Italia, Imperia
... caracteristicile distinctive ale măslinelor Taggiasca și Peranzana: ambele cultivați produc uleiuri foarte fructate: Taggiasco, foarte dulce, și Peranzana Extra cu note picante puțin mai pronunțate. Combinația este foarte plăcută. Numele „Arzentu” Argento în dialectul ligurian se referă la un produs nobil, dar cu o notă vibrantă, atât în nume, cât și în aromă. Măslinele sunt recoltate manual în lunile noiembrie și decembrie. Extracția uleiului se realizează cu cea mai mare grijă, strict la rece. cod:ARG .75...
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce este un brânză cu un gust aromatic și foarte caracterizat, rezultat din întâlnirea notelor picante ale pecorino-ului semi-maturat și celor foarte dulci ale vincotto-ului proaspăt. Crusta consistentă de culoare cap de mort învăluie o pastă friabilă și ușor topită, cu nuanțe de lapte, must proaspăt și vin. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust exclusiv și reprezentativ al teritoriului, perfectă pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
Italia, Rionero In Vulture
...La poalele Muntelui Vulture, delicatețea uleiului produs din măsline Ogliarola se îmbină perfect cu cel produs din alte varietăți locale, dând naștere unui produs echilibrat și armonios. Un ulei fragrant, cu un parfum delicat și un gust ușor fructat. Tinde să fie moale și catifelat, cu note olfactive erbacee, un gust plăcut și cu ușoare accente picante și amare. Disponibil în ambalaje de 1 LT, 2 LT, 3 LT și 5 LT.
Italia, Santa Ninfa
...Uleiul evo 100% biologic este produs din măsline biologice din teritoriul nostru. Are un gust fructat, mediu intens. Proaspăt și echilibrat, oferă senzații unice pentru toți iubitorii unei bucătării bune și sănătoase. Oferă pe palat un gust puternic, cu note amare și picante în perfectă armonie.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un buchet exuberant și îmbietor de arome de anghinare, roșii verzi și flori de câmp. Gust intens, persistent și curat, cu senzații picante și percepții echilibrate de amăreală. Recomandat pentru preparate cu o structură importantă, cum ar fi carnea roșie, supele de legume sau clasicul caracatiță la grătar din Puglia. Suntem printre puținii din Italia care produc acest Monovarietal.
Italia, Badolato
...Ulei de măsline: de la operațiunile din câmp, care se desfășoară constant din ianuarie până în decembrie, executăm intervențiile menționate mai jos: tăierea și curățarea, fertilizarea exclusiv biologică, curățarea constantă și continuă, tratamente biologice certificate, recoltarea măslinelor, măcinarea, conservarea uleiului, îmbutelierea și expedierea către clientul final, fie că este vorba de...
Italia, Maruggio
... gradul de coacere corespunzător, sunt recoltate direct din plantă manual sau cu ajutoare mecanice; acest fruct prețios este măcinat după recoltare în termen de 12 ore. Această organizare permite obținerea unui ulei cu proprietăți organoleptice extraordinare, cum ar fi uleiul de măsline extravirgin „armonios”, cu o culoare galben-aurie tipică și un gust echilibrat cu o notă de migdale sau extravirgin „fructat”, cu un aromă intensă și percepții picante, cu note amare de frunze.
Italia, Città Di Castello
...paste cu trufe, piure cu trufe, pate de măsline negre, sos picant, roșii cu trufe sau ciuperci. De asemenea, trufe uscate în borcan. Pentru sectorul HoReCa, oferim ciuperci porcini și trufe congelate. Vinuri din Umbria și Toscana. Din 1990, Tartufi Bianconi produce specialități cu trufe și condimente cu trufe, cum ar fi uleiul de trufe și risotto. De asemenea, avem ciuperci și trufe uscate/congelate. Oferim, de asemenea, vinuri și ulei de măsline extravirgin. Ne-ar face plăcere să vă trimitem catalogul nostru!
Italia, Loreto Aprutino
... „dritta”. Toate terenurile agenției sunt fertilizate cu substanțe organice, iar plantele nu sunt supuse niciunui tratament fitosanitar, respectând pe deplin normele care reglementează producțiile biologice. Măcinarea măslinelor se face strict în termen de 24 de ore de la recoltare printr-un proces de extracție la rece. Produsul final este un ulei extravirgin de înaltă calitate, caracterizat printr-un aromă fructată medie, de tip erbaceu, cu note de anghinare și accente amare și picante. Se recomandă asocierea cu supe de cereale sau leguminoase, fripturi și salate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play