...-un proces continuu la rece. Uleiul „Classico” este un Extra Virgin cu caracteristici foarte echilibrate, parfumat, cu un gust delicat și o culoare galbenă caldă.
Eticheta produsului
În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs.
Asocieri
„Classico” se potrivește bine cu orice fel de mâncare, deși este recomandat în special la rece, atât pentru salate și legume, cât și pentru a finaliza peștele, carnea lagrătar și minestrone.
Sicilian Goodness, o companie tânără și dinamică din Sicilia, se ocupă cu producția sub marca Sicilian Goodness și comerțul cu produse tipice siciliene pentru revânzători și clienți privați. Produsele sunt exportate și disponibile pe diverse piețe europene.
Pentru mai multe informații, ne poți solicita un ofertă trimițându-ne un email la info@siciliangoodness.com sau, alternativ, vizitează site-ul...
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici lagrătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete lagrătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește lagrătar sau carne albă la cuptor.
...ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN Tin 1L *EDIȚIE LIMITATĂ
Ulei de măsline extra virgin de categoria superioară 100% italian
Ulei EVO Monocultivar Cima di Melfi
Are un gust puternic de fructe, ușor picant și intens, oferind gustul unic și autentic al celui mai pur fruct de măslină.
Presat la rece prin metode mecanice.
Ideal pentru a acompania peștele lagrătar, dar și pentru supe de legume și...
...Ulei de măsline extravirgin cu un buchet exuberant și îmbietor de arome de anghinare, roșii verzi și flori de câmp.
Gust intens, persistent și curat, cu senzații picante și percepții echilibrate de amăreală.
Recomandat pentru preparate cu o structură importantă, cum ar fi carnea roșie, supele de legume sau clasicul caracatiță lagrătar din Puglia.
Suntem printre puținii din Italia care produc acest Monovarietal.
...Ulei versatil. Ideal pentru a evidenția și a valorifica calitatea alimentelor atât în timpul gătitului, cât și adăugat la rece, unde excelează în mod special. Excelent cu legume sote, cu fripturi, cu pește la cuptor, cu plăcinte sărate, perfect pentru dressingul salatelor, în prepararea pinzimonio și pe legumele lagrătar.
...Afacerea de familie, înființată în 2009, efectuează diverse lucrări artizanale de produse lagrătar (și nu numai) pentru terți, ocupându-ne atât de legume, cât și de fructe. De exemplu: sparanghel, usturoi, anghinare, ceapă borretana, ciuperci, fenicul, roșii uscate, vinete, dovlecei, ardei roșii și galbeni, ardei lombard, radicchio IGP (și nu numai) tardiv/precoce, dovleac și tot ce este mai bun...
Il Naif ristorante e pizzeria este întotdeauna unul dintre cele mai bune din Ravenna și oferă clienților săi un serviciu atent și de calitate. La localul nostru puteți găsi:
Meniu variat cu specialități marine. Pește proaspăt în fiecare zi, Fritto misto de pește, grătar mixt de pește și cruditate de pește, Crustacee, Ciuperci, Trufe, Paste făcute manual, Carne lagrătar, Salate și Legume de toate tipurile. Pizze coapte în cuptor cu lemne. Pizze cu Kamut, acordăm o atenție deosebită bucătăriei fără grăsimi și echilibrului corect între proteine și carbohidrați. Meniu cu platou unic pentru sportivi.
...legume, brânzeturi sau alte alimente, cum ar fi delicioasele crêpes, îl fac un grătar cu caracteristici unice.
Chef este un grătar de exterior cu un design special și atent realizat, un panou frontal înclinat unde se află butoanele de reglare se îmbină elegant cu placa de gătit superioară și cu prizele laterale ale bacinelor de scurgere. Numit plancha în Spania și Franța sau teppanyaki în Japonia...
Il Nutrimento, fondat în 1990, este o companie de producție cu o mare ambiție: de a aduce în case gustul rețetelor mediteraneene antice. Cu acest scop, propune sosuri pentru paste, pesto, legumelagrătar, creme de legume și pateuri pentru bruschette, uleiuri, măsline și multe alte produse care unesc arome tradiționale cu un proces de producție de vârf. Rețetele de la Il Nutrimento se inspiră din...
Prelucrarea, transformarea legumelor proaspete în preparate gata de consum și produse alimentare. De.Pa. selectează, gătește și ambalează peste 25 de varietăți de legume, fierte, la abur, la cuptor și lagrătar, folosind doar produse proaspete de cea mai bună calitate; apoi distribuie produsele ambalate către supermarketuri, gastronomie, pizzerii și magazine alimentare. DE.PA. asigură calitatea...
... de materii prime premium și metode de procesare garantate. Gama următoare de produse, disponibilă atât pentru operatorii HoReCa, cât și pentru cei din domeniul Delikatessen, va fi actualizată continuu cu adăugarea de noi articole speciale, pentru a oferi clienților noștri o alegere extinsă care să răspundă cerințelor specifice ale pieței:
- Paste uscate artizanale
- Legumelagrătar și murate...