparare poate fi redus dacă alegeți să-l prăjiți sau să-l gătiți la aburi. Pentru a păstra intact gustul năutului, este recomandat să-l depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Italia, Dorgali
...struguri aurii, Pâine Carasau și legume de sezon. Versatilitatea sa o face o brânză excelentă pentru a fi coaptă și o alegere excelentă pentru alimentația copiilor. O brânză care întruchipează dulceața și simplitatea, Novello Sardo este o delicatesă pentru papilele gustative, potrivită pentru orice ocazie, de la o masă ușoară la un desert sofisticat.
Italia, Brandico
...baruri, restaurante), pentru uz industrial (tratamente galvanice, spălătorii, călcătorii, vopsitorii etc.), alimentar și lactat (fabrici de brânză, lăptării, mezelării, băuturi etc.), zootehnic (tratamentul apei de fântână pentru creșterea animalelor), irigație, precum și către revânzători de sisteme și filtre pentru tratamentul apei. Credem în importanța calității, atât pentru produsele noastre, cât și în ceea ce privește suportul pentru clienți. Suntem o realitate dinamică și flexibilă, animată de pasiunea pentru această muncă, aspect care ne-a permis să formăm ...
Italia, Brescia
... maximă calității ingredientelor și diferitelor nevoi alimentare: sunt disponibile și snack-uri fără gluten, vegane, fără ulei de palmier, organice, neprăjite, snack-uri sănătoase, potrivite pentru toată lumea. Pe e-commerce este posibil să achiziționezi articolul individual sau cutiile de economisire, utile pentru a face stoc de produse la preț redus. Printre produsele companiei se remarcă: snack...
... adevărați cunoscători. În brânzeturile noastre puteți gusta Provola Silana, cu un gust moale și delicat, produsă pentru consumatori cu gusturi DELICATE. - Compania noastră a considerat că este bine să introducă pe piața alimentară un nou produs: TURU’. Acesta a fost creat cu scopul de a face cunoscut adevăratul gust al cârnaților proaspeți picante, ambalați într-un intestin sintetic cu un diametru de aproximativ 15 cm, gătit la abur. Poate fi feliat pentru a umple chifle și alte preparate, pentru o gamă variată de consumatori; este cu adevărat delicios!
... produsul lor simplu și autentic. Am început cu un simplu grup de oi pe care bunicii noștri le îngrijeau cu o atenție maniacală pentru a face produsul perfect și delicios! Acum suntem o companie cu muncitori și șoferi de camioane, furnizăm cele mai bune supermarketuri din zonă și nu numai. Ce ne-a mai rămas de la strămoșii noștri? Pasiunea exagerată pentru acest fruct al Laptelui! Ne punem la...
Italia, Cavriago
... noastre atât de suculente. Mai mult de 110% fructe, ceea ce înseamnă că folosim cel puțin 110 g de fructe pentru a face 100 g de gem. Pe lângă gemurile dulci, propunem compoturi sărate, concepute pentru a însoți perfect brânza sau ca garnituri delicioase pentru carne și mezeluri. Toate fructele și legumele sunt gătite la temperaturi scăzute pentru a păstra gustul produselor proaspete. Cârnații perfecți sunt gustoși și autentici, făcuți manual, așa cum cere tradiția emiliană.
... menționează "Bagòss", se face referire la Regele brânzeturilor alpine: cel mai prețios, asul din mânecă al restaurantelor mari și al trattoriilor simple, folosit ca o carte mereu câștigătoare în rețete sofisticate sau platouri simple și crude. După atâția ani, calitatea și caracteristicile organoleptice ale "Bagòss" au rămas aceleași, faima sa a depășit granițele naționale, obținând recunoașteri importante și devenind un mijloc eficient de promovare pentru întreaga Vale a Caffaro. Istoria "Bagòss" este parte integrantă a țării și a oamenilor săi.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play