Italia, Capo D'orlando
... potasiu, calciu benefic pentru oase și slăbire, și magneziu pentru mușchi, inimă și creier. În CUCINA Dacă vă plac preparatele simple, folosiți-l pentru a umple sandvișuri și panini sau într-o salată de paste, cu diverse ingrediente precum iaurt, salată, creveți, pui și orez venere sau quinoa. Ca deserturi, putem savura mousse de avocado și cacao, înghețată de avocado și multe alte preparate.
...MACUBA este siropul obținut prin macerarea și concentrarea pulpei de roșcovă organică siciliană, natural vegan și fără gluten. Este un excelent îndulcitor natural care poate fi adăugat în prepararea produselor de patiserie și cofetărie. Este perfect pentru marinarea cărnii, pe înghețată și clătite și poate fi folosit și ca ingredient în smoothie-uri și băuturi. În plus, siropul de roșcovă a fost...
Italia, Barletta
...precum și realizări de granule industriale pentru înghețată și iaurt. Confetti și ciocolaterie cu lemn dulce din Calabria și mentă din Piemonte. Suntem certificați pentru producția biologică, vegană și nutriaceutică, FDA, ISO 140001 mediu. În 2020, ideea și cercetarea noastră au dezvoltat ciocolată cu vitamine și minerale, în 6 versiuni diferite: afine cu vitamina C, portocală și magneziu, toate cu...
Italia, Coriano
... înghețatelor artizanale). Folosim lapte nobil organic provenit din ferme la Km zero și alte ingrediente cu aceleași caracteristici de organicitate și calitate. Garanta noastră este că NU utilizăm niciun semilavorat în pulbere propus de industrie, ci doar „cele mai bune ingrediente brute”, gustate de tine. Gătim înghețată gourmet pentru restaurante de înaltă clasă. Gătim înghețată pentru celiaci, fără...
...naturale și de cea mai bună calitate. În plus, Panificiul Quartararo realizează torturi monumentale și torturi din pastă de zahăr pentru zile de naștere și evenimente speciale, dar și torturi clasice precum cassate siciliene, setteveli, o mulțime de tipuri de mousse și dispune de un departament de înghețată cu producție artizanală.
Italia, Caltanissetta
... 2003, cu o experiență ce datează din 1980, reușim să satisfacem gustul celor care doresc să experimenteze noi arome, dar și pe cei care preferă tradiționalul, cu ingrediente și combinații care oferă un echilibru perfect pe palat. Pentru a produce înghețata noastră, folosim doar ingrediente naturale selectate, cum ar fi: Lapte proaspăt din Sicilia, Smântână proaspătă, Zahăr granulat, Fistic și...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... ambalată în mediu aseptic, o tehnologie care permite garantarea unei siguranțe igienice absolute, menținând neschimbate în timp gustul și proprietățile fructelor proaspete. Amestecurile noastre omogenizate lichide, compuse din lapte, zaharuri și smântână dozate cu măiestrie, sunt potrivite pentru înghețată cu utilizarea mașinii pentru soft-ice. De asemenea, avem o linie specifică de produse în...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play