Italia, Canelli
...Seria de monoblocuri 'RT-PK' a fost dezvoltată pentru ambalarea produselor lichide și dense, cum ar fi iaurt, probiotice, lapte, smântână lichidă, sosuri, siropuri și creme tartinabile în sticle și borcane cu capace din plastic prefabricate, cu închidere prin filetare sau presare. Mașinile includ: - O stație de umplere cu un singur cap sau cu mai multe capete. - Umplerea se face volumetric prin...
...Brânză proaspătă cu un înveliș de pasta filata care învăluie o inimă cremoasă de smântână și stracciatella. Moale, dar elastică și savuroasă. Disponibilă atât în 100% lapte de bivoliță, cât și în 100% lapte de vacă, în funcție de gusturi și nevoi.
Italia, Reggio Emilia
...Fra produsele derivate din lapte, prezentăm multe tipuri de produse, unele fiind obținute din materii prime pulverizate, cum ar fi untul, mascarpone, smântâna și iaurtul, iar altele sunt obținute din etape intermediare ale proceselor tehnologice, cum ar fi zerul (produs rezidual din procesul de fabricare a untului). Zerul de lapte (reziduu al procesului de brânzărie) este disponibil în tipuri...
...Burrata, un brânză cu pastă filată, este produsă în Puglia, în special în orașul Andria. Această pungă de pastă filată făcută manual, care conține un miez de Stracciatella, este astăzi una dintre cele mai bune specialități pugliese. Ingrediente: Lapte, smântână, sare, trufă (3%) – sau gorgonzola, cheag, fără conservanți. Tipuri și Formate DURATA DE CONSERVARE: 15 ZILE Cod: BURRATP.
Italia, Radicofani
...Ricotta este un subprodus care se obține din zerul rămas după procesarea brânzei. Pentru a obține o ricotta mai moale și delicată, zerul este îmbogățit cu adăugarea de lapte proaspăt și smântână. Produsul se obține prin încălzirea zerului la o temperatură de aproximativ 80°c, apoi este ambalat în cutii termosudate cu o greutate de aproximativ 2 kg. Excelent de savurat natural, dar și cu zahăr...
...Biscuiți simpli și ușori fără gluten, preparați cu smântână de lapte, unt, ouă și hrișcă, deveniți și mai echilibrați datorită adăugării de fibre. Rigoros artizanal. Rezultatul? Biscuiți excelenti pentru orice moment al zilei, la mic dejun, la gustare, cu ceaiul sau ca acompaniament la pauza de cafea. Disponibili în porții practice de 38g și în ambalaje de 150g.
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pastă filată și mozzață manual disponibilă în: Nodini, Treccia cu greutate și la cererea clientului. Mozzarella de bivoliță DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Produsă integral manual, pasta filată conține în interior un miez delicat de stracciatella și smântână. Ricotta artizanală de afiorare din lapte de vacă. Plăcut de bogată și cremoasă, în special indicată pentru utilizarea în bucătărie. Mascarpone: Foarte proaspăt, pe bază de doar smântână de lapte de vacă, fără conservanți.
Italia, Bronte
...Ingrediente: zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de nucă), uleiuri (floarea-soarelui), lapte degresat în pulbere, pudră de zer, pudră de scorțișoară 1%, aromă de scorțișoară, emulgator (E322 lecitină de soia), arome (vanilină).
Italia, Ferrazzano
...Crema gourmet artizanală tartinabilă cu fistic sicilian 35%. Fără lapte și fără arome sau coloranți. O aromă unică și autentică, cu o aromă inconfundabilă și o cremozitate complet artizanală. Ideală pentru mic dejun și gustări. Încearcă-o pentru a umple panettone și pandoro și pentru a înfrumuseța deserturile. Cu ulei de măsline extravirgin. Produsă în laboratorul nostru Ferrazzano.
Italia, Cadorago
...Produse de fermentație lactică, liofilizate sau congelate, pentru orice nevoie, cu inoculare directă și indirectă. Culturi de fermenti lactici starter pentru iaurt, brânzeturi (dure, semi-dure și moi), lapte fermentat, smântână, unt și orice aplicație în sectorul lactatelor. - Lyofast constă în culturi de fermenti lactici liofilizate, studiate special pentru inocularea directă în timpul...
Italia, Bibbiano
...Latteria Sociale Nuova nu a simțit pe parcursul activității nevoia de a fuziona cu alte realități productive, ci dimpotrivă, a acceptat câțiva membri care, din cauza închiderii unor case de lapte, au ales să se asocieze cu acest mândru exemplu al zonei Bibbiano.
