Italia, Forlì
... dospire, cauzată de procentajul scăzut de proteine. Făina de orez este utilizată în unele rețete sau se amestecă cu făina de grâu, mei sau alte cereale pentru variante mai bogate. Există multe preparate pe bază de acest tip de făină, în special potrivite pentru cei intoleranți la gluten, printre care se numără tăițeii de orez, ravioli la abur și diverse dulciuri, cum ar fi mochi-ul japonez. Este ideală pentru a înfăina alimentele prăjite și în prepararea unor biscuiți.
Italia, Roma
Angro de fructe și legume...
Jaluzele venețiene Uși reducibile - Rulouri Acoperiri din plastic...
PRODUSE AGRICOLE ȘI ZOOTENICE FURAJ FERTILIZATORI ȘI PESTICIDE VÂNZARE DE VINURI D.O.C. - GRĂDINĂRIT...
Italia, Colle Di Val D'Elsa
Italia, Firenze
Italia, San Ginesio
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play