...Vitigno: 100% Barbera. Vinificare: fermentație de tip tradițional cu macerare timp de aproximativ 18 zile. Îmbătrânire: 18 luni în barrique din stejar francez. Culoare: roșu rubiniu profund, tinde spre granat. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature pe un fundal de condimente dulci. Gust: plin, cu o structură bogată și catifelată, cu un final lung și persistent. Gradul de alcool: ±14% Asociere gastronomică: Potrivit pentru preparate principale și secundare foarte savuroase, în special cele pe bază de carne roșie. Se servește la o temperatură de aproximativ 18°C.
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
...Plasele de țânțari cu rețea plisată au caracteristica și avantajul de a avea o structură foarte subțire, ideală pentru cei care au puțin spațiu și doresc o plasă de țânțari frumoasă, elegantă și la cele mai înalte standarde de funcționalitate. Desigur, un produs bun își exprimă întreaga funcționalitate doar dacă este montat conform regulilor, de aceea vă recomandăm să apelați întotdeauna la personal foarte calificat, certificat și priceput !! Dacă doriți un deviz gratuit, sunați-l pe Gianni Barbera, proprietarul Zanzariere Brianza Tel: 3494045158...
Italia, Brandizzo
Înființată în 1947, Savino Barbera srl se specializează în proiectarea și producția de pompe. Datorită know-how-ului exclusiv acumulat, este capabilă să răspundă oricărei cerințe de pompare industrială și se adresează celor mai diverse sectoare de producție: de la instalațiile petrochimice la industria farmaceutică, chimică, alimentară și lactată, instalații și echipamente pentru industria...
Italia, Guardia Sanframondi
... enologice, pentru a crea o armonie între vechi și nou.\nPasiunea și entuziasmul unui tânăr, Railton Foschini, care a început inițial cu 21 hl de vin, l-au dus în câțiva ani la niveluri competitive cu numeroasele crame din apropiere, care fac din acest mic sat medieval Perla Sannio-ului.\nVinurile DOC care caracterizează această cramă sunt Falanghina del Sannio și Sannio Barbera… nu lipsesc apoi Sannio Aglianico, Sannio Aglianico Riserva, Sannio Fiano.\nLa fel de importante sunt vinurile IGP: alb și roșu Beneventano, Falanghina Beneventano, Aglianico Beneventano.
Italia, Caserta
... producție mult mai mult decât artizanală și foarte mică, care, datorită capacității oamenilor implicați, s-a extins în toată Italia și dincolo de ea, ajungând, cu a șasea generație, să exporte în toată Europa și în întreaga lume. Filosofia care stă la baza cafelei Barbera este foarte simplă de înțeles: a exporta cea mai bună calitate de cafea pentru a demonstra cât de mare este diferența între...
Italia, Reggio Emilia
... a cramei este sangiovese din Toscana, dar oferta este extrem de variată, incluzând vinuri de calitate DOCG, albe, roșii și spumante, precum malvasia dulce și sec, lambrusco rosé DOC, rubicone rosso I.G.T., pignoletto, bonarda, barbera d'Asti și d'Alba superioară, din Monferrato și Oltrepò Pavese, colli di Scandiano și Canossa Sauvignon, Sangiovese din Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano din Romagna, cortona sangiovese și multe altele. Compania oferă, de asemenea, vinuri pentru îmbuteliere.
Italia, Brescia
... plantă echilibrată produce fructe bune, iar mâna omului poate doar să îmbunătățească ceea ce natura a creat. Strugurii folosiți sunt cei din tradiția locală: calitatea indigenă Groppello, Prințul Valtènesi, până la Marzemino, Sangiovese și Barbera, cultivate din vremuri imemoriale în această zonă. Sistemul de cordon, utilizat întotdeauna în zonă, a fost modificat în funcție de nevoile producțiilor...
Producția de șosete bărbați la modă...
... disponibile sunt: Rosso fermo 2014, Malvasia sec spumant, Barbera și Bonarda (Gutturnio spumant), Pinot gri spumant, Bonarda secă spumantă, Ortrugo spumant, Barbera spumantă, vin de masă Rosso spumant. Crama poate fi vizitată de luni până sâmbătă.
Italia, Melizzano
... producția de vinuri deosebite. Densitatea mare a plantelor (5000 de vițe / ha) și metoda de tăiere orientată spre obținerea unor recolte reduse sunt garanții suplimentare pentru calitatea strugurilor, care sunt culeși la maturitate deplină, strict manual, și așezați cu grijă în cutii.
Italia, Santa Maria Della Versa
... 45% Pinot Noir și Pinot Grigio, 25% struguri Moscato și restul de 30% din struguri roșii precum Croatina, Barbera și uva Rara. Crama se află în Santa Maria della Versa, în frația Canova 5, provincia Pavia. Pentru mai multe informații despre produsele oferite, disponibile și pe site-ul oficial, se poate suna la numărul 339 2350603.
Italia, Oliva Gessi
... transmisă din generație în generație. Și astăzi, agenția Fratelli Ferrari păstrează nealterate angajamentul și pasiunea de odinioară în cultivarea viței și în producția de diverse soiuri de vinuri de înaltă calitate. Prezența proprietarilor în agenție permite, din perspectiva relațiilor interumane și profesionale, o legătură directă și prietenoasă cu clienții. Vinurile noastre sunt obținute astăzi cu tehnici de vârf, rezultatul unor investiții mari, și tradiție, pentru că întreaga activitate desfășurată, de la vii la crame, este destinată unui produs care va ajunge pe mesele din întreaga Italie.
Italia, Monreale
Italia, Villabate
Italia, Cefalu'
Italia, Palermo
Italia, Ferrara
Italia, Palermo
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play