... lapte de băut, smântână, unt, brânzeturi, iaurt...), instalații complete pentru procesul de zer de lapte, instalații pentru producția de băuturi pe bază de lapte, cafea (băuturi cappuccino etc.), instalații pentru producția de bere.
...În locul Isca dell'Abate din Perito, în provincia Salerno, se află Fattoria dell'Alento, o fabrică de brânzeturi care operează la nivel național și internațional. Produția este variată și complet bazată pe produse locale, fiind comercializate bocconcini de bivoliță, ciliegine de bivoliță, mozzarella, trecce de mozzarella, brânzeturi de bivoliță, caciocavallo, ricotta de bivoliță, scamorza, caciocavallo afumat, mozzarella de bivoliță campana și lapte. Distribuția produselor lactate, de producție proprie, oferă clienților garanția de a achiziționa produse autentice de origine controlată.
Compania noastră produce și comercializează produse pentru baruri, restaurante și hoteluri, cum ar fi cafea boabe - în capsule și în plicuri - cafea măcinată, cafea aromatizată precum cafea cu ginseng - cu alune - cu amaretto și cu vanilie, orz solubil, creme reci precum cremă de cafea - cremă de nutella - cremă de fior de lapte sau smântână, cremă de alune, ciocolată pudră în diverse arome atât...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... ambalată în mediu aseptic, o tehnologie care permite garantarea unei siguranțe igienice absolute, menținând neschimbate în timp gustul și proprietățile fructelor proaspete. Amestecurile noastre omogenizate lichide, compuse din lapte, zaharuri și smântână dozate cu măiestrie, sunt potrivite pentru înghețată cu utilizarea mașinii pentru soft-ice. De asemenea, avem o linie specifică de produse în...
Italia, Caltanissetta
... 2003, cu o experiență ce datează din 1980, reușim să satisfacem gustul celor care doresc să experimenteze noi arome, dar și pe cei care preferă tradiționalul, cu ingrediente și combinații care oferă un echilibru perfect pe palat. Pentru a produce înghețata noastră, folosim doar ingrediente naturale selectate, cum ar fi: Lapte proaspăt din Sicilia, Smântână proaspătă, Zahăr granulat, Fistic și...
... aromatică, cu infuzie de doar boabe sălbatice. Mirto alb, un amestec de boabe și frunze foarte parfumate și aromatice, cu un gust ușor amar, care face acest produs unic în felul său. De asemenea, printre produsele noastre se numără crema de turron, realizată dintr-o combinație de arome și o bază de smântână, lapte și zahăr, care face acest produs foarte special. Crema de filu e ferru, pe de altă parte...
Italia, Jesi
...cum ar fi Nocciola Tonda Gentile Trilobata și Pistacchio di Bronte. Nu folosim grăsimi vegetale hidrogenate ieftine, ci doar smântână proaspătă. Pentru a ajuta mediul, încercăm să achiziționăm materii prime de la companii locale: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Lingurițele noastre, precum și multe dintre recipiente (cupe etc.) sunt produse din materiale reciclate și sunt toate biodegradabile.
Italia, Bolzano
PERI SRL este filiala italiană a Bayerische Milchindustrie eG, un producător de top din Bavaria de derivate din lapte, cum ar fi produse în pulbere convenționale și organice pentru industrie, produse proaspete pentru retailul mare și comerțul angro, cum ar fi unt, brânzeturi și brânzeturi topite, mozzarella și produse UHT, cum ar fi smântână acră, smântână pentru frișcă, smântână pentru cafea și...
Italia, San Benedetto Po
Transport de lapte și smântână în numele laptelui și al companiilor - Transport de containere...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., laptele din Roma: companie specializată în producția și transformarea laptelui proaspăt în Roma, lapte proaspăt cu digestibilitate ridicată, lapte UHT, iaurt, smântână, unt, mozzarella, ricotta, caciotta, apasite, grana padano, budincă de lapte și cacao, lapte de înaltă calitate.
Italia, Nocera Superiore
Distribuitor Central de Lapte Salerno...
Produce mozzarella 100% din lapte de bivol...
Italia, Bologna
Granarolo este cel mai important producător italian de lapte proaspăt. Afacerea Grupului este structurată pe 3 domenii principale: lapte și smântână; iaurt și produse lactate, la care se adaugă alte produse (de exemplu: deserturi, unt, ouă, sos béchamel). Odată cu achiziția grupului Yomo, portofoliul de afaceri a crescut semnificativ în domeniul iaurtului și, odată cu achiziția Lat Bri, se deschid noi dezvoltări importante în domeniul produselor lactate.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play