Italia, Lauro
...Cuore crocant și gust natural, migdalele acoperite cu ciocolată mix reprezintă o gustare delicioasă din categoria dragée. Ideale pentru a fi ronțăite după mese sau ca gustare pe parcursul zilei, aceste migdale pot fi consumate într-o mulțime de moduri. Te poți distra creând combinații savuroase, folosind migdalele acoperite cu ciocolată mix pentru a decora preparatele tale dulci. Nu uita că acest produs este foarte apreciat de cei mai pofticioși, așa că poți decide să oferi această cutie ca dar în ocazii speciale.
...Migdale tartufate personalizate și ambalate individual. Ambalaj în cutie metalică și în cutie din carton. Ambalăm și pentru linii aeriene, nave de croazieră, hoteluri și restaurante. Cutie de 750 de grame pentru bar cu brand personalizat. Pentru ambalare diferită de cele standard, contactați reprezentantul nostru comercial la nr. tel- +39 3477240044.
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
Italia, Milano
...Adevărata expresie a cafelei italiene Ristretto, amestec compus din arabica Santos din Brazilia, însoțită de arabica de calitate superioară din Peru, eliberează un miros inconfundabil de migdale și ciocolată neagră; micile procente de Robusta din Vietnam și cea mai prețioasă robusta din Uganda care compun acest amestec, creează o cremă bogată, iar corpul plin oferă un gust persistent...
Italia, Taranto
...Ceva pentru toate gusturile, în toate formele. A mușca din biscuiții și pralinele noastre este primul pas către o experiență gustoasă și satisfăcătoare. Fiecare detaliu este atent elaborat, începând cu alegerea ingredientelor întotdeauna proaspete și autentice.
Italia, Giarre
...Producție și comercializare de granita siciliană artizanală în următoarele arome: Ananas, Portocală Roșie din Sicilia, Cafea, Ciocolată și Scorțișoară, Căpșună și Căpșuni de Pădure din Maletto, Lămâie Verdello din Siracusa, Mandarină Siciliană, Migdale și Migdale Prăjite din Avola, Fistic din Bronte, Dud Negru de pe Etna, Bergamotă, Piersică din Bivona, Pepene Cantalup, Smochine albe, Ficus de...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
Italia, Barletta
Întotdeauna în căutarea bunului, Ciocolata Biologică Orsini exprimă dorința noastră de a fi sinceri și transparenți cu lumea. Dragee de ciocolată biologică, tablete de ciocolată biologică, trufe de ciocolată Bio, Cremino de gianduia biologic, toate realizate cu ingrediente biologice și de origine italiană, alune și migdale selectate în Italia. Ciocolată și confiserie de calitate superioară...
Italia, Palagonia
... alimentare tipice siciliene, pateuri, condimente pentru paste sau pentru aperitive, ciuperci în ulei, măsline negre, măsline verzi, sparanghel, capere, roșii uscate, anghinare. Granite și înghețate siciliene: Granite de toate aromele, lămâie, migdale, fistic, duduri, ciocolată, portocale, rodie, cu smochine, cu alune, cu căpșuni etc.
Patiseria noastră artizanală produce dulciuri tradiționale siciliene clasice, cum ar fi cannoli cu ricotta și cassata siciliană, dulciuri cu ricotta proaspătă, cu cremă, ciocolată, dulciuri cu fistic, dulciuri din pastă de migdale, și de asemenea Panettoni și Colombe Pasquali Artizanale. O producție limitată de dulciuri tipice siciliene, la îndemâna unei patiserii siciliene de familie, care...
Italia, S,egidio Alla V.
...Afacere artizanală de produse dulci tradiționale, realizate în mod natural, fără aditivi sau conservanți chimici. Particularitatea noastră sunt Sassi d'Abruzzo, un dulce tipic, fiind singurii producători ai rețetei originale din 1928. În plus, producem un crocant din migdale cu 90% conținut de migdale, care nu are egal, ciocolată neagră topită și temperată la temperaturi scăzute, răcită natural...
