...VelatiTFR măcinător breaker, fabricat complet din oțel inoxidabil, este utilizat pentru a sparge și măcina blocuri de carne congelată până la -20 °C, menținând cele mai înalte standarde în ceea ce privește siguranța, igiena și calitatea tăierii. Măcinătorul breaker TFR, cu o clasă de eficiență a motorului ridicată, cu putere de până la 130 kW, poate fi utilizat fie singur, fie adăugat la o linie...
Italia, Campo San Martino
...Piano refrigerat static H=30 mm cu fund rotunjit pentru a facilita evacuarea apei de condens pentru o curățare și igienă perfectă. Linia Lime este potrivită pentru expunerea preparatelor gata, deserturilor monoporzionate și, în general, alimentelor așezate pe tăvi plate și platouri. Refrigerare statică cu agent frigorific R290. MODELE LIME PIUS 2 Capacitate tăvi (GN):2 MODELE LIME PIUS 2...
Italia, Melara
... lumina normelor ISO UNI 9000 și 14000, precum și a legislației naționale și comunitare recente referitoare la igiena alimentelor. Oțelul inoxidabil permite reducerea contaminărilor microbiologice și particulare, asigurând standarde higienico-sanitare ridicate pentru produsele finale. De câțiva ani, acesta este utilizat, pe lângă industria alimentară, și în industriile cerealelor-agricole, chimico-farmaceutice și plastice, etc.; unde produsul intră în contact direct cu mașinile de transport și materialele.
Italia, Sordio
... sunt montate garnituri, eliminând riscul de contaminare bacteriană. Filtrele din oțel „LABINOX” Seria „LABINOX” a fost dezvoltată pentru a răspunde nevoilor producătorilor de nișă din domeniile alimentelor, farmaceutic și cosmetic, care au producție valoroasă în cantități limitate sau producție pilot înainte de producția în cantități industriale. „LABINOX” în acest sens, este destinat laboratoarelor...
Italia, Grosseto
Italia, Ripalimosani
... prospețimea și caracteristicile naturale ale alimentelor. Fiecare mașină este realizată din materiale rezistente și ușor de curățat, pentru a garanta igiena și durabilitatea în timp. Avantaje principale: - Proces integrat: gestionează toate etapele de la procesare la conservare, optimizând timpii și resursele. - Înaltă calitate și siguranță: păstrează caracteristicile organoleptice ale produselor...
Italia, Catania
... sigilare, acest distribuitor automat umple pahare de 360 ml și le sigilează termic: consumatorul poate astfel să ia paharul cu el și să-l bea în orice alt moment al zilei, într-un mod practic și cu maximă igienă. Capacitatea mai mare a paharului și versatilitatea sa ca ambalaj la pachet înseamnă profituri mai mari. Disponibil și în versiunea Multi Juice.
...asigurând un mediu curat și sigur pentru prepararea alimentelor. Fabricate din sticlă temperată cu o grosime de 4mm, aceste plăci sunt durabile și rezistente la zgârieturi și temperaturi ridicate. În plus față de funcția lor principală ca plăci de tăiat, aceste plăci de sticlă pot servi și ca protecție pentru plitele cu inducție, tăvi, suporturi pentru vase sau suprafețe de lucru suplimentare în...
...La S.C.I. Network Group oferă un suport valoros de consultanță, evaluare și adaptare la normele de igienă a produselor alimentare, elaborând toată documentația necesară pentru a îndeplini obligațiile întreprinderilor alimentare (manual de autocontrol și trasabilitate alimentară). În plus, sunt organizate cursuri de formare HACCP destinate atât lucrătorilor (chelneri, barmani, promotori, ...) cât și responsabililor din industria alimentară.
Italia, Grosseto
...Battiscopa semiflexibil din PVC cu sguscia pentru ambulatorii, laboratoare de preparare a alimentelor și toate mediile unde este necesară o igienă maximă. Înălțime 7cm, acoperire la picior de 15mm. Culoare Albă Aste de 2m. Pachetul conține 50 de aște pentru un total de 100 metri liniari. Extrem de ușor de montat și de curățat.
Italia, Modena
...-COAT înseamnă: Nicio contaminare bacteriană Niciun ulei sau grăsime Clipsurile sunt testate regulat de Institutul de certificare SGS INSTITUT FRESENIUS și certificate conform actualelor Directive ale Comunității Europene și legislației germane stricte în domeniul alimentelor LFGB (legea care reglementează alimentele și furajele).
Italia, Torino
... complexități, inclusiv „cheie în mână”, pentru gestionarea și ambalarea unei mari varietăți de produse diferite în sectorul alimentelor și FMCG: de la produsele de panificație la biscuiți, ciocolată și produse de cofetărie în general, fără a uita produsele uscate, proaspete, refrigerate și congelate, produsele în pulbere și granulate, până la produsele pentru igiena personală și a casei și multe altele.
Italia, Acquaviva Picena
... industrializare cu costuri de producție mai mici. Efectuează analize și controale pentru conservarea alimentelor. certificările • producție garantată de standardul ifs food 7.0 • certificare de calitate iso 9001:2015 • certificare pentru producția biologică reg.834/2007 CE • siguranță și igienă alimentară recunoaștere reg.852/853/ce/2004 • recunoaștere reg. 1334/1333/2008 producție de arome și aditivi • înscriere în consorțiul de protecție a vitelului alb din Apenninul umbro-marchezan 5RRRRR • verificări fizico-chimico-microbiologice prin laboratoare extern acreditate...
Italia, Piombinodese
...bacterii, argile, fibre vegetale sau alge marine) și de igienă (curățarea clădirilor și a echipamentelor, igiena apei...). Suntem certificați ISO 9001 și GMP, CSQA. De asemenea, exportăm în Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, America și căutăm colaboratori/distribuitori. Sunteți distribuitor, veterinar sau angrosist? Aveți o fermă și doriți să creșteți producția de lapte a vacilor dumneavoastră...
Italia, San Martino Di Lupari
... produse alimentare. Astăzi, se ocupă cu vânzarea propriilor produse către diverse suprafețe de distribuție și cu mișcarea mărfurilor în volum prin operațiuni de stoc. Pulimarket srl se ocupă cu comercializarea angro de produse destinate îngrijirii casei, îngrijirii personale, alimentelor pentru animale de companie și produselor alimentare în Italia, Europa și în lume.
Italia, Fornace Zarattini-Ravenna
Laborator de analize și cercetări chimico-fizice și microbiologice pentru produse agroalimentare, pentru zootehnie și mediu. Analiza alimentelor: reziduuri de antiparazitare, anabolizante, substanțe farmacologice, metale; parametrii comerciali și nutriționali; controale de igienă a produselor alimentare (HACCP); analize ale organismelor modificate genetic (OMG). Analiza mediului: ape, nămoluri...
Italia, Avola
SIALAB S.r.l. este o Startup Inovativă acreditată de Accredia cu nr. L1729, care operează pentru a certifica Siguranța, Igiena și Calitatea alimentelor și a mediului, în protecția și garanția consumatorilor, precum și pentru a califica și valoriza companiile, produsele și producțiile made in Italy. Filozofia companiei, cu rădăcini de mai mulți ani, se caracterizează prin: - competență de 360° în...
Italia, Roma
Safer Srl a fost înființată în 2002 ca o firmă de consultanță în domeniul sănătății și securității în muncă, având ca fundal asociații care au început activitatea încă dinainte ca profesioniști independenți. Activitatea s-a extins apoi la igiena alimentelor, la aspectele de mediu și la sistemele de management ISO 9001. Cursurile de formare, inițial complementare consultanței, constituie astăzi un sector important și autonom al companiei.
Italia, Rivoli
... prin fiecare etapă a procesului de producție, de la controalele riguroase ale materiilor prime, la furnizori, până la asistența post-vânzare. Igiena produselor este garantată atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite, în conformitate cu reglementările naționale și internaționale. Ollimpack produce o gamă largă de produse accesorii pentru conservarea și prezentarea alimentelor, de la capace din carton-aluminiu (lider de piață cu 150.000.000 de bucăți) la cutii pentru ambalare și expunere a produsului, până la tăvi pentru somon și pentru patiserie.
Italia, Favara
... capacității operatorilor. Strategia de a afuma la rece a fost aleasă pentru a conferi alimentelor o capacitate ridicată de conservare și pentru a nu altera proprietățile organoleptice ale peștelui. Focusul companiei este legat de verificarea și controalele analitice efectuate pe fiecare lot de producție, materii prime, medii și ambalaje primare. Altamarea are ca obiectiv distribuția unui produs sigur și de calitate, prin analize microbiologice și chimice care reprezintă un instrument important pentru evaluarea nivelului de siguranță și igienă a alimentelor.
Italia, Bologna
Din 1970, italchim produce detergenți și detergenți pentru uz profesional și domestic, ecologici și cu un impact ambiental redus, ultraconcentrați și în monodoze, produse pentru spălătorii industriale, produse pentru igiena bucătăriei și a zonelor de procesare a alimentelor, produse specifice pentru igiena suprafețelor, igiena toaletelor, deodorante și produse pentru igiena personală, a celor...
Italia, Tavullia
Fondată în 1962, Ifi este de 50 de ani marca de urmărit la nivel internațional pentru stil, tehnologie și design în domeniul alimentației și băuturilor. Inovația, cercetarea în științele și ingineria alimentară și know-how-ul în materie de design sunt fundamentele unei singure linii directoare: îmbunătățirea continuă a bunăstării oamenilor prin conservarea alimentelor, expunerea acestora, igiena...
...Grillvapor® este singurul sistem de grătar capabil să controleze întregul proces de producție, vizualizând constant temperatura din interiorul alimentului. Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, testate constant în faza de producție, conforme cu legislația și normele în vigoare privind siguranța, igiena și prevenția, certificate conform directivelor CEE.
Italia, Monasterolo
...medicamentelor, sângelui și organelor. Aceste containere sunt dotate cu grupuri frigorifice sau de încălzire, asigurând cea mai mare precizie în controlul temperaturii, de la un minim de -25 până la un maxim de +40 grade Celsius. Gastronomie, vending, catering, cantine și multe altele. Sisteme de activare la cald sau la rece, pentru a prelungi menținerea temperaturilor alimentelor, cu consumuri...
... autofinanțare care permit clienților să-și acopere cheltuielile pentru formare și consultanță. Deși compania este activă în principal pe teritoriul Prato, organizează cursuri și în Pisa și în alte provincii toscane. CFPI oferă, de asemenea, consultanță în domeniul securității muncii (Evaluări ale Riscurilor, redactarea DVR etc.), Igiena Alimentelor (pregătirea sistemelor și manualelor de autocontrol igienico-sanitar) și Sisteme de Management (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, SA8000, OHSAS 18001).
CENTRALINO LE DELEGAZIONI I SERVIZII Asistență contabilă, fiscală - tributare Asistență sindicală - litigii de muncă Licențe - noi autorizații, transferuri, etc. Credit avantajat Dosare cu Regiunea, Comune, Camera de Comerț Inps, Inail COMERȚ B TURISM B SERVICII ASOCIAȚIA DIN PROVINCIA GENOVA Fax GRUPUL ASCOM CONFCOMMERCIO Institutul de Formare și Cercetare, Comerț, Turism, Servicii Securitate la locul de muncă, Igiena Alimentelor, Reglementări privind confidențialitatea Salarii, Contribuții, Servicii...
Italia, Valsamoggia
... laboratorul nostru, procesăm fructele și legumele din teritoriu într-un mod complet respectuos, natural și artizanal. Nu folosim pulpe, piureuri, coloranți, conservanți sau orice produs industrial. Pentru a garanta cea mai mare igienă și siguranță și pentru a evita eventualele contaminări bacteriene, ne bazăm pe un laborator de analize specializat, cu care colaborăm constant, inclusiv în cadrul planului de...
Tecnocontrol di Praticò Demetrio desfășoară activități de gestionare și consultanță tehnică pentru problemele legate de siguranța și igiena mediilor de lucru și a lucrătorilor din domeniul alimentelor (HACCP). Pe lângă serviciile de consultanță și analiză, compania oferă și cursuri de formare pe teme de siguranță în muncă și gestionarea riscurilor în lanțurile alimentare (HACCP). Pentru informații: www.tecnocontrol-cz.it...
Italia, Ponte San Giovanni
... nutriționale, uleiuri și grăsimi, ulei de măsline, struguri, must și vin, analize microbiologice, analize biomoleculare în PCR-RT, cercetare OGM, analize multireziduale, consultanțe și analize conform protocoalelor HACCP, planuri HACCP. Sistem Ambiental: ape uzate, deversări industriale, percolate de gropi de gunoi, fântâni, ape subterane, nămoluri industriale, soluri, pământ și roci excavate, caracterizarea deșeurilor, atribuirea codurilor CER, cosmetice, controlul calității materiilor, monitorizarea gropilor de gunoi, risc chimic. Consultanțe agronomice, de mediu, igienă și calitate a alimentelor.
Italia, Carrara
Analiza aerului, apei, deșeurilor, azbestului, solului și alimentelor Igienă și siguranță la locul de muncă HACCP - Consultanță și formare...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play