Italia, Orbassano
...Fiecare țară poate avea propria rețetă tradițională de gnocchi, cu dimensiuni, forme și ingrediente diferite. Dar în Italia, unde "gnocchi" au fost creați pentru prima dată, este o pastă simplă și delicioasă făcută din cartofi, perfectă pentru sosuri roșii și fondue de brânză. Un fel principal bogat și consistent, o tradiție pentru toate anotimpurile. Gnocchi-urile noastre au o moliciune și o consistență care le fac potrivite pentru toate gusturile, chiar și pentru cele mai delicate. Ideale pentru preparate vegane.
Italia, Siano
... cu măsuri la ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Termometru gradat -10 +110 °C - 4 Forme pentru brânză pentru a obține 300/500 g de brânză fiecare. - 2 Forme pentru ricotta sau primosale de 200-300g fiecare. Rețetar: Un manual de ghid pentru prepararea unor brânzeturi bune cu maturare foarte scurtă și scurtă.
... Reggiano pe zi. Mașină electro-pneumatică, alimentată la 380V. Furnizată complet cu: Rulou de încărcare și descărcare (n° 6 forme de brânză de tip Parmigiano și grana atât la intrare, cât și la ieșire). Carcasă pentru protecția completă a mașinii. N° 10 perii pentru curățarea laterală a formelor. N° 10 perii pentru curățarea superioară a formelor. N° 10 periuțe pentru curățarea laterală a formelor. N° 2 chei pentru înlocuirea perilor. N° 1 aspirator complet cu filtru, pentru aspirarea prafului de brânză.
Italia, Dorgali
...Un brânză care unește bogăția laptelui de oaie pasteurizat cu îndrăzneala piperului în boabe. Cu o maturare minimă de 120 de zile, această brânză semidură se prezintă în forme largi și joase, având o greutate de aproximativ 16 kg, oferind o experiență gustativă bogată și moderat picantă. Perfectă ca încheiere a unei mese sau pentru a îmbogăți preparatele tale ca condiment, Pecorino Pepato este o...
Italia, Noci
...Mozzarella este un brânză proaspătă cu pastă filată, caracterizată printr-o suprafață netedă, uniformă și de culoare albă, cu o consistență elastică. Gustul este dulce și delicat, iar mirosul este proaspăt și plăcut. Se prezintă în diverse forme, rod al abilității meșteșugarilor noștri: de la bocconcino, la nodino, de la împletitură la treccina, până la fiordilatte. De obicei, mozzarella este...
... tipică, cu marginea laterală – sau scalzo – ușor convexă. O formă cilindrică cu un diametru de 35 până la 45 cm are o greutate minimă de 24 kg. În timpul producției, laptele este mai întâi degresat și apoi integrat cu cheag de vițel; brânza obținută astfel este adusă la o temperatură de 53°-56°, iar din acest motiv Grana Padano este definită ca brânză cu pastă fiartă. Granulele de brânză sunt apoi lăsate să se odihnească pentru a se compacta, după care sunt transferite în forme unde rămân timp de cel puțin două zile.
Italia, Zafferana Etnea
... distribuție și platforme de distribuție eficiente ne permit să furnizăm mii de puncte de vânzare în Italia și în întreaga lume, cum ar fi în Japonia, SUA, Franța, Belgia, Elveția, Germania și altele. Zappalà are o gamă largă și diversificată de produse lactate pentru vânzări în retail, GDO și HORECA: MOZZARELLA, RICOTTA, BRÂNZA MASCARPONE (Pecorino, Caciotta, Provola, brânză cu coajă trasă). Zappalà este...
Italia, Gioia Del Colle
... dimensiuni termosudabile, forme pentru ricotta, forme pentru brânzeturi maturarea brânzeturilor: grătare din polipropilenă, rafturi, cutii, antimucegai; material de curățenie: găleți, perii, mături, măturici, perii, raclete, detergenți pulbere lichizi, dezinfectanți, tuburi.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play