Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr, făină "00", făină americană, apă, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, sirop de glucoză, zahăr, tuorle de ou pasteurizat, dextroză, alcool, amidon de orez, stabilizator, aromă de lămâie. GLASSA: Smântână proaspătă, ciocolată albă 60%, tuorle de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă de lămâie.
Italia, Foggia
...Coș din fetru pentru umplerea cu ouă de ciocolată (nu sunt incluse). Diferite combinații de culori: verde, roz, galben. Specificați coșul dorit în notele comenzii atunci când faceți achiziția. MODEL:4810044...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
...Biscotti fără gluten cu aluat artizanal pe bază de făină de orez, făină de hrișcă, zahăr, ouă, unt, miere și bucăți de ciocolată neagră. Clasici și delicioși în același timp datorită adăugării de miere și ciocolată neagră. Fragili și gustoși pentru mic dejun sau pentru o pauză în timpul zilei. Disponibili în porții practice de 38g sau în ambalaje de 150g.
Italia, Bronte
...400 de grame de ciocolată albă lucrată cu pastă pură de fistic, o cutie elegantă și evocatoare, o surpriză diferită și captivantă în fiecare an. Propunerea de Paște a lui Bacco pentru mari și mici. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), zer de lapte praf, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie.
Italia, Taranto
...Unt proaspăt, miere de acacia, gălbenușuri de ouă crescute la sol și citrice confiate din Sicilia sunt câteva dintre ingredientele deosebite folosite pentru producția panettone-ului tradițional și nu numai. Cu o atenție deosebită, Pastry Chef-ul nostru Nilde Diciolla selectează materiile prime din țara noastră pentru a experimenta noi combinații și a da viață unor producții moderne și inovatoare. - PanPulia Elisir - Panettone cu fructe roșii și fistic - Panettone cu pere și ciocolată neagră - Panettone Trilogia ciocolatei - Panettone cu migdale - Panettone Milano Ricco...
Italia, Torino
... variată de praline, crema tartinabilă cu 50% alune și multe alte delicii de descoperit. Sperandri pune la dispoziția publicului un punct de vânzare, bine aprovizionat și primitor, unde se pot achiziționa direct produse cu un excelent raport calitate-preț, care vor satisface gusturile fiecărui client și vor oferi un moment de mare dulceață. În plus, este disponibil și punctul de vânzare de pe Via Tripoli 72/F, unde puteți găsi toate propunerile noastre de ciocolată și înghețata realizată cu ingredientele din producția noastră. Vă așteptăm!
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Roma
... Activitatea principală a companiei se concentrează pe achiziția de produse de consum, de nișă și/sau de excelență, distribuite pe întreg teritoriul național și internațional, cum ar fi produse agroalimentare, gastronomie, rotiserie, măcelărie, patiserie, fructe și legume, mezeluri, lactate, ouă, uleiuri și grăsimi alimentare, zaharuri, ciocolată, dulciuri și produse de patiserie, cafea, ceai, cacao și...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
OUĂ DE PAȘTE - PACHETE DE CRĂCIUN - TORON - COLOMBE - CROCANȚĂ - PANETONE - CRĂCIUN - PAȘTE - CIOCOLATĂ -...
Italia, Itri
Producție și prelucrare artizanală de nougat, ciocolată, crocant, figurine și ouă de ciocolată, praline, ciocolată cu trufe cu opțiuni de personalizare.
Italia, Novi Ligure
Producția de ciocolată - Produse semifinite de nougat pentru gelaterii și patiserii, ouă de Paște...
...ciocolată albă, praline, nocciolato, colombe și ouă de Paște din ciocolată, confetti cu migdale, confetti cu ciocolată, confetti de Avola, turron cu alune, panetone artizanal, turroni și torroncini, aromelli. Produsele sunt realizate în laboratorul intern care, urmând rețetele vechi, menține un nivel ridicat de artizanalitate în procesare și calitatea unui gust superior. Confetteria oferă următoarele servicii: ambalaje personalizate, furnizări pentru petreceri private și restaurante, confettate pentru orice ocazie și livrări la domiciliu.
FABRICA DE MANDORLE ȘI OUĂ DE PAȘTE...
TORRONI - OUĂ DE PAȘTE - FRUCTE USCAȚI CONFETTI - FABRICAREA ȘI DECORAREA PRODUSELOR DE CIocolată Tel Tel. și Fax Via Maiella, 150 - 86021 BOJANO (CB)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play