Italia, Pergola
...Grătar cu cărbune pentru grădină pentru fripturi și frigărui, cu sistem de rotație simultan pentru gătit fără flacără, fără efort.
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... Doua Selecție este incredibil de versatil și potrivit pentru numeroase utilizări în bucătărie: - Sosuri și Creme: Perfect pentru a crea condimente bogate și aromate. - Feluri de Mâncare Principale: Ideal pentru a fi ras pe paste, risotto sau gnocchi. - Preparatele din Carne: Un complement sofisticat pentru tartare, fripturi și fripturi. - Antipasti și Garnituri: Îmbunătățește gustul bruschettelor...
Italia, Calatafimi Segesta
...Ulei versatil. Ideal pentru a evidenția și a valorifica calitatea alimentelor atât în timpul gătitului, cât și adăugat la rece, unde excelează în mod special. Excelent cu legume sote, cu fripturi, cu pește la cuptor, cu plăcinte sărate, perfect pentru dressingul salatelor, în prepararea pinzimonio și pe legumele la grătar.
...Ingrediente: trufă neagră de vară (Tuber aestivum Vitt.), ulei de măsline, sare, aromă. Recomandări: ideal pentru preparate principale, carpaccio, carne albă fiartă sau fripturi și poate acompania chiar și unele deserturi. Disponibil și în format de 500 g...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
Italia, Lumezzane
ÎNTRE TRADIȚIE ȘI TEHNOLOGIE Întregul ciclu de producție al tacâmurilor este intern, de la proiectarea și crearea matrițelor, la diferitele etape de prelucrare a tacâmurilor, inclusiv recoacerea modelelor de înaltă calitate, până la ambalare, împachetare și expediere. Tradiției artizanale i-am adăugat tehnologie robotizată, software-uri specifice și o actualizare constantă a personalului. SALVINE...
Italia, Mirabella Imbaccari
Macara ® este o marcă agroalimentară din interiorul Siciliei, situată în Mirabella Imbaccari, în ținutul feudal d'Imachara, în provincia Catania. Compania se distinge prin păstrarea unei prelucrări cu o puternică amprentă artizanală, punând accent pe inovație și siguranță, în fiecare etapă a ciclului de producție. Urmărind întreaga filieră, de la cultivarea în câmpuri, la recoltare, la transforma...
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
Italia, Trento
...Versatilitatea Sosului Bruna este totală: poate fi servit cu fripturi, tocănițe și alte preparate precum vânat, carne roșie și albă, tagliatelle, legume, piure. Adăugat în timpul gătitului, este excelent pentru a da gust și tocănițelor și cărnii în sos. Dizolvă 35 g de produs în ½ litru de apă rece și adu la fierbere amestecând continuu la foc moderat, timp de 5 minute sau mai mult, până obții consistența dorită. Asociază-l cu carne feliată sau cu alte preparate. Pentru a prepara tocănițe sau carne în sos, adaugă Sosul Bruna Bauer așa cum este sau după ce l-ai diluat în apă.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Italia, Maruggio
...uleiul de măsline extra virgin de la Olive Armonico se potrivește cu preparate ușor savuroase. Ideal pentru utilizarea pe masa de dining, pentru a îmbogăți preparatele delicate precum Bresaola și salatele proaspete, este de asemenea excelent în bucătărie pentru a condimenta pește, risotto, paste și fripturi. Este recomandat pentru toate acele preparate în care uleiul are rolul de a îmbunătăți esența, fără a acoperi aromele.
Italia, Colbordolo Di Vallefoglia
... mai uniformă. În plus, cuptorul dispune și de o supapă anti-odori, care permite menținerea umidității și temperaturii corecte în cuptor, permițând astfel coacerea tuturor tipurilor de alimente, variind de la pâine, prăjituri, fripturi și pizza. Atenția la detalii este prezentă atât în design, cât și în utilizare, făcându-l capabil să exprime calitate și robustețe încă de la prima atingere. Mânerele sunt dotate cu un mâner din porțelan, iar cuptorul este vopsit cu pulbere, o tehnică care permite rezistența la temperaturi extrem de ridicate, la intemperii și la lovituri accidentale.
Italia, Cerami
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru friptură de miel și de tăieturi pentru tocăniță de miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.
... sau în bucăți legate Intestin de ovine: -Budellina de berbec de diverse calibre Produse accesorii pentru prelucrarea mezelurilor: -Conce și preparate speciale pentru mezeluri -Condimente de toate tipurile -Sfori și cordoane pentru toate utilizările -Rețele elastice pentru mezeluri și fripturi Sare marină Oțet de vin Cuțitării pentru uz profesional Accesorii și îmbrăcăminte pentru prelucrarea cărnii...
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset este o fermă agricolă cu lanț scurt de aprovizionare, specializată în creșterea porcinelor și în prelucrarea acestora în carne și mezeluri fără gluten, tipice pentru Piemonte. La Ferrere (AT), în Monferrato Astigiano, creștem porcii în aer liber, din care obținem carne de porc proaspătă, cum ar fi coaste, capocollo, fripturi și mezeluri tipice piemontese, precum salam de la...
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
Bucătăria noastră reflectă tradiția și teritoriul care ne înconjoară. În meniul nostru nu lipsesc niciodată cappelletti în supă, tortelli, paste la cuptor, fripturi, fierte pregătite după plac cu aromele pădurilor noastre (ciuperci și trufe), pe lângă o gamă variată de pizza pentru toate gusturile. Restaurantul La Collina, complet de familie, propune o bucătărie tipică emiliană. Suntem atenți la...
...asupra teritoriului, certificărilor și satisfacției clienților. Jucându-ne cu aromele și gusturile condimentelor, am creat celebrele amestecuri pentru panificație (care se mândresc cu gusturi tradiționale precum cartof și rozmarin, până la cele mai inovatoare precum ghimbir și turmeric, lămâie și piper roz, curry și multe altele..), pentru carne (de la fripturi, la amestecuri pentru hamburgeri și...
Italia, Ferrara
... food cu marca noastră "General Appliances" și cu alte mărci pentru piețele externe. Produsele General Appliances au certificarea CE și IMQ pentru GPL și METAN, cu codificările corespunzătoare de utilizare. Producem, de asemenea, accesorii pentru grătare și fripturi: tăvi pentru piatră lavică, plăci de oțel fry top netede, plăci de oțel fry top tăiate.
Italia, Loreto Aprutino
... „dritta”. Toate terenurile agenției sunt fertilizate cu substanțe organice, iar plantele nu sunt supuse niciunui tratament fitosanitar, respectând pe deplin normele care reglementează producțiile biologice. Măcinarea măslinelor se face strict în termen de 24 de ore de la recoltare printr-un proces de extracție la rece. Produsul final este un ulei extravirgin de înaltă calitate, caracterizat printr-un aromă fructată medie, de tip erbaceu, cu note de anghinare și accente amare și picante. Se recomandă asocierea cu supe de cereale sau leguminoase, fripturi și salate.
Producția și comerțul cu fripturi și mezeluri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play