Italia, Rivoli
... ecologic și social. Brânzeturile, mezelurile și carnea piemontese parcurg câțiva km pentru a anima meniul nostru. Ciupercile porcini, anghinarea și sparanghelul devin sezonier adevărații protagoniști ai bucătăriei și pizzeriei noastre.
Italia, Gravina In Puglia
...Micotec este o companie din Gravina in Puglia, producătoare de ciuperci și substrat pentru ciuperci cardoncelli (pleurotus eryngil). Este situată într-un loc ideal pentru cultivare, la poalele Parcului Național dell'Alta Murgia. Folosește mașini moderne care permit producția continuă, vânzarea de porcini ambalați, ciuperci proaspete, procesate și furnizări pentru supermarketuri. Firma noastră garantează calitate și profesionalism în ceea ce privește cultivarea ciupercilor, datorită unui proces industrial automatizat dedicat producției pe tot parcursul anului.
... porcini, legumelor conservate în ulei, cremelor de legume și uleiurilor aromatizate cu trufă. Ideea antreprenorială a fost inițial generată de proprietarul afacerii și de copiii săi, care, dintr-o pasiune inițială pentru trufă și căutarea acesteia, au decis să concretizeze ideea de a face cunoscute lumii bogățiile pe care pământul nostru le oferă. Până în prezent, compania își exportă produsele în UE și în afara UE, fiind certificată BIO și ISO 9001.
Italia, Città Di Castello
...paste cu trufe, piure cu trufe, pate de măsline negre, sos picant, roșii cu trufe sau ciuperci. De asemenea, trufe uscate în borcan. Pentru sectorul HoReCa, oferim ciuperci porcini și trufe congelate. Vinuri din Umbria și Toscana. Din 1990, Tartufi Bianconi produce specialități cu trufe și condimente cu trufe, cum ar fi uleiul de trufe și risotto. De asemenea, avem ciuperci și trufe uscate/congelate. Oferim, de asemenea, vinuri și ulei de măsline extravirgin. Ne-ar face plăcere să vă trimitem catalogul nostru!
Italia, Pavullo Nel Frignano
Prezenți pe piață ca distribuitori de aproximativ 15 ani, în 1990 s-a născut linia noastră de ciuperci porcini uscate sub marca RE PORCINO. Sediul companiei și laboratorul se află în S. Antonio di Pavullo, pe Apenninul Modenese, situate în Frignano, la intrarea într-o zonă cunoscută tocmai pentru produsele din pădure în general și pentru ciuperci în special. Compania noastră, tânără dar extrem...
Italia, Tricerro
ERBITAL activează în domeniul produselor deshidratate, cum ar fi risotto-uri amestecate, paste din grâu dur amestecate cu ingredientele rețetei și ciuperci porcini uscate, încă din 1983, anul înființării companiei. Toate etapele procesării produselor noastre au loc în fabrica noastră din Tricerro, în provincia Vercelli, o zonă de o importanță europeană pentru orez, situată la poalele colinelor...
Italia, dolcedo
Oleificio artizanal situat în extremul ponent ligur. gamă largă de produse tipice, cum ar fi gemuri, pesto, ton, ulei de măsline și ulei de măsline extravirgin de calitate taggiasca. multe pateuri de măsline, anghinare, roșii, ardei, ciuperci, nuci, nuci și ciuperci porcini, și, desigur, pesto genovez, pesto cu salvie, pesto picant, pesto cu urzici și pesto fără usturoi. posibilitate, pentru...
L’AZIENDA AGRICOLA OGGIL’azienda Agricola Valle del Tione se întinde pe aproximativ 47 de hectare, destinate în mare parte cultivării nucilor (7.000 de plante), fânului și plantelor fructifere. Din pădure, în luna octombrie, se recoltează ciuperci porcini. O mică parte din terenuri se află pe teritoriul Bolsenei, unde cultivăm măslini și viță de vie. În 1985, s-a decis abandonarea culturilor...
BOSCO D’ORO - Gustul trufei este o companie care activează în domeniul gastronomiei de înaltă calitate și, în principal, în fascinanta lume a trufelor. De la cultivare până la comercializarea produsului, selectăm, transformăm și conservăm acest prețios fruct al naturii, respectând cu strictețe normele igienico-sanitare. Aceasta este o pasiune transmisă din tată în fiu care, în cei douăzeci și cinc...
Italia, Campodipietra
Afacere artizanală care produce produse pe bază de trufe (truffle) negre și trufe albe, cum ar fi sosuri cu trufe, ulei de trufe, creme cu trufe, miere cu trufe, ciuperci porcini uscate, brânză cu trufe, cârnați cu trufe, condimente cu trufe, paste uscate aromatizate cu trufe și multe altele.
Italia, Vinchiaturo
L’azienda Sapori di Bosco Molisani se ocupă în principal cu transformarea trufelor, ciupercilor porcini și legumelor molisane, realizând pateuri de trufă, sosuri cu trufă, creme de legume, murături și ulei aromatizat cu trufă. L’azienda selectează cele mai bune produse cu abilitatea celui care cunoaște și iubește fructele propriului pământ, lucrează materia primă cu un proces artizanal atent...
Italia, Milano
În 1900, Nazareno Giacomini înființează o mică afacere în Milano, specializându-se în prelucrarea șofranului și a ciupercilor porcini uscate. Astăzi, la 115 ani distanță, compania și-a crescut activitatea, extinzând și îmbunătățind structurile tehnice, plasându-se printre principalele întreprinderi din domeniu. În 2015, Giacomini S.r.l. achiziționează 50% din BIMFOOD doo, o companie lider în Macedonia pentru prelucrarea fructelor, legumelor și ciupercilor proaspete, uscate și congelate.
Italia, Cosio Valtellino
Conservă - Ciuperci porcini...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play