Italia, Colle Di Val D'elsa
... dovadă a autenticitații uleiului. Pentru a produce uleiul său crud, Fiorentini a realizat o selecție a celor mai bune uleiuri de măsline din Comunitatea Europeană pentru a găsi cel mai potrivit pentru a fi consumat așa cum este: nefiltrat. Pentru a aprecia cel mai bine caracteristicile nutriționale și senzoriale ale uleiului de măsline crud, proaspăt stors și nefiltrat, acesta ar trebui consumat, de preferință, într-un interval scurt de timp.
Italia, Imperia
... lor deosebit de bună: produc măsline cu un randament mai mic decât alte locuri din vale, dar calitatea uleiului lor de măsline extra virgin este excelentă. Selecția noastră de Riviera Ligure DOP este obținută din măsline provenite din livezile de măslini din Lucinasco, presate la perfecțiune în moara noastră de ulei. Produs la rece și ambalat în stare de must (nefiltrat) după o simplă decantare naturală. Sticla este învelită într-o foaie de hârtie aurie, care asigură protecția produsului împotriva luminii.
Italia, Campello Sul Clitunno
...IL RUSTICO 100% ITALIAN ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN Ulei de măsline de categorie superioară obținut direct din măsline exclusiv prin procedee mecanice. Din măsline recoltate și măcinate în Italia Nefiltrat Formate sticle 1L / 500 ml...
Italia, Venezia
BERE ITALIANĂ ISTORICĂ Birra Venezia, ale cărei origini datează din 1835, este o companie independentă reînviată în Veneția în anul 2007, proprietar și distribuitor al brandurilor de bere antice care au reprezentat istoria berii în Veneția: "Birra Venezia" (1913) și "Birra San Marco" (1908). Scopul nostru a fost să recuperăm un trecut istoric și o tradiție de fabricare a berii, unindu-le cu un p...
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
...salate, supe. Gustul său tipic și aroma sa intensă se savurează cel mai bine prin înmuierea unor felii de pâine în el. Uleiul de măsline extravirgin "OLIOTOLA", presat la rece din măsline cultivate în Sicilia (Italia) și nefiltrat, este un produs 100% italian. Perioada de recoltare este din octombrie până în noiembrie, măslinele sunt culese manual și aduse imediat la moară, fiind măcinate în fiecare seară pentru a asigura o aciditate foarte scăzută și pentru a păstra toate componentele sale valoroase și gustul său caracteristic, tipic uleiului sicilian.
COMPANIA NOASTRĂ TRANSFORMĂ MĂSLINE DIN VARIETĂȚILE OGLIAROLA BARESE ȘI CORATINA CULTIVATE ȘI RECOLTATE ÎN ZONA TORITTO (BA) ȘI PRODUCE ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN NEFILTRAT.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play