Italia, Pisa
În inima Toscanei, aproape de Pisa, Amedei produce ciocolată italiană de înaltă calitate provenită din plantații selectate. Tablete, Napolitains, Trufe și Praline, Creme. Ciocolată neagră și extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă, ciocolată cu alune, cu migdale, cu fructe și ciocolată ganduja, ciocolată cru monorigin. Pe lângă clasice, Amedei produce ciocolată Monorigin Cru din zone...
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
... gusturile și tendințele momentului, având întotdeauna în vedere conveniența și raportul calitate-preț. Totul este îmbogățit cu delicioși confetti cu migdale și ciocolată de cea mai bună calitate. Invitații pentru fiecare ceremonie: diverse modele, de la cele mai clasice și rafinate la cele mai imaginative și vesele, pentru a anunța cu bucurie un eveniment important și unic. Tesături de înaltă calitate...
...ciocolată albă, praline, nocciolato, colombe și ouă de Paște din ciocolată, confetti cu migdale, confetti cu ciocolată, confetti de Avola, turron cu alune, panetone artizanal, turroni și torroncini, aromelli. Produsele sunt realizate în laboratorul intern care, urmând rețetele vechi, menține un nivel ridicat de artizanalitate în procesare și calitatea unui gust superior. Confetteria oferă următoarele servicii: ambalaje personalizate, furnizări pentru petreceri private și restaurante, confettate pentru orice ocazie și livrări la domiciliu.
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - este o companie artizanală care produce lichioruri, paste, gemuri, dulciuri tradiționale tipice (ostii umplute, cartellate, mostaccioli, migdale atterrate), uleiuri aromatizate conform rețetelor vechi din Gargano. Dulciurile tipice variază de la cartellate cu migdale și miere sau cu vin fiert, la mostaccioli cu lămâie sau ciocolată, la taralli cu vin și multe altele...
Italia, Somma Vesuviana
... largă de: Alimentație Biologică cu cereale, leguminoase, orez, îndulcitori, gemuri și sucuri de fructe, ciocolată și bomboane fără zahăr, lemn dulce, produse de panificație dulci și sărate, condimente și arome, băuturi din orez-soia-migdale, elixire și amari, infuzii de fructe și ceai atât vrac cât și în plicuri; Cosmetice naturale și biologice cu creme pentru față și corp, săpunuri solide și...
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Italia, Palermo
...biscuiți, prăjituri și cereale pentru mic dejun preparate cu făinuri de calitate din Timilia, Russello și Maiorca. Nu puteau lipsi linte, năut, migdale, alune și alte leguminoase și fructe uscate bio. Multe produse din patiseria siciliană: cannoli, cassate, paste de migdale, crocante și turroni de fistic. Iubim mâncarea sănătoasă, bio, gustoasă și hrănitoare. Selecția noastră povestește despre această pasiune. Vizitați site-ul nostru, veți fi asistați de biroul nostru pentru consumatori în fiecare etapă a achiziției. Livrare rapidă și sigură.
Italia, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba a fost înființată în 1991, în provincia Barletta-Andria-Trani, ca producător și distribuitor de produse alimentare și s-a îmbunătățit constant datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, puse în slujba calității. Producem semilună pentru deserturi, semilună pentru patiserie, preparate pentru baruri, ceaiuri și infuzii, ciocolată caldă, ciocolată solidă, pudră de cacao, granita, siropuri, băuturi răcoritoare, cafea ginseng, cafea solubilă și produse pentru patiserii în general.
Suntem meșteșugari, produsele noastre sunt tipice zonei Cuneo (Piemonte), obținute din combinația de materii prime selectate și lucrate manual pentru a satisface cea mai exigentă clientelă: - AMARETTI, prăjitură cu migdale în 25 de arome (clasic, alun, pară, castană etc.) - 8 luni - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi), foiță de bezea + umplutură de cremă cu diverse arome (alcoolice și nealcoolice...
...Confetti de Varese de la Ernesto Brusa sunt astfel: confetti cu migdale și materii prime de cea mai bună calitate, asociate cu o prelucrare atentă și pricepută. Confetti de Varese pot fi achiziționate doar de la Ernesto Brusa în punctul de vânzare anexat fabricii.
Țările populare pentru acest termen de căutare