...Amestec de arabica selectat 100%, cu un gust dulce și delicat, o aciditate pronunțată și un aromă florală. Notele de cacao și condimente ne lasă cu un gust plin și un intens postgust de vanilie, ceea ce face ca acest produs să fie un amestec de cafea espresso gourmet.
Italia, MILANO
...Aroma sa fructat de mare echilibru se exprimă pe deplin cu preparatele calde și rețetele precum sosuri și supe. Elegant și în gustul picant, cu note plăcute de migdale și un fundal plăcut de vanilie. Culoare: de la verde deschis la verde intens Parfum: fragrant și armonios Gust: echilibrat cu ușoare note erbacee CONFEȚIE DE 4 PZ = 1 PZ EURO 33,00 1 PALLET 44 CONFEȚII EXPIRARE 31/05/2025 MINIM DE COMANDĂ 10 PALLET...
Italia, Comiso
...Complet lipsită de aciditate, foarte dulce și zaharată, îți va lăsa un gust ușor vanilat.
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...DESCRIERE Bomboane cu gust de înaltă calitate și aroma delicată a ginsengului roșu original cultivat timp de șase ani. 1 bomboană are 18kcal CONȚINUT / PACHET 500g / aproximativ 111 bomboane (1 bomboană 4.5g) INGREDIENTE Extract de rădăcină de Panax Ginseng 1.2%, sucroză, sirop de maltoză, zahăr alb, mentol, vanilie, xilitol INSTRUCȚIUNI Frecvența utilizării: după gust de mai multe ori pe zi Instrucțiuni de administrare: Sugeți (nu înghițiți întreg)...
Italia, Nave
... corpolență, în gură este moale și bine echilibrat, având o bună structură și un gust amplu în retrogust. Potrivit pentru orice ocazie, excelent cu preparate de primă și feluri principale ușoare. Modalități de servire temperatura 18°C. Conține sulfiți. Capacitate: 0,75l Cod: 06822 Categorie: Roșii Gradare: 13% Vol. Națiune: Italia Regiune: Toscana Viței: Sangiovese Culoare: Roșu rubiniu cu reflexe violacee Aromă: Fructe roșii și note ușoare de vanilie Pahar recomandat: Chianti di Streda DOCG...
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play