Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante este un brânză de înaltă calitate, apreciată de gurmanzi pentru echilibrul său perfect între dulceață și aromă. Afumat timp de 120 de zile, acest caciocavallo este produs din lapte de vacă integral și are o formă de picătură cu un vârf. Coaja subțire și netedă capătă nuanțe de alabastru pe măsură ce îmbătrânește, în timp ce miezul devine compact și fărâmicios. Gustul este aromatic și plăcut, cu o notă de picant care îl face unic. Perfect pentru cei care iubesc brânzeturile cu un caracter puternic, acest caciocavallo este un simbol al tradiției lactate sudice.
Italia, Mortara
... menținerea în timpul gătitului) și Lencino (orez lung, gros și foarte perlato). Este considerat de mulți gurmanzi orezul principal al bucătăriei. Fama sa provine din compactitatea excepțională a boabelor mari și alungite cu o mică parte centrală, conținutul ridicat de amiloza, aproape 24% din totalul amidonului, și echilibrul excelent între o bună capacitate de absorbție a lichidelor și o pierdere scăzută de amidon. Este ideal pentru risotto, timbale, orez cu sos. Nu se fierbe prea mult și bobul nu se descompune. Datorită acestor caracteristici, este preferat în preparatele de înaltă bucătărie.
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu șapte văluri este un desert elaborat, dar cu un gust excepțional, o tortă de încercat și savurat: o explozie de ciocolată, ideală pentru adevărații gurmanzi. Se compune din mai multe straturi cu bavareză de ciocolată, de alune, un pandișpan cu cacao, un strat crocant și o glazură de oglindă pe deasupra.
Italia, Lozzo Di Cadore
... bunătatea și autenticitatea produselor noastre, așa cum ne transmite tradiția. Seriozitatea, angajamentul și pasiunea care ne animă munca și pe cea a colaboratorilor noștri sunt garanția că, în fiecare zi, de mai bine de 60 de ani, putem oferi clienților noștri pofticioși și gurmanzi. Povestea Eredi De Mario Sartor este, în primul rând, povestea unei familii care, împreună cu colaboratorii săi, se dedică în fiecare zi calității produselor sale și recuperării tradiției.
hotel Val di Sole, hotel de 3 stele superior, situat în Mezzana-Marilleva, îmbină tot gustul autentic al Trentino. Este un hotel Wellness în Trentino, situat la o altitudine de 950 m, într-o poziție centrală, decorat în stil alpino pentru a face șederea dumneavoastră o experiență de neuitat. Vă așteaptă unul dintre cele mai bune hoteluri Wellness din Val di Sole și deliciile trentine oferite de bucătăria noastră pentru gurmanzi, alături de camere și suite superbe, unde să petreceți o vacanță fantastică în cadrul pitoresc al Val di Sole. WI-FI Gratuit pentru Navigare...
Italia, Torino
... nișă regionale, rezultate dintr-o cercetare continuă menită să reînvie arome vechi și uitate. PAMA oferă cea mai completă alegere între produse de mezelărie și brânzeturi, capabile să satisfacă chiar și cei mai exigenți gurmanzi.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
Tipicilentani este marca cu care frații Orlando au decis să împărtășească pasiunea lor pentru gustul autentic al celor mai bune produse tradiționale din Cilento. În laboratorul lor artizanal din Montesano sulla Marcellana (SA), transformă produsele tipice cilentane în preparate delicioase gata de savurat la aperitive sau la cine organizate pe ultima sută de metri. Doi tineri gurmanzi din sud...
Italia, Torre Pellice
Hotelul Centro, situat în inima Torre Pellice, este un punct de reper pentru cei care caută un mediu elegant, dar în același timp un tratament cu căldura tipică unei familii. Toate camerele sunt confortabile și dotate de servicii, TV și telefon. Bucătăria, rafinată și autentică, cu specialitățile sale gastronomice, satisface cei mai pretențioși gurmanzi. Braseria este locul de întâlnire unde...
Italia, TRESANA
...COMPANIA PRODUCE MEZELURI FRESCE (CÂRNĂCIOARE, BUCĂȚI, LUGANEGA) ȘI AFUMATE CU CARNE EXCLUSIV ITALIANĂ ȘI DE O CALITATE EXCELENTĂ, FĂRĂ GLUTEN, GLUTAMAT, LACTOZĂ, COLORANȚI, UTILIZÂND REȚETE TRANSMISE DE BUNICII NOSTRI ȘI RESPECTÂND TRADIȚIA LUNIGIANESE. PRINCIPALELE MEZELURI PRODUSE SUNT: MORTADELA NOSTRALĂ DIN LUNIGIANA, SALAM LARDELLAT, FILET DIN LUNIGIANA, BRESAOLA LUNIGIANESE (AMBALATĂ CU CARNE FRESCĂ) ȘI FLOAREA LA OCHIE "DUCA DI TRESANA", UN FILET CU LARD AROMATIZAT CU PIPER, O ADEVĂRATĂ DELICATESSEN PENTRU GURMANZI.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play