Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI este o companie artizanală organizată din Piemonte, specializată din 1997 în producția zilnică de paste proaspete, ravioli, lasagna și preparate gourmet gata de înaltă calitate pentru profesioniștii din sectorul alimentar (HORECA) și pentru vânzarea cu amănuntul, atât independentă, cât și organizată. Fiecare produs al nostru este rodul unei atenții constante acordate cercetării și se...
Italia, Villafranca
...Scialatielli 081 Pasiunea și tradiția sunt ingredientele succesului nostru deosebit, care dau viață specialităților autentice din Campania, o regiune renumită pentru cultura sa gastronomică și plăcerea de a savura paste proaspete artizanale, făcute cu toată tradiția de odinioară. Numele Scialatielli provine din două cuvinte din limba napoletană, „scialare” (a se bucura) și „tiella” (tigaie...
Italia, Brusaporto
...„Scarpinòcc” sunt o specialitate tradițională și simbolul istoriei culinare a țării și a locuitorilor din Parre, o comună din înalta Vale Seriana, în provincia Bergamo. Numele se referă la forma care amintește vag de cea a încălțămintei artizanale din pânză, folosită până acum câteva decenii, pe care femeile din sat le coceau pentru familiile lor. Paste proaspete cu umplutură slabă pe bază de...
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne din grâu dur: Este o pastă produsă exclusiv din semolina de grâu dur recoltat pe colinele din Volterra de către agricultorii cooperativei. Prelucrarea se face conform metodelor artizanale, cu extrudare la bronz și uscare la temperaturi scăzute. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani de pastă proaspătă făcute manual.
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
...Preparatele Artizanale. Calitate certificată superioară. Feluri de mâncare principale și secundare în porții de 300 gr. și tăvi de 2,5 kg. Referințe diverse, paste proaspete congelate de cea mai bună calitate, clasice și umplute cu carne și pește. Ravioli, Tortellini, Lasagna, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci etc. Realizăm ambalaje personalizate pentru linii aeriene, hoteluri, nave de croazieră etc.
Italia, Martina Franca
...burrata cremoasă, caciocavallo maturat și pecorino pugliese, toate realizate conform metodelor artizanale transmise din generație în generație. Oferim, de asemenea, ulei de măsline extravirgin organic, vinuri deosebite din Puglia precum Primitivo, Negramaro și Chardonnay, precum și mezeluri tradiționale și paste artizanale precum orecchiette și taralli. Folosim tehnologii moderne pentru a păstra...
Italia, Fisciano
... materii prime și tehnologii avansate. Soluții de Paste Proaspete pentru Profesioniști: • Fără egal în prospețime și calitate: Procesul nostru unic de pasteurizare dublă garantează o durată de valabilitate extinsă (până la 150 de zile) fără conservanți, asigurând paste constant proaspete și delicioase. • Varietate extinsă și specialități: De la tagliatelle și tortellini clasice la specialități...
Italia, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA este o fabrică de paste cu gestionare familială care, de mai bine de 40 de ani, conform tradiției casei artizanale și datorită tehnologiei laboratorului său, produce o infinitate de produse de paste proaspete și condimente naturale și savuroase.
Italia, Santa Maria La Carità
... valoroasă conținută în grâu. Etapa de presare și extrudare: din presa, aluatul este împins lent de o șnecă împotriva unei matrițe din bronz, cu o presiune moderată pentru a păstra caracteristicile glutenului și ale carbohidraților. Pentru fiecare tip de paste există o matriță specială din bronz. Folosim exclusiv matrițe din bronz, care oferă textura specifică celei mai bune paste artizanale. Etapa de...
Italia, Paina Di Giussano
...miere, gemuri, vinuri, ouă, paste proaspete, iaurt, făină, ceai, infuzii, biscuiți și multe altele. A intra în magazia noastră, pe lângă faptul că este o plăcere, este și o modalitate de a înțelege diferența dintre produsele artizanale pe care le propunem și cele care se găsesc în mod normal pe piață.
Italia, Cinisello Balsamo
De la un mic laborator de paste proaspete artizanale înființat în 1954, am devenit un producător și distribuitor de produse artizanale de excelență, pe care le selectăm cu grijă în funcție de Calitate și Autenticitate. Cuvintele noastre cheie sunt Genuinitate, deoarece alegerea materiilor prime este pe primul loc în procesul nostru de producție; și Fantezie, pentru că suntem mereu în căutarea...
Italia, Parma
...calitatea superioară a ingredientelor alese cu atenție de Chef Davide. Pentru ocazii speciale sau pentru bucătăria ta de zi cu zi, o selecție specială și în continuă actualizare de paste proaspete, produse tipice și vinuri selectate, precum și dulciurile noastre artizanale. SHOP și livrări în toată Italia. Meniul este sezonier, iar la fiecare schimbare de meniu este esențial ajutorul tinerilor...
...- paste artizanale din făinurile noastre măcinate la piatră, paste proaspete și uscate biologice - Transformate în BioLaboratorul nostru, în Podere Le Casacce - năut mic din Chianti - linte mică variată - spelt și orz perlat - orz prăjit la lemne - mei decorticat - făini din cereale și leguminoase măcinate la piatră - fulgi de cereale - supe toscane Ospitalitate turistică: la Siena în...
Italia, Olbia
Sa Busa Food produce paste proaspete și congelate artizanale, adică făcute manual. A fost înființată în 1982 și produce prăjituri de patiserie uscată, în principal pe bază de fructe uscate și deshidratate. Are sediul în Olbia și se mândrește cu o echipă de experți în producție cu 40 de ani de experiență. Produsele sunt selectate și procesate cu atenție pentru a oferi moliciune, parfum și un grad...
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produce paste artizanale atât proaspete, cât și uscate, certificate biologic Icea, folosind doar grâu 100% italian. În prezent, producem 10 forme proaspete (cu termen de valabilitate de 3 luni, păstrate în frigider) și aproximativ 25 de forme uscate. Site-ul nostru este www.pastificioitalyca.it, unde puteți vedea povestea noastră și produsele noastre. De asemenea, producem ulei EVO, întotdeauna certificat biologic Icea. Este posibil să aplicăm etichete personalizate pe produse.
Paste Proaspete Artizanale - Rosticceria...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play