Italia, Guardiagrele
Italia, Forlì
... populații indigene. Astăzi, făina de porumb alb este apreciată pe scară largă pentru versatilitatea sa în bucătărie și numeroasele beneficii pe care le aduce bunăstării și sănătății. Una dintre caracteristicile distinctive a Făinii de Porumb Alb Bio Fără Gluten este bogăția sa în fibre alimentare. În plus, făina de porumb alb este în mod natural fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru cei care urmează o dietă fără gluten sau care au intoleranțe alimentare. Poate fi utilizată pentru a prepara pâine, prăjituri, biscuiți, clătite, mămăligă și multe alte feluri de mâncare.
Italia, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana este o făină pentru produse de panificație fără gluten, caracterizată prin amestecul de amidon de porumb, amidon de orez, fibre vegetale și maia de porumb. Nu provine din procese de deglutenizare; nu conține lapte, ouă sau amidon de grâu. Un produs de înaltă calitate, natural și caracterizat printr-un aport ridicat de fibre și enzime naturale benefice. Un amestec care...
...Dulce artizanal dospit cu făină de orez, făină de hrișcă, amidon de orez, amidon de porumb, zahăr, ouă și unt, cu adăugare de iaurt. Pufoase și parfumate, brioșele sunt perfecte pentru un mic dejun tentant, o pauză de dimineață sau pentru o gustare după-amiază. În porții practice de 35g, sunt ideale pentru copii și adulți celiaci. Disponibile și în alte arome.
Țările populare pentru acest termen de căutare