...Ingrediente: Mieredeacacia 96%, trufă de vară (Tuber aestivum Vitt.) 3%, aromă.
Data limită de consum: 24 luni.
Alergeni: Produsul nu conține substanțe alergene. Nu conține gluten sau conservanți.
Valori nutriționale per 100 gr: Energie Kj 1340 / Kcal 315 Grăsimi 0,1 gr dintre care acizi grași saturați 0 gr Carbohidrați 77,8 gr dintre care zaharuri 77,8 gr Fibre 0,3 gr Proteine 0,8 gr Sare 0,03 gr...
...Ingrediente: Miere, trufă neagră 0,5% (Tuber melanosporum Vitt. - origine Italia), aromă
Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi maturate și lardo sau pentru prepararea deserturilor.
...Miere monofloră și polifloră ambalată în diferite formate cu eticheta de marcă Comaro sau Private Label. Miere produsă artizanal cu analize și certificări.
...Produs în luna mai, este un miere cu nuanțe aproape incolore până la galben pai. Are un parfum foarte delicat, floral și un aromă fină de bomboane, vanilie și migdale dulci, puțin persistentă la degustare.
ABBINAMENTI
Îndulcitorul prin excelență, perfect pentru a îndulci cafeaua, ceaiul și alte băuturi, fără a le altera gustul. Excelent pentru a face siropuri și a confita fructele, în salate de fructe și în aluaturi pentru prăjituri. Se potrivește foarte bine cu brânzeturile, ricotta proaspătă și brânzeturile cu mucegai.
...Propunem miere naturală de pe Etna, fără adăugarea altor produse, din stupi îngrijiți și protejați ca niște comori la poalele Etnei, produsă în mod natural.
Compania produce această tipologie demiere:
- Miere multiflorală
- Mierede eucalipt
- Mierede castan
- Mierede portocale
- Mierede mere
- Mierede șofran
- Mieredeacacia
- Și alte tipuri.
Prețurile sunt competitive, respectând calitatea și prețul. Borcane de 250 g și 500 g.
...Unt proaspăt, mieredeacacia, gălbenușuri de ouă crescute la sol și citrice confiate din Sicilia sunt câteva dintre ingredientele deosebite folosite pentru producția panettone-ului tradițional și nu numai.
Cu o atenție deosebită, Pastry Chef-ul nostru Nilde Diciolla selectează materiile prime din țara noastră pentru a experimenta noi combinații și a da viață unor producții moderne și inovatoare.
- PanPulia Elisir
- Panettone cu fructe roșii și fistic
- Panettone cu pere și ciocolată neagră
- Panettone Trilogia ciocolatei
- Panettone cu migdale
- Panettone Milano Ricco...
...Vitigno: 100% Arneis.
Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia.
Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă.
Culoare: galben pai intens.
Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe demieredeacacia și condimente dulci.
Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent.
Grad de alcool: ±13,5%.
Asociere gastronomică:
este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă.
Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Asociația Producătorilor Apistici din Provincia Brescia analizează principalele tipuri demiere produse de apicultorii din Brescia și provincie. Pentru fiecare tip demiere se iau în considerare planta, mierea cu caracteristicile sale, zona de producție și aspectele organoleptice. Mierile produse sunt deAcacia, Castan, Millefiori, Tarassaco, Rododendro, Tiglio, Melata. Pe lângă producția de...
...Suntem o companie agricolă istorică, de familie, dedicată cultivării câmpurilor (cereale și furaje), creșterii bovinelor pentru carne și apiculturii. Dispunem de peste 60 de stupi, toți amplasați într-un mediu necontaminat, 40 la Torre Pallavicina și 20 la Entratico / Trescore Balneario. Produse și comercializăm în principal patru tipuri diferite demiere: Mierede păpădie Mierede castan MieredeacaciaMiere multiflorală Pregătim borcane în ambalaje cadou, utile și frumoase, pentru idei de cadouri sau mici bomboniere.
Vismara este o fermă agricolă din Bergamo, specializată în apicultură și olivocultură, și, prin urmare, în producția demiere artizanală de deal și de munte, ulei de măsline extravirgin și o gamă largă de produse biologice, cum ar fi polenul, lăptișorul de matcă, propolisul și bomboanele cu miere. Mierea noastră fină, 100% italiană, de producție exclusiv locală, este disponibilă în numeroase varietăți: de la mierea de tei la mierea multiflorală, de la mierea de castan la mierea deacacia.
... oferi produse de excelență și pentru a satisface cele mai exigente gusturi, am integrat șofranul nostru cu: ulei de măsline extravirgin din colinele noastre toscane de la o renumită companie care produce exclusiv cu marcaj BIO, oțet obținut din strugurii colinelor noastre toscane cu marcaj BIO, mieredeacacia, unde șofranul, numit aur roșu, se integrează, evidențiind gustul și aroma, păstrând toate calitățile sale organoleptice. Considerat cel mai puternic antioxidant, șofranul este cu adevărat elixirul tinereții, având calități afrodisiace pronunțate.
Respect maxim pentru mediu și o mare pasiune pentru creșterea albinelor, astfel FIORILANDYA, cu excelența Slow Food, produce în inima Parcului Național Vesuvius adevărate daruri ale naturii: mieredeacacia, de citrice, de castan, de flori de câmp, de eucalipt, de rouă de pădure; lăptișor de matcă; polen; propolis; ceară și roiuri de albine. În plus, produse: tipice; biologice și apicosmetice. Livrări la domiciliu în toată Italia.