...MOTORE: HP 1 400V 50Hz trifazat turații 1390 230V 50Hz monofazat turații 1410 DIMENSIUNI: 420x250x h435 GREUTATE: Kg 19 trifazat / Kg 21.5 monofazat REDUCȚOR ÎN ULEI TURAȚII ELICE 210 PLATBANDĂ ȘI CUȚITE DIN INOX PRODUCȚIE ORARĂ: Kg 120 Mașina ideală pentru mica măcelărie, disponibilă în versiunea lux cu gură cu melc și volan din oțel inoxidabil. Posibilitatea de a avea și inversarea direcției Disponibilă și cu sistemul de măcinare UNGER...
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Italia, Cerami
...Întotdeauna delicios, carnea noastră de vită din Sicilia este, de fapt, crescută pe iarbă în aer liber pentru un gust blând și apreciat. Ferma noastră se bazează tradițional pe carne biologică. Pe site-ul nostru, care a fost special conceput pentru a promova cunoștințele despre carnea biologică, este un mediu prin care, cu un investiție relativ mică, poți obține rezultate mai imediate. Pe site...
Italia, Codogno
...Salamul Felino este un produs de carne delicat, preparat din carne de porc. Își ia numele din localitatea de origine, un sat din Provincia Parma. Salamul Felino are un conținut mai ridicat de proteine și o cantitate mai mică de grăsime în comparație cu alte salamuri de tip similar. În mod tradițional, este tăiat în diagonală, creând astfel felii ovale, cu o lungime de aproximativ două ori mai mare decât diametrul salamului.
Italia, Modena
... SUPERGRINDER PENTRU BLOCURI DE CARNE CONGELATĂ ȘI CARNE FRESCĂ: Tritacarne unghiular cu șurub de încărcare și lucru pentru măcinarea blocurilor întregi de carne congelată și pentru prelucrarea cărnii proaspete. Capacitatea de încărcare a hoppers-ului este de aproximativ 550 litri. Posibilitatea de a prelucra mai multe blocuri simultan.
Italia, Potenza
Compania noastră s-a înființat în Potenza acum aproximativ treizeci de ani, dintr-o mică măcelărie de familie, unde, într-un mod artizanal, am început să producem cârnați, cunoscuți și sub numele de „Lucanica”. Împinși de pasiune și dorința de a realiza un produs autentic, și datorită cererii tot mai mari, a apărut ideea de a construi un salumificio pentru a face cunoscute aromele tipice ale...
Italia, Vigonza
... varietate de condimente amestecate deja pregătite. 11 tipuri de curry pentru carne, pește și fructe. Sări și piper, chili și ardei iute din întreaga lume. Fructe deshidratate, făinuri din fructe și legume, arome alimentare concentrate. Puteți găsi și accesorii precum căni mug, infuzoare, seturi de sushi, ceainice din fontă etc. linie bio. Serviciile noastre sunt: consultanță și preparare de ceai...
Italia, Mugnano Del Cardinale
Inițial, activitatea era de tip sezonier, în coincidență cu sărbătorile Pascale și de Crăciun, având un piață predominant locală. Se foloseau carne proaspătă și de prima calitate, preparând salam cu o mare pricepere și atenție, utilizând cele mai bune condimente, cele mai bune intestine și uscându-l cu maximă grijă, astfel încât gustul, aromele și autenticitatea acestuia să fie întotdeauna...
...datorită fiului său, Antonino. Încă de la început, măcelăria, norcineria Galvano din 1971, oferă carne și mezeluri artizanale de prima calitate, rezultatul unui dialog constant cu crescătorii de animale de referință, iar din această muncă profundă și din această dragoste se naște producția foarte specială de mezeluri artizanale de înaltă calitate, de la cârnații tipici maturati la diferitele...
Azienda agrituristica Vigliano Bio se află în colinele senese, la doar 8 km de Siena, pe 110 hectare, cultivate conform metodelor de agricultură biologică. Cealaltă fermă agrituristică de vânătoare se află în Barberino di M.llo: Azienda Panzano Bio, cu 190 hectare de măslini, fructe, legume și vaci de carne. La Siena cultivăm cereale și leguminoase. Este o afacere de familie. Produsele noastre...
Companie înființată în 1900, transmisă din tată în fiu, se ocupă cu sacrificarea bovinelor bio provenite din Austria sau naționale. Suntem capabili să furnizăm cantități mici, deoarece suntem o realitate mică. Avem posibilitatea de a sacrifica bovine de înaltă calitate provenite din Slovenia, iar jupuirea se efectuează manual, fără smulgere. Produs ideal pentru o piață de nișă